Mamici de nov-dec 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Simona, obligatoriu in fiecare dimineata mananca miere de albine. Poti sa-ti faci si ceai de musetel inducit tot cu miere.
Sa stii ca eu mananc zilnic miere si ... functionez perfect!
Sa-mi spui dupa o saptaman daca a avut rezultat..(eu stiu sigur ca da, mi-a confirmat si doctorita)

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bits, bei lapte???
Probabil...
Oricum vroiam sa-ti spun ca laptele (baza fiind) anuleaza din efectul acidului gastric.
E o varianata mai buna decat ceaiul de menta fiindca asa cum iti scria si Roxana, constipa.

Dana - 23 + sapt.
DPN 27 Nov.

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dana, si pe mine ma scoate din sarite inversunarea unora de a sustine ca un anumit tip de nastere e nemaipomenit, iar celelalte nu. Vorba ta, eu zic ca suntem destul de informate ca sa putem hotari singure, bineinteles tinand cont si de situatia din momentul respectiv (de ex, degeaba ma ambitionez eu sa nasc natural, daca bebe e in prezentare transversala sau mai stiu eu cum).

Cat despre epidurala, nu stai cu un ac in spate in timpul nasterii, in coloana ramane numai cateterul care este de plastic, si te poti misca bine marci in orice pozitie , ca nu se intampla nimic. Mie mi l-au scos abia a doua zi dimineata , asa ca am si dormit cu el in spinare .

Bits, da, ceaiul de menta e remediu impotriva deranjamentelor stomacale, asa ca mai bine nu incerca.De hemoroizi am scapat pana acum , sper sa fie la fel si in continuare. Nu te mai gandi la ei , daca nu vrei sa-i atragi...

Roxana-saptamana 27

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Dana, exercitiile pe care mi le-ai trimis ieri sunt cele numite Kegel pt evitarea incontinentei urinare?

25 saptamani

http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DANA beau lapte slava Domnului si dimineata si seara,faza e ca pe mom se amelioreaza dar aprox dupa 30 min arsurile reapar.singura solutie e sa apelez la pastile.

octy 28 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Bits, cunosc sentimentul. Eu am ajuns sa nu mai suport nici laptele. Tot asa ma liniste-te, dar momentan.

25 saptamani

http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Onitza, felicitari!!!!! Sa dea Dumnezeu sa ai un baietel sanatos, destept si frumos, sa fiti mandri de el si, ca si bunicul Paul, sa fie un om ca painea lui Dumnezeu!!!!!
Doamne, si eu sunt asa de curioasa cine-o fi acolo si ne face atat de fericiti serile cand incepe zbenguiala: Matei sau Ioana???? Noi am preferat sa ramanem la un singur nume, nu de alta, dar pe amandoi ne cheama in mai multe feluri, lucru care ne-a cam dezorientat de-a lungul timpului... De exemplu, pe mine m-au strigat Gina numai acasa si prietenii, iar Daniela numai in cadru "institutionalizat", ca sa zic asa (scoala, serviciu etc). Parca as fi 2 in 1, zau asa... Deh, fiecare cu experientele sale, mai mult sau mai putin traumatizante !!!!!

Fetelor, inca ceva... Am vazut ca ieri ati discutat mai pe larg despre credite la apartamente... As vrea sa stiu si eu mai multe pareri, si, cu ocazia asta, o sa va expun si situatia mea: Momentan locuim intr-o garsoniera (care, din fericire, este a noastra). Este foarte bine aranjata, lucru care ii poate ridica valoarea destul de bine in caz de vanzare. Deocamdata nu ne sperie perspectiva petrecerii primului an al lui bebe in garsoniera, dar deja de la doi ani in colo, cred ca lucrurile se complica, nu? De asta v-as intreba (pe cele care sunteti in tema, bineinteles!!!) avem sanse sa beneficiem de un credit pentru trei camere (hai, fie si doua...) in conditiile in care salariile noastre insumeaza cam 10.000.000 lei si in conditiile in care jumatate din banii obtinuti din vanzarea garsonierei i-am investi in amenajarea noului apartament?
IATA O INTREBARE DE 10 PUNCTE!!!!! Cine se ofera cu un raspuns????
Multumiri anticipate!!!!!

PS De ieri am intrat in sapt. 26 de la U.M.!!!! Poate reusesc si eu sa va pun niste poze zilele astea, ca tare ma mai mandresc si eu cu burtica mea!

Daniela, DPN 23 nov.2004, Dr. Chisleag - Filantropia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Onitza, Miche, vreau si eu sa vin la cursurile de la Municipal in septembrie!!! Ma tineti si pe mine la curent? Sau poate trebuie sa merg personal sa ma inscriu? Voi cum ati facut?
Va !

Daniela, DPN 23 nov.2004, Dr. Chisleag - Filantropia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

BUNA ZIUA DRAGUTZELOR!

Am intrat ca de obicei in ultimul timp un piculet mai tarziu...treaba, treaba...of

Onitza ma bucur tare mult pt baietelul tau, mai ales ca stiu ca asta iti doreai...sa fie sanatos si cuminte!

Vreau sa va fac o avertizare...tare mare grija la ploile astea sa nu va ude...pe mine m-a prins o ploicica duminica si m-a udat un pic, ghinionul a fost ca imediat dupa ce s-a oprit s-a cam racorit afara, si pana am ajuns eu acasa am cam stat cu hainele jilave pe mine. Concluzia: o raceala de toata frumusetea, cu tuse, stranut, nas care curge, nu mai zic de dureri cumplite de cap si un piculet de febra. M--am tratat cu ceaiuri fff fierbinti cu miere (n-am stiut altceva ce sa iau) si se pare ca m-am mai dre, mi-e ceva mai bine. Am binevoit a intreba mai inaite o doctorita ce sa iau si mi-a recomandat Fluimucil plicuri, stiti ceva despre asta? Voi ce stiti ca ar trebui sa fac in caz de raceala.....ca al meu medic abia dupa amiaza e de servici....

Ana 23 sapt
DPN 4 dec - Dr. Irimie - Sp. Judetean Suceava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Buna ziua fetelor
Harnicute sunteti astazi!!
Vreau in primul rand sa-i multumesc lui TRY. Nu-i asa ca e o adevarata comoara. Parca ne monitorizeaza pe toate, e atat de atenta... pentru fiecare are o vorba buna, un sfat bun, si documentat zic eu. O iubesc de-a dreptul!
ONITZA felicitari pt. bebesor. Sa fie intr-un ceas bun si sa ai in continuare o sarcina cat mai usoara. Sa stii ca una din variantele de nume pt. bebelasul nostru este Paul, insa nu pot ajunge la nici-un nomitor comun cu sotul meu in privinta asta. Oricum pana la urma tot cum vreau eu va fi
SIMONA incerca scumpa cu tarite de griu, o lingurita dimineata pe nemancate si un pahar cu apa. Crede-ma ca functioneaza. E cumplit, eu mergeam o data pe saptamana la si stiu ce cumplit este.
DANETTE crede-ma ca eu sunt ingrozita de cezariana si de anestezii. Plus ca am mai citit pe www.reclama un articol "horor" despre asta. Nu inteleg, e chiar asa de rau, chiar daca ar fi optiunea mea sa nasc pur si simplu prin cezariana (asta in ideea in care nu as avea o problema de sanatate)? Si nu stiu daca ai vazut la forumul cu "anestezia generala contra epidurala" cele care au nascut recomanda epidurala...insa la fel si eu nu stiu daca as rezista sa aud ce se discuta in jurul meu, mirosurile... cred ca o sa-l las pe medic sa aleaga, oricum timp mai este si mai pot afla multe

Adriana 25 sapt si cei 2BBmici
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput