Mamici de nov-dec 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Dragutelor, sunteti fantastice! Tare ma bine-dispun cand va citesc! Vreau sa va spun ca am o viata.. Ma trezesc pe la 10, mananc, ma uit la stiri, ma culc din nou, ma trezesc pe la 2, mananc, ma culc din nou :-) Serios, n-am pomenit asa ceva. N-am chef sa fac nimic - nici sa citesc, nimic. As zace toata ziua Nu am mai iesit deloc din casa. Ma gandesc insa sa ma duc la serviciu luni sa vad cum merge.
Eu fac parte din fericitele care nu au avut parte de arsuri pana acum. Cand mananc prea mult simt ca imi plesneste burta si respir ca o balena esuata dar arsuri ioc. Sper sa ramana asa
Fundul nu mi s-a marit deloc iar sanii s-au marit, dar nu spectaculos. Inca mai port un sutien pe care il purtam si inainte. Restul ma cam strang..
Bits, asa vrea si sotul meu - un baietel obraznic si tupeist Cica astia razbat mai bine in viata. Nu vrea sa aiba vreun "timid" care sa stea acolo unde-l pui. Desi, daca o sa semene cu ma-sa..
Onitza, ai deschis un subiect sensibil pentru mine.. Eu de cativa ani nu mai simt emotiile Craciunului.. Nu mai am feelingul acela special pe care il aveam cand gaseam o ciocolatica sub perna. Sper din tot suflet sa reusesc sa simt din nou - prin ochii copilului meu..

Eliza - 23 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Fetelor, fetelor... Nici nu stiu ce sa zic, mai ales dupa tot ce am citit azi pe forum despre toate "neplacerile" pe care le cauzeaza statutul nostru actual de gravidute... In ce ma priveste, ma pot considera o fericita, caci, din tot ce ati insirat voi, eu nu ma confrunt decat cu foarte putin... zic eu. Asadar, iata unde au int5ervenit si unde nu au intervenit "schimbari". S-o luam sistematic:
1. Kg luate: luna I - 48, luna a VI-a - 57 (ideea e ca nici nu se cunoaste ca am luat 9 Kg!!!!! Habar n-am unde le-am pus)
2. Greturi, varsaturi - deloc
3. Pofte - ca tot omu'...
4. Celulita - asta DA! N-as fi crezut vreodata! Dar o dam noi jos de nu se vede!!!!!
5. Vergeturi - NU. Nici urma (...deocamdata)
6. Mancarimea pielii (in zona abdominala, fund, coapse, sani) - puternic de tot!!!!
7. Sani mariti: DAAAAAAAAAAAA!!!!! De la 75C la 85C!!!!! Da' imi place (adica NE place!!!)
8. Picioare umflate - NU
9. Degetele de la maini umflate - un pic, cat sa nu-mi mai incapa verigheta pe care acum o port la gat!
10. Vase de sange sparte - inca nu am remarcat nici unul!
11. Sangerare nazala - dimineata si foarte putin...
12. Sangerarea gingiilor - asta ma omoara! E ceva de speriat!!!!! Inimaginabil cat sange poate sa-mi curga la o simpla spalare pe dinti!!!!!
13. Hemoroizi - Deloc!
14. Scaun normal - zilnic, dimineata la ora fixa!
15. Contractii - habar n-am, nu stiu cum se manifesta... Ideea e ca da, intr-adevar, uneori mi se intareste burta, dar nu ma doare nimic... astea or fi?
16. Scurgeri vaginale galbui, sa zic... - din abundenta!!! Traiasca tampoanele zilnice!!!!
17. Caderea parului - normala, ca si inainte...
18. Arsuri la stomac - DELOC!!!
19. Dureri de spate - la greu!!!! Mai ales cand stau intinsa pe spate... ma omoara! Daca nu ma intoarce Silviu, cred ca as fi in stare sa raman in pozitia respectiva pana vine cineva sa ma intoarca!!!! Durerea este chiar la codita (coccis, parca, nu?)
20. Oboseala - ESTE!!! Obosesc foarte, foarte repede!

Cam atat am monitorizat eu pana acum in ceea ce ma priveste... Acum, daca tot le-am insirat mai sus, vad ca mi-am facut si eu o imagine mai clara despre mine, ca tot nu aveam asa ceva ...

Va puuuuup!!!!!!!

Daniela, DPN 23 nov.2004, Dr. Chisleag - Filantropia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

uite cum nu ma lasati sa ies,dar mai prestez putin ca nu-i bai.

Roseb in opinia mea copiii obraznici sunt si destepti,iar de desteptaciunea unui copil iti dai seama dupa cum ii fug ochii in cap,si la Bianca ta se vede ca are niste ochisori ageri de mama mama.nu mi-ar place sa am un copil unde-l pun acolo sa stea,eu una am fost tare energica si as vrea ca bebe sa-mi semene.

Miche si al meu ma tot intreaba daca-l mai las caci asa i-am promis,dar asta numai ca sa-mi desfunde canalele ca bebe saracutzul nu cred ca va putea din prima,iar cu laptele daca e in exces i-am si gasit solutie:muls cu pompa si pus in pungi la congelator,asa ca mari sanse sa ia "cina"la san sotul meu nu prea are.

octy 28 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Simona,fructele nu imi creeaza probleme.Arsuri am oricum,orice as manca.Cel mai rau e daca mananc ceapa sau usturoi,asa ca le evit.

Roserb,mersi,o sa incerc.

De umflatul picioarelor….m-am plictisit sa ma vait.Asa arata si la mine,cum ziceti voi.Dimineata nu sunt umflate,dar de pe la pranz incolo…e jale….Cateodata mi se pare ca pielea sta sa crape.

Sanii nu s-au marit decat un pic,abia daca se cunoaste.Nu ma plang,ca sunt destul de mari “de la mama natura”.La inceputul sarcinii chiar ma gandeam cu groaza ce ma fac daca se umfla rau.O tipa (care avea sanii foarte mici) mi-a zis ca la ea s-au dublat in timpul sarcinii.Ma si vedeam cu niste bidoane imposibil de mari…dar vad ca pana acum nu e cazul.

Jasmine
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Simona mai sunt aici!eu am intrat pe www.reclama si acolo in partea stanga scrie ceva de genul cand vine barza.am introdus datele si-mi spune ca fertilizarea s-a produs pe 10feb.eu toata viata am avut ciclu la 24-25 zile asa ca s-ar puta sa fi fost mai devreme,iar unii doctori sustin ca femeile cu un ciclu menstrual mai scurt de 28 zile nasc mai devreme,o sa vedem daca se respecta regula.

octy 28 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

V-am pupat fetelor, vorbim miine.

Simona, 26 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Eliza, nu esti singura cu programul atat de incarcat . Si eu ma trzesc tarziu si manac,mai ma invart pe ici pe colo. Dupa masa ma culc iar,de fapt acum m-am trezit si eu. In rest ce nu e bine, ca nu prea mai ies. Trebuie sa facem zilnic miscare, cel putin 30 min. Eu cred ca voi incepe sa mai ies...
Chiar Roserb cum e cu sanii dupa o sarcina. Iti raman la marimea la care au ajuns sau se mai dezumfla. Eu si mai ales sotul am dori sa ramana asa, ca i aveam cam micuti ianite. Acum au si eu o forma mai voluptoasa. Si al meu tot viseaza la gustul lapticului.
Bits ai fost tare de tot cu descrierea si sunt convinsa (din cate am vazut in pozele tale mai vechi) ca nu e chiar asa. Dar e drept ca ne vedem diferit acum cand tot luam in greutate, nu?

25 saptamani

http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELIZA, m-a emotionat ce mi-ai scris. Hai sa-ti spun: pentru mine sarbatorile sun foarte importante, le traiesc la maxim, dar sa am cu cine si pentru mine; urasc sa fiu singura de sarbatori, si am avut parte de astfel de sarbatori, pana sa ma casatoresc, sau mai bine zis pana sa0mi gasesc perechea, pe ca reo iubesc mult de tot, ma durea cand venea Craciunul sau Pastele, acum abia astept in schimb, adica, am pentru cine gati, pregati casa, masa, mai ales ce tine de decorarea camerei copilului, sunt superfericita, si intr-adevar, spun cu mana pe inima o sa fie cel mai frumos Craciun al nostru. Asta iti doresc si tie!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am inteles, Bits, ma rog, va fi tot cum vrea puiutul, asa ca...Ok, va pupic inca o data

Simona, 26 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

GINA se pare ca faci parte din categoria fericitelor. Eu numai cand ma gandesc la primele 4 luni de sarcina ma ia cu ameteala. Pai imi era rau si de dimineta pana seara, eram un fel de sperietoare pe picioare, nici nu-mi venea sa ma uit in oglinda. Mie mi se pare ca asta e cel mai crunt: sa-ti fie rau. Ca restul...dureri, sangerari nazale si la gingii, tampoane zilnice...alea-alea, mi se par mai usor suportabile.
Cat despre copii...as vrea sa nu semene cu mine foarte mult...eu am avut si am in continuare ingrozitor de mult bun simt...asta nu doresc nimanui.

Adriana 25 sapt si cei 2BBmici
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput