Mamici de iulie august (95) 2004 + 43bb
Raspunsuri - Pagina 14

eli spune:
eli spune:
 Buna gravidute, mamicute si bebelusi. Sa aveti o saptamana superba!
BLUEANGEL, si eu sunt pe aici, cel putin din punct de vedere al locatiei virtuale, ca in rest, cam departe.
Monica, sa stii ca abia astept sa ajung in tara. Sper sa va intalnesc si pe voi, mamici si bebelusi de iulie-august. Ee, cu hainele e bine daca o sa le mai port pe cele de gravida, ca nu mai cumpar altele. Ma gandeam acum cateva zile, "gata dupa nastere imi iau adio de la hainele pe care le-am purtat cat am fost 2 in unul, adica in una, hi,hi?"
Mamici, chiar cum mai stati cu kg? E adevarat ca hranitul lui bebe la san ajuta la slabit?
ema, felicitari! Ricardo sa fii sanatos, somnoros si mancacios. Mamico, refacere usoara!
Mihaela, ai o scumpica de fetita. Abia astept sa aud si povestea nasterii.
denissa, multa sanatate lui Matei Razvan. Sa dea Domnul sa treaca toate problemele cat mai repede. 
Ssarah, sper sa va dea doctorita o ideea, un ajutor incat sa nu o mai chinuie pe bebelusha ta coliceii si sa va puteti odihni si bucura de aceasta perioada. Tinem pumnii! 
Eu nu mai am deloc rabdare, vreau sa nasc. Insa parca a inceput sa ma ia frica de nasterea naturala, m-a pus si naiba si m-am uitat la niste poze cu nasterea si m-au cam speriat. O sa pot suporta eu atata durere? Sper sa mi se faca epidurala, nu fac pe viteaza, vreau sa nasc, dar sa fie cat mai usor. 
La noi s-a inversat ziua cu noaptea, ziua asa bine mai dorm, chiar daca cu intreruperi de cateva ore. Mai ales intre 12 si 13, asa ma ia un somn, nu-mi mai pot tine ochii deschisi orice as face. In rest, plictiseala, leneveala. Oare cum o sa trec de la programul acesta lejer la cel impus de bebe?
Si ma mai enerveaza si contractile astea neregulate, asa ne tin in suspans, tati mereu ma intreaba, "gata, nasti?". Abia asteapta si el sa-si cunoasca baietelul. 
Nastere usoara celor care urmeaza. 
Numai bine tuturor! Pupicei!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti." Eliza,
Eliza,  in 37 saptamani cu o scumpete de baietel
 in 37 saptamani cu o scumpete de baietel

mihaella spune:
mihaella spune:
 hello, hello
Gata, suntem acasa!!!!!!!Fericita, obosita,plutitoare....Nu-mi vine sa cred ce senzatii traiesc!
Am o pitica dulce si cumintica,care ne-a umplut sufletele.
Povestioara pe scurt: sambata dimineatza pe la 6 dupa ce am venit de la baie si m-am asezat in pat, mi s-a rupt apa....Si a curs.....Eu- calma tare: stai sa fac dus, stai sa ma epilez, stai sa fac plicurile ptr dri...Ma rog, am plecat spre spital, contractiile abia incepusera, dar erau de bun simt!La 7 am ajuns la spital,mi-au pus ocitocina (doza dubla- traiasca nenea Nayel) si a inceput show-ul...Niste dureri cumplite, anestezista era intr-o opertzie, eu urlam dupa epidurala aia nenorocita...Si uite asa s-a facut  ora 9.00 si dilatatzie 7-8.Mi-a montat epidurala si la 9.55 am nascut( n-am apucat sa ma bucur prea tare de ea

).
).
Mariuca a luat 10- scor Apgar, iar eu am o epiziotomie de mai mare frumusetea ( nu se vede nici un fir- cica reteta casei), care nu ma deranjeaza foarte tare.
Partea proasta este ca nu am laptic aproape de loc si am inceput sa papam Milumil, dar nu ne dam batute nici eu nici pitica!
Sunt rupta de oboseala, mai ales fizica ( n-am avut in viatza mea asa febra musculara
 ), dar n-am chef deloc sa dorm...m-as uita la ea la infinit, da' ma cearta lumea.
), dar n-am chef deloc sa dorm...m-as uita la ea la infinit, da' ma cearta lumea.
Gata, va scriu mai tarzior,
Pupici

alice2004 spune:
alice2004 spune:
 Bine ai venit acasa, Miha, impreuna cu bebelusha scumpa 

!!!! Ti-am zis eu ca mi-o iei inainte ... Ma bucur din suflet pentru voi si iti doresc refacece usoara si sa apara si lapticul cit de curind !!! Pupici taaaaare muuuuulti !!!
!!!! Ti-am zis eu ca mi-o iei inainte ... Ma bucur din suflet pentru voi si iti doresc refacece usoara si sa apara si lapticul cit de curind !!! Pupici taaaaare muuuuulti !!!

Alice
35 de ani/pesti
DPN 12 august

roxanaz spune:
roxanaz spune:
 hello si de la noi.
Miha, bine ai venit acasa!!!
Ema, sa iti traiasca printul!!! 

Ricardo!!! sa fii sanatos si fericit si sa iti bucuri parintii!!!
 Ricardo!!! sa fii sanatos si fericit si sa iti bucuri parintii!!!
noi suntem bine, azi merg la doctorita sa ma vada, in rest....un pic de colici dar trec (inca) cu sab, dar ne-a cazut buricul si ieri am facut prima baie....nu a fost scandal aproape deloc si dupa aia a dormit pitiku' ca lovit de tun... de la 11 la 3 noaptea....ce bine a fost!!!!
 de la 11 la 3 noaptea....ce bine a fost!!!!
Catinca, asta cu durerile de pubis am avut-o si eu cam  cu 2 saptamini inainte de nastere si e semn ca ti se dilata oasele bazinului...semn bun!
hihihii Marina asa ii zic si eu lui pitik',....haplea din haplesti....ca daca maninca "program complet" precis dupa 2 ore inca are lapte in gura...baiat stringator asta al meu!
va pupicim!

anna maria spune:
anna maria spune:
 Mey,Marina,cum adica e"debandada cu doi copii mici"?Mai spune cite ceva,ca sa stiu la ce sa ma astept!Sa-ti traiasca odorasii!
Ema,crestere usoara si un Ricardito sanatos si mincacios!
Catinca,si eu am dureri de pubis de vreo doua sapt.,poate nasc odata,ca tare greu ma mai intorc noaptea in pat;imi trosnesc toate oasele;
Miha,bine ai venit acasa!crestere usoara in continuare si sa ai un bb sanatos si mincacios!
Blue,bagajul meu e gata de vreo doua sapt.dar se tot gaseste cineva sa-mi spuna:"Da,aia ti-ai pus?"si mai pun cite ceva!
Denissa,sanatate multa bebelusului!
Si eu am contractii,care mai dureroase,care mai usoare,dar daca dorm,apoi sunt in forma din nou!Astept si eu saptamina asta sa se intimple! Teodorei
Teodorei in 39+ sapt.
in 39+ sapt.

alice2004 spune:
alice2004 spune:
 Hehehehe, Annamaria, oasele ca oasele ca troznesc, dar cind trebuie sa iei si ditamai burtica de pe o parte pe alta cu tine - atunci devine cel mai "distractiv" !!!!
Si eu zic ca mi-am facut bagajul, dar ma tot gindesc sa nu fi uitat ceva ... si tot stau cu gindul asta ...
Alice
35 de ani/pesti
DPN 12 august

baby-boom spune:
baby-boom spune:
 Si eu sunt o mamica de iulie, si bebitza noastra iubita, Elise are azi 1 luna..... totul e perfect, dar ne-am putea lipsi cu placere de colici!!!! e cineva care a reusit sa le potoleasca in vreun fel???? am incercat cu tot felul, am baut si eu ceai anti colici, si de chimen si tot nu ajuta.....am auzit aici pe forum de ceai de anason, sau de fenicul, a incercat careva??? sunt curioasa, poate astea au ceva efect!!!! 
Doresc tuturor mamicilor si bebeilor sanatate, si viitoarelor mamici nastere cat mai usoara....
Pupici, mami Florina, bb Elise si tati Mihai
http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Catinca spune:
Catinca spune:
 Mihaella sa-ti traiasca Mariuca si felicitari pt travaliul scurt.
Alice, Ana Maria, voi va ginditi deja la travaliu? este asa diferit de la o nastere la alta si de la o mamica la alta. Cum o vrea Dumnezeu.
Cu oasele devine din ce in ce mai nasol mai ales noaptea cind sa ma intorc de pe o parte pe alta, plud de citeva zile am observat ca dorm mai bine dimineata decit in cursul noptii.
mie nu mi-a cazut burta foarte mult, la voi cum e? inseamna ca va mai dura mult pina la nastere?
am observat la toate fetele care au nascut pina acum ca nu prea a fost nimeni sa nasca peste termen. sper si eu din tot sufletul sa nu depasesc termenul.
va doresc o zi usoara tuturor.
Catinca, 38 sapt