In urma cu un an am fost operata de urgenta pt sarcina extrauterina, si in luna oct.anul acesta trebuie sa nasc.. am auzit ca trebuie sa fac cezariana?eu vreau sa nasc normal pentru ca mai am o taietura si stiu ce inseamna operatie... a mai fost cineva in aceasta situatie? sarcina a fost usoara, nu am avut probleme... va multumesc pt raspuns
Rapsody, si eu am avut o sarcina extrauterina anul trecut - adevarul este ca am fost operata laparoscopic - dar acum nu mi s-a zis ca voi naste cu cezariana. Mie doctorul mi-a zis ca pana in stadiul actual si daca toate vor ramane asa atunci voi naste natural, nu are legatura operatia de la extrauterina cu nasterea. Cu atat mai mult cu cat si la tine sarcina a fost una usoara si fara probleme presupun ca si la tine ar trebui aplicata tot nasterea naturala.
"ingerasele" 18+ saptamani DPN 31.12.04
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Se poate naste normal, cumnata mea a facut operatie de extrauterina (cu infectie mare la acea vreme), iar prima nastere a fost programata pentru nastere vaginala. S-a chinuit cam 2 ore sa nasca normal, dar in final a facut cezariana caci bebe era ghemotocit intr-o parte (nu era in pozitie), dar asta e o chestie care nu a tinut de extrauterina avuta inainte. 27+ sapt DNP 31 oct.