Mamici de ianuarie-februarie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 2
Alina Maria spune:
Buna fetelor, ma bucur sa pot citi atat de multe mesaje si urez bun venit noilor fete.
Lista arata incredibil de lunga insa din nefericire eu nu va pot intalni si pt asta va invidiez.
In privinta kg. am avut 44 si acum am 47 as ca merg usor spre bine . Burtica mi se observa insa nu cine stie ce si sincer ma bucur ca si asa nu sunt eu mare.
Astazi au fost calduri mari si nu-mi place deloc nu am pofta de mancare si nu pot sa lucrez asa bine .
pe mai tarziu !
alina
Lali spune:
Bafta, Crinuta. Si nu mai ridica, mey, bagaje ca esti insarcinata! Lasa-i pe soti, mame, tatici, prieteni sa faca treaba asta ca si asa ei sunt numai cu laudatul prin vecini si noi ducem greul.
Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal
bellamia spune:
Noapte buna burtici cu bebei,
Voiam sa mai intreb ceva, daca stiti.....consumul de cacao afce rau cumva????? Pt ca eu o tin in ingheata de cacao de la inceputul sarcinii...daca-i e cald la bebe si "cere"
?
Pupici tuturor, Bellamia si Bb
kris spune:
buna dimineata burticutelor,
Sunt mai noua si incerc sa ma bag si eu in seama. Eu am un bb in burtica de 14+ sapt, ma simt bine, desi am avut sarcini cu probleme si care s-au finalizat rau. Acum , multumesc Celui de Sus sunt chiar f. bine.
Inca nu stiu sexul , dar eu simt ca este baietel. Va doresc tuturor sarcina usoara si multa, multa sanatate!
Printre voi este cineva cu Rh-? Daca da, cum va simtiti?
Ingerasu: multumesc ca m-ai trecut si pe mine pe listuta si dupa cum vezi ti-am urmat sfatul.Iti doresc cat mai multe bumbaceli de la cel mic din burtica! te pupic!
Kris si bb 14+sapt DPN 29.01
D.na Dr. Militaru-Spit Filantropia
ixxi spune:
Neata! haideti fetelor trezirea!
Voi v-ati gandit cum o sa ne descurcam noi cu burtica mare toata iarna. Pe mine ma ingrozeste numai gandul ca o sa fie zapada si ghiata si eu o sa fiu
. Daca am sa alunec?
ixxi si piersicuta 12+
dr Banceanu - Polizu
cocolino spune:
'Neata fetelor,
Cam33 scuze ca-ti raspund cu intirziere,insa ieri,dupa ce an inceput ploaia,n-am mai putut intra pe forum..Am slabit pur si simplu. probabil ca organismul meu a intrat in diverse transformari.Cert este ca desi bebe cere de mincare de cum ne trezim de dimineata(lucru care inainte nu se intimpla),maninc foarte putin.Ideea e ca maninc mult mai des ca inainte dar mult mai putin.De multe ori,simt ca daca nu maninc in acel moment,lesin.Iar daca ma apuc sa maninc dupa 2-3 inghitituri m-am saturat. Cam asta am facut.A...si inca ceva imi cere organismul foarte multa apa. Eu inainte de a ramane insarcinata in afara de cafea,alte lichide nu mai consumam intr-o zi.Acum insa,mi-e sete intruna.
Coca 15 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
cocolino spune:
Cristina tu spuneai ca beneficiezi de programul de 6 ore? Mai spune-mi o data ,te rog unde scrie ca ne putem luam 6 ore si in timpul sarcinii si spune-mi oare aceste ore se pot cumula si lua ca zile libere??? De ex o saptamina lucrez 8 ore si apoi imi iau 2 zile libere...
Coca 15 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Megg spune:
Kris, eu am RH negativ. Dar mi-a zis dr. ca nu sunt probleme dat fiind ca e prima sarcina si nu am nici avorturi. Sunt un pic ingrijorata, m-a speriat si una de pe la cosmetica, zicea ca a avut RH neg si ca a intrat in maorte clinica la nastere. Dar nu cred ca din cauza RH, cred ca avea si altceva. Alta coafeza se trezise sa completeze ca la RH neg fetele sunt ok, dar baietii ies cu probleme!!! Aberatii! Soacra-mea are RH neg si sotul meu e super ok si nu e bolnavicios deloc. ..spre deosebire de mine.. De cand sunt cu el nu l-am vazut sa ia medicamente, iar dureri, parca a avut odata niste ameteli si dureri de cap, cred ca era presiunea scazuta in atmosfera, in rest... doar cu dantura are probleme, ca nu se duce la timp la medic. Asa ca... sa nu ne mai luam dupa pareri nefondate.
Mai era cineva cu RH neg, parca Ingerasu? tin minte bine?
Cu setea, da, si mie mi-e sete mereu si tot asa mananc putin, dar f. des.
Megg si bb 16+
Dr. Ina Moldovan - Municipal
Lali spune:
'Neata, burtici !
Ixxi, eu m-am ales cu o entorsa de toata frumusetea vara, asa ca iarna, brrr nici nu vreau sa ma gandesc... cel mai mult ma deranjeaza ca ne vor trebui o multime de haine imense, de la maieu pana la palton ! Ca vara, cu o bluzita sau o rochita problema e rezolvata.
Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal