Berbecutzii, din toata lumea...adunarea!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Si eu mi-s berbeaca de 12 aprilie si am cam toate "calitatile " insirate de voi pe aici .Sunt o luptatoare si imi place sa cad in picioare orice s-ar intampla.
Pupici la toate berbecutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Si eu sant berbecut de 11 Aprilie, cu sotul capricorn si bebelasa taur....o combinatie....numai incornorati. In rest, incapatinata pana la refuz si foarte impulsiva, dar norocul meu ca am pe cineva langa mine care incearca cel putin sa ma mai tempereze, nu reuseste intotdeauna.....
Pupici,
P.S Nedda santem nascute in aceasi zi

Andreea si Anaïs (1 an pe 26.04)
http://community.webshots.com/user/andreeaana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

Si eu tot berbecut de 4 aprilie! Diplomata si rabdatoare (pana la un punct), cumintica si linistita, dar incapatanata tare...din pacate! Recunosc ca si atunci cand nu e cazul, dar nu ma pot abtine! Zodia bat-o vina!

http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Io-s pe 6 aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Eu berbec, pe 23 martie.
Orgolioasa si am coarne tari.
Copila mea taur.

Rezulta: scantei zilnic.

Cu stima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Si eu..:))...20 aprilie...si mi-e foarte frica de apa...

sunt foarte nervoasa, sunt foarte optimista...toata ziua as rade..si as dormi..sunt o persoana care iubeste somnul...

Va pup...

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

m-am nascut pe 6 aprilie, deci si eu sunt berbec.
Sunt o luptatoare, in profesia mea am facut cariera iar dragostea am cunoscut-o la 33 de ani.
Ce s-a scris mai sus de catre celelalte berbecute ma caracterizeaza si pe mine.Singura neamplinire a mea este ca nu am copii dar cine stie poate ca....nu este tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

ANDREEA, hai sa traiesti! Suntem nascute in aceeasi zi! La liceu am avut in aceeasi clasa inca doi colegi nascuti in aceeasi zi/luna/an si inca unul la o alta clasa paralela! Facusem clubul celor nascuti pe 11 aprilie si cand am implinit 18 ani am facut si o petrecere impreuna. Ce vremuri, dom'le!!

Sa traiasca si toti ceilati berbeci! Ne-am adunat o adevarata...turma, nu? Sa nu dati cu rosii ca eu glumesc!:))

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Si eu la apel -19 Aprilie- CURIOASA ZAPACITA

Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRENE11 spune:

ce de suntem pe 11 aprilie!!!!!!!1

la mine cifra 11 se pare ca e cu noroc:11 aprilie,ora 11 dim. si 11 minute...
incapatanata...nici n-avea rost sa mai mentionez...
imi place sa ies in lume:am prieteni multi si buni pe care imi place sa-i primesc sau sa-i vizitez,imi plac nuntile si botezurile(am 3 perechi de fini deocamdata...),imi plac copiii(mei:) ),cartile,filmele vechi,vinul alb,am glanda umorului dezvoltata...
hai sa traim!

Mergi la inceput