Berbecutzii, din toata lumea...adunarea!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Citind acest topic, l-am recunoscut pe sotul meu in multe dintre descrierile voastre: incapatanat (brrr!), nervos de multe ori si din nimic, orgolios si... modeeeesttt!
Cu mine scorpion si cu bebe fecioara... ce mai coctail ieseesau sau...!
Asadar, rogu-va luati-l si pe el in grupul vostru de suport: Marin - berbec de 18.04.1970!
va Elena & George & Marin

mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Hello, berbecutzi draguti si modesti foc!
Sunt si eu un berbec super dragut si incapatanat nevoie mare...cel putin asa mi se zice...ca eu nu vreau sa recunosc...sotul e sagetator si ne impacam ok, numai ca mai ies scantei...problema e ce va fi cand va aparea pe lume iubirea noastra care se va naste, cu ajutorul lui Dumnezeu, tot in zodia berbec......cred ca o sa-i facem capul calendar lui tati, bietul de el.
Poate ma treceti si pe mine in listuta cu data de nastere 4 aprilie 1980.Thanks!
Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

hop si eu la prezenta, ca doar asa sunt berbecutzele(io -27 martie), tre sa stie ele cat mai multe si au o dorinta puternica de comunicare-uneori prea mare dupa cum zice husbandu meu-care e racusor)
eu cred ca berbecutii sunt facuti sa fie leaderi, au instinctul de a conduce in sange, stiu sa deschida usile si ferestrele(daca sunt dati afara pe usa) dar si mai mult eu cred ca cel mai bun prieten e un berbec-asa zice lumea si eu ii cred, ca imi convine
berbecul iubeste cu pasiune, persoana in cauza insemnand 90% din el, e in stare sa mearga pana la capatul pamantului, sa faca mari sacrificii, dar in nici un caz sa se multumeasca cu putin
si sa te fereasca ala de sus sa minti sau sa incerci sa inseli un berbecutz
cam asa zik io...

lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."

Charles M. Schulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

... cred ca cei mai multi pe forum sunt "BERBECUTI"

NU?

Bolnavic dar sunt voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

Berbeaca din 7 aprilie ....
"ofcorse" incapatzinata, dar dc am gresit, nu mai comentez si-mi asum responsabilitatea;
sunt alergica la minciuna, prefacatorie, etc.
gindesc cu voce tare, deci nu pot fi mereu diplomata, dar sunt f toleranta (in special cu cei defavorizati);sunt prea sincera pt lumea asta citeodata...
iau foc repede
sunt tzacanita, si nebunica ( sotzu imi spune "maimutzica-mea")
nu-mi plac jumatatzile de masura in ceea ce fac, si bine-inteles ca ce-i facut de "mana mea" e bine facut.
am tendintze "tiranice"-"dictatoriale", tzinute in frau prin educatie si dragoste
SI, CA TOATE BERBECUTZELE, AM SEX-APEEAL

SORINUSHU

Mergi la inceput

Am uitat sa va mai spun ca cei nascuti pe 7 sunt, in zodiacul floricol Orhidee, care intodeauna va iesi in evidentza intr-o multime
si DA , pe 7 Aprilie e Ziua Internationala a Sanatatii
pt voi toate

SORINUSHU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

berbecutzele nu mai zik nika...eu am ramas singura si fara somn
pup cornitzele
cum suntem ca si mame?

lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."

Charles M. Schulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

quote:
Originally posted by SORINUSHU

Am uitat sa va mai spun ca cei nascuti pe 7 sunt, in zodiacul floricol Orhidee, care intodeauna va iesi in evidentza intr-o multime
si DA , pe 7 Aprilie e Ziua Internationala a Sanatatii
pt voi toate

SORINUSHU

Inseamna ca fiica-mea Lara e o orhidee mika? Foarte frumos!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Shylili, eu astept sa vad cum voi fi ca mama ca nu fac meseria asta decat de vreo opt luni ). Desigur, eu sper ca voi fi o mama perfecta si Lara n-o sa aiba ce sa-mi reproseze!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

eu inca nu sunt mama, dar sunt f posesiva cu ce-mi apartine...si cred ca voi fi , pe alocuri, prea mamoasa
oricum mama,tot mama ramine indiferent de zodie
la toate fetele de breasla
(cnd am iesit de la metrou dimineatza ningea

SORINUSHU

Mergi la inceput