Combina frigorifica - de care ?
Raspunsuri - Pagina 3
Dana Claudia spune:
Buna. Eu ti-am spus despre General Electric. Intr-adevar este companie americana si nu e prea bine reprezentata in Romania! Eu am cumparat combina frigorifica acum 12 ani si intre timp am plecat din tara, asa ca nu o mai am! Oricum nu am avut nevoie de nici un fel de service. Dar eu zic ca ii poti intreba pe cei de la care cumperi combina si trebuie sa-ti indice unde este reprezentanta lor! Eu sunt hotarata ca la intoarcerea in tara sa imi cumpar tot un GE caci am fost tare multumita! Nu am vazut in ea nici macar pic de gheata sau condens in conditiile in care nu a fost niciodata dezghetata!Sigur acum oferta este foarte diversificata asa ca imi inchipui ca ti-e greu sa alegi! Eu iti urez succes! Poti sa-mi spui si mie cat costa o combina General Electric? Eu am dat pe ea acum 12 ani vreo 200.000 lei.
http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html
Burtocika spune:
Dana, eu stiu ca au service, dar nefiind atit de "raspinditi" pe piata romaneasca, ma intreb daca peste citiva ani ii voi mai gasi aici ...
Daca vrei sa-ti cumperi tot un GE cind te intorci ... sa stii ca vei avea mult de alergat, pt ca nu se gassc pe nicaieri. Cele 2 modele pe care le-am vazut eu, unul mai mare si unul mai mic, sunt la magazinul Unirea, aripa Calarasi, in capat. Cel mare costa 25.500.000lei, negociabil, se scade cam 10%, iar cel mai mic 23.600.000, tot asa -10%.
Eu ezit pt ca sunt mai scumpe decit altele similare, si nu prea inteleg de ce; cred ca pina la urma nu sunt dispusa sa platesc atit de mult firma ... Ma mai gindesc si mai analizez variantele.
Boghi
jone spune:
eu am una polar (e facuta sub licenta whirlpool)
sfat primit de la cineva care lucreaza in distributie
deschizi usa frigiderului scoti sertarele de jos si vezi ca este o eticheta in interior lipita pe frigider
sa nu scrie ca e made in romania
sunt super incantata de ea
are 2 compresoare
frigiderul se dezghetza singur
si e idicat sa aiba rafturi de sarme nu din sticla ca se pot sparge
congelatorul e cu dezghetzare manuala, are trei sertare ( de fapt sunt 2 si o jumatate), are 3 tavite de cuburi
si ce este cel mai important are 2 rotite pe spate si pot muta combina oriunde fara ajutorul nimanui ![]()
Jone
ps daca mai vrei amanunte anunta-ma
piskot spune:
Drept sa va spun eu mi-am luat o combina ARCTIC KF35 cu doua compresoare. E incapatoare, nu consuma mult si dezghet congelatorul odata pe an. Are 3 ani garantie, service in oras si nu ma doare capul. Am avut un frigidre ARCTIC pe care l-am scos la pensie dupa 25 de ani de activitate si am ranas fidela marcii. Sigur ca daca as fi avut mai multi bani as fi ales BOSCH-SIEMENS NU FROST.
In legatura cu service-ul, fiecare produs trebuie sa aiba certificat de garantie si pe el sunt mentionate unitatile service. Dar la produsele care sunt fabricate in CE e ca la masinile straine, in garantie (max 2 ani) ai reperatie gratuita,apoi te usuca de bani daca ai ghinionul si se strica.
Pe la ALTEX a fost cineva ?
adrianafedorca spune:
buna, eu am cumparat o combina Bosch cu 2 motoare acum 4 ani merge bine si sunt fff multunita de ea, a mea are 2 manere , unul pt frigider si unul pt congelator , si cel de la frigider s-a rupt anul trecut , am sunat la bosch si am comandat altul, vin in set de 2 au costat vreo 400.000, si acum cateva zile am observat ca iar s-a crapat manerul de la frigider , noroc ca mai am unul de schimb, nu inteleg cu se rupe pt ca nu trage nimeni de el, probabil asa sunt facut sa se rupa la cativa ani ,deci cam asta e singura chestie care ma deranjeaza, in rest merge ok, deci daca nu ti-a luat pana acum ai grija cumpara o combina care nu are manere , sunt unele care au o scobitura in usa si aia nu cred ca se rupe vreodata
ADy
Burtocika spune:
Ady ... mesajul tau a venit putin prea tirziu, pt ca mi-am luat combina ... cu minere ! Sper insa sa nu am probleme cu ele, pt ca sunt de metal, si destul de masive, nu prea cred ca se pot rupe.
Pina la urma ne-am hotarit la General Electric No Frost, 241 litri volum frigider, 97 litri volum congelator, functii Super Freeze, Vacation, 3 trepte de temperatura, consum 387 kWh/an (printre cele mai mici pt no frost, si chiar si pt 2 compresoare) - 23 milioane.
Am vazut reteaua de service pe certificatul de garantie, dar sper sa nu avem nevoie prea curind. Sper sa fi facut o alegere buna, am aflat acum de niste colegi care au de vreo 10 ani no frost de la LG si cica e perfect, asa ca ... trag si eu sperante.
Va multumesc pt sfaturi si informatii, sa stiti ca m-au ajutat mult sa-mi formez o parere !!
Pupici,
Boghi