Combina frigorifica - de care ?
Vreau sa-mi iau o combina frigorifica si nu prea stiu de care. Am vazut ca majoritatea modelelor din comert sunt cu dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului.
Intrebarea mea este: daca are 2 compresoare, se poate opri doar congelatorul, si frigiderul sa ramina in functiune ? Adica pot pune alimentele din congelator in frigider pe perioada deghetarii congelatorului ?
Ce stiti despre modelul Indesit BA34, cu electrovalva ? Se poate face aceasta operatiune ?
Va rog frumos, lamuriti-ma, ca vinzatorii imi spun una, iar in prospecte scrie alta !!!
Boghi
Raspunsuri
madis spune:
Eu am o combina No Frost Bosh, am cumparat-o acum trei ani ...si de atunci merge. Nu a fost nevoie sa o dezghet (de fapt nici nu as avea ce).
Iti recomand un "NO FROST", indiferent de marca.
lumit spune:
Eu am combina frigorifica Gorenje,cu doua compresoare.Pot face operatiunea de care vorbesti tu,adica pot opri doar congelatorul.Setez frigiderul la o temperatura scazuta si pun alimentele din congelator in frigider.Se pastreaza foarte bine,nu se dezgheata deloc.
Cumnata mea are un Indesit(nu stiu daca este modelul despre care vorbesti tu),care are 2 compresoare dar cu care nu poate face operatiunea descrisa de tine.Nici nu s-a gandit sa intrebe,ce-i drept;a considerat ca faptul ca sunt 2 compresoare inseamna automat ca frigiderul si congelatorul pot fi oprite separat.Se pare ca nu este asa....Cred ca te poti lamuri daca citesti prospectele.
vlada spune:
Noi avem Samsung si nu trebuie niciodata decongelat, atat frigiderul, cat si congelatorul au dezghetare automata. De fapt e impropriu spus dezghetare pt. ca nu are gheata. Si sunt f. multumita de ea.
Andreea si Vlad
geut spune:
Eu am una Siemens, foarte buna, foarte mare, incape multa mancare in ea si, lucru foarte important, are congelatorul jos, deci copiii nu se pot juca sa se ascunda in frigider. Mai stii ce le trece prin cap?
ankalaura spune:
Eu am abandonat ideea cu nr de compresoare si cu dezghtarea separate. Am luat Whrilpool, si criteriile au fost capacitatea (si frigider si comgelator), rafturi mobile, roti in spate, picioare reglabile in fata, consumul, samd... Suntem foarte multumiti. Am luat vreo 10 pliante detaliate, am comparat, si cel mai bun raport calitate / performanta / pret mi s-a parut la asta. O cheama 5450. Plus ca are niste sertare cu albastru, design misto... mi s-a parut mie ca se asorteaza....![]()
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Claudelu spune:
GORENJE....GORENJE!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by anemona
Bosch KGS 37340 Antibacteria !!! Are 340 litri si doua compresoare, e super!
si eu stiu ca este super combina bosch.
eu am luat un whirlpool pe care am dat 16 milioane dar nu ma omoer dupa ea.
andreea mami lui theo si florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo
Burtocika spune:
Multumesc de raspunsuri, sunteti niste dragute ! 
Cine are combina Bosch KGS 37340 poate sa-mi spuna si mie in ce consta acel AntiBacteria ? Si merge cum am zis eu, cu dezghetarea congelatorului si frigiderul sa ramina in functiune ?
Boghi
madis spune:
Eu am o combina Bosch No frost.
Peretii interiori si usa sunt captusiti cu o substanta speciala, pe baza de argint, care are efect antibacterian. Este garantata sa aiba acest efect pe toata durata de viata a frigiderului.
Sorry, nu stiu sa raspund la intrebarea despre compresoare.