pui de pisica ffff mici-ajutor!
Raspunsuri - Pagina 2
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by cl
Am vorbit cu sotul meu, a mai murit un pui. A ramas doar unul, macar de-ar scapa el!
Astrid, multumesc mult. Tocmai am fost la un cabinet veterinar, nu aveau lapte praf pt. pisici, trebuie facuta comanda si dura... Mi-a spus sa fac un amestec, 250ml, jumate-jumate, mucilagiu de orez cu lapte, cu un galbenus de ou, o lingurita de miere de albine si un Ca lactic.
Missiday, multumesc mult, azi o sa caut firma, sa vad unde are un sediu in Bucuresti.
Va multumesc mult de tot,
Claudia
Imi pare rau de pisoi, sper sa traiasca macar asta.
Cred ca la 40 de zile au deja dinti, asa-i? In cazul asta, nu mai trebuie sa-i dai cu biberonul, cind le dau dintii pot incepe sa manince singuri. Indiferent ce-i dai, fa o pasta subtire (aproape ca laptele) si inmoaie-l cu boticul pina da de gust si atunci o sa incerce sa linga singur.
Eu am tinut niste pisoi fara mama pentru SPCA (azil de animale), i-am tinut pina la 7 saptamini cind au fost gata de adoptie si atunci i-a luat inapoi azilul. Au fost 4 pisoi, si toti au fost adoptati de oameni. Ma atasasem asa mult de ei ca abia m-am indurat sa-i dau inapoi.
Cl, tine-ne la curent cu ultimul pisoi (si neaparat sa stea la caldura, ei nu isi pot regla singuri temperatura corpului.)
cl spune:
A murit si ultimul ghemotoc. Am cautat lapte pentru pisoi si n-am gasit. Veterinarii mi-au dat reteta care mi-ati zis-o si voi, cu mici variatii, unii spuneau de smantana, altii de mucilagiu de orez...nu mai conteaza. Cand am ajuns acasa, era aproape mort. In nici o ora mi-a murit. Nu inteleg de ce, parea asa de vioi dimineata. Nu aveau 40 de zile, asa am crezut eu, ca la 40 de zile li se deschid ochisorii, nu stiu de ce. Abia facusera ochi, nu aveau dinti. Iar eu am ramas cu o groaza de intrebari, toate incepand cu "de ce...".Offfffffff...
Cipcipcip, puisorii tai au fost niste norocosii, ai mei n-au avut norocul asta, din pacate. Poate ca era mai bine sa-i las afara, poate i se facea mila pisicii si se apropia de ei...Poate, daca m-as fi priceput la pisici...
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si suport.
Claudia
ancuta06 spune:
Cl, imi pare rau pt puiutii tai. Dar nu inteleg de ce-au murit. Am gasit si noi odata, la ghena intr-o punga, 6 pui de pisica abia nascuti. Ii aruncase cineva din prima zi. Noi i-am luat si le-am dat lapte si au trait toti.
Ancuta &
Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
lily spune:
bietii puiuti! poate erau bolnaviori,de aceea au murit!
cind a simtit ca sint bolnavi, pisica nu i-a mai vrut...
cl spune:
quote:
Originally posted by ancuta06
Cl, imi pare rau pt puiutii tai. Dar nu inteleg de ce-au murit. Am gasit si noi odata, la ghena intr-o punga, 6 pui de pisica abia nascuti. Ii aruncase cineva din prima zi. Noi i-am luat si le-am dat lapte si au trait toti.
Ancuta &Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
Bravo voua!
Claudia
Catrinel_17 spune:
Draga mea, imi pare asa de rau ca au murit... tare, tare rau imi pare. Tu ai un suflet mare, ca ai avut asa grija de ei si ai facut chiar tot ce ai putut sa ii salvezi. Nu cred ca pot sa te consolez, dar te imbratisez, macar virtual. Am avut si eu pisica si face cu adevarat parte din familie.
Cu mult drag,
C.

SIMONABB spune:
Daca au murit, inseamna ca Dumnezeu i-a chemat la el.
Si eu am omorit un caine zilele trecute, unul din cateii mei proprii si personali, se intinsese sub masina la umbra si l-am calcat cu roata din spate. Macar a murit pe loc, nu s-a chinuit deloc.
Asta e, dimineata ma jucasem cu el si dupa amiaza n-a mai fost.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb
cipcipcip spune:
Imi pare rau de pisoi, dar nu-ti fa probleme si mustrari de constiinta, nu e vina ta, tu ai facut tot ce-ai putut ca sa-i salvezi.
cl spune:
Simona, imi pare rau pentru catelul tau! Offf! Si eu am catel si nu as putea fara el, ne-am atasat enorm de el.
Fetelor, multumesc mult, tuturor, pentru suportul acordat. Astazi m-am mai linistit. Si sotul meu a fost un dragut, mi-a povestit un filmulet de pe Animal Planet despre puisorii de pisica abandonati. Mi-a spus ca din 8 au scapat doar 3, iar tipele respective cu asta se ocupau, cu salvarea puisorilor. Stateau cu ei 24 de ore din 24. Fara dragostea mamei nu prea supravietuiesc, cand sunt asa de micuti. Offfff, oricum am ramas cu un sentiment de vinovatie.
Va multumesc din suflet!
Rog un moderator sa inchida subiectul. Multumesc.
Claudia