Mamici de ianuarie - februarie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Lali, esti criminala azi ...auzi, cica nici pe noi nu ne invinetesc bebei, hahahhaah

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Ai bagat la caputz, Camitzu? Asa ca pupa bebica si roag-o sa te ierte ca te plangeai de ea, cand micutza facea semne acolo si nimeni n-o auzea... si fa-i neaparat cinste cu ceva bun

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

si eu te pup, cris

asa e, la 16 sapt. esti in 4 luni, esti intrata in luna a-4-a dar nu ai implinit inca 4 luni de-adevaratelea. Luna nu are 4 saptamini, ca daca ar fi asa, inseamna ca am naste la 10 luni :) (40 de saptamini:4 = 10 luni) :)

Eu ma refeream chiar la luni calendaristice. De ex. eu am UM 17 aprilie si, calendaristic, o sa fac 4 luni pe 17 august, cind o sa am de fapt aproape 18 saptamini...

Oricum, astea sint amanunte, eu doream sa ii spun lui Coco sa nu isi faca griji daca nu are burtica prea mare, ca are tot timpul sa creasca...

Pupici la burtici
Leta si bebe 15+
Dr. Tutunaru - elias

Mergi la inceput

Am inteles, Leta, bine ca ne-a lamurit oricum Ingerasu'

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Las, Cristina ca si voi ati fost mortale cu zvac-urile voastre . Hai ca la vremea de afara avem moralul destul de bun !

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

bravoooo, ingerasu!
Burticile cu fetitze - am auzit ca fetitzele sint mai harnicutze si pot sa apara pe la 38 de saptamini, in loc de 40.

leta si bebe 15+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Mey, cu fetitele astea care ies mai repede am auzit si eu dar in cazul meu eu am iesit la vreo 2-3 dupa DPN, oi fi fost eu mai puturoasa sau fricoasa de am mai stat la mama in burtica. Plus ca am prietene care fetitele au iesit tot asa mai tarzior - acum sa vedem cum o sa fie la noi.

Ftita mea a fost tare puturoasa in concediu, cred ca s-a odihnit, ca nu m-a bumbacit decat o singura data iar acum cand am ajuns la serviciu ma gandila de vreo ora in continuu - cred ca o fac "contopista" ca distractia o "lesina" dupa cum vad. Chiar intrasem in panica de ce in ultimele 2 saptamani nu mai dadea nici un semn.

"ingerasele" 18+ saptamani DPN 31.12.04
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Auliuuu, deci nastem mai devreme?
Si oricum cine face cezariana naste putin mai devreme, nu?...adica si io...

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Fetele dragutele va rog sa poftiti la subiectul urmator (capitolul 20) ca aici ne-am aglomerat. O sa trec acolo si listuza actualizata.
Rog moderatorii sa inchida acest subiect, multumesc.

"ingerasele" 18+ saptamani DPN 31.12.04
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Cristinel & Larisor merit muuuuulta bataita.. Gata ma duc acasa si . sunteti tare haioase. Abia astept sa ne intalnim , cred ca prin toamna dupa concedii. Sa vezi atunci
Cristinel nu mi-ai spus daca ai trecut pe la PM. Cunosti parcul?

Ingerasu multumim ptr luni, esti tare informata, normal esti cea mai mare dintre noi

Camitzu

Mergi la inceput