Infectie urinara in timpul sarcinii

Infectie urinara in timpul sarcinii | Autor: Alina Maria

Link direct la acest mesaj

Buna ziua , sunt insarcinata in saptamana 15 si am pentru a doua oara infectie urinara. Prima data am avut in saptamana 2 de sarcina in care am luat 7 zile amoxicilina de trei ori pe zi.
Aici doctori nu se grabesc sa dea antibiotice si mi s-a spus ca nu este bine in timpul sarcini , eu acum ce sa fac?
Mi se intampla sa am destul de des infectie urinara , oare de ce ?
Multumesc anticipat !

alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

scumpo eu am avut infectie urinara in luna a 8-a.
si intr-adevar medicul mi-a dat sa iau augmentin.

tie cine ti-a recomandat antibioticul? medicul tau ginecolog sau cel generalist?

ca ma gandesc ca nu ti-l dadeau ei asa de nebuni, sau l-ai luat tu de capul tau? ca atunci e musai sa mergi sa discuti cu un medic.

sanatate de la andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Alina,cred ca-s mai riscante infectiile urinare repetate pt.fat decat antibioticul pe care l-ai lua pt.tratarea lor.
Am avut si eu aceeasi problema la inceputul sarcinii si pt.ca aveam colul scurtat infectiile astea erau destul de periculoase.Pt. ca treceau de la antibiotic si-apoi reveneau,dr. a hotarat sa ma puna pe o doza mica de antibiotic,dar luat zilnic pe toata perioada sarcinii.Ce-am luat eu se cheama Macrobid(Nitrofurantoin) si e un antibiotic special pt.infectii urinare.
Multa sanatate!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Eu stiu ca in primele 3 luni de sarcina nu e de preferat sa iei prea multe antibiotice decat in cazul in care beneficiile depasesc eventualele riscuri.
Incearca sa consumi mai multe lichide si sa eviti lenjeria sintetica.

Mihaela

Mergi la inceput