Intalnire 18-19 sept la Konstanz,Bodensee(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns milenadinu spune:

Minunat, mi se pare grozav ca reusim sa ne vedem atat de multe si unde mai pui din trei tari diferite. Probabil ca saptamana asta o sa rezolvam si noi cu cazarea, nu cred sa fie vreo problema.Oare au astia suficiente scaunele inalte in dotare ? Propun si un concurs : cel mai grijuliu tatic, incepand cu 18 sept ora 13 care sa dureze 24 de ore.Gasim noi cu ce sa-l premiem .Credeti ca tine ? Cred ca al meu o sa fie primul care o sa declare ca el nu ravneste o glorie desarta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Fetili daca vremea e urata si nu putem sa petrecem la Oktoberfest poate mergem la Sea_Life: un centru cu multe acvarii mari si mici.
Din pacate adresa lor nu merge adica www.sealife.de dar aruncati un oki www.familienfreizeittipps.de/sea-life-konstanz.htm" target="_blank">aici. sau www.splash-bad.de/splash12/kultour/sea/pdf/sea1.pdf" target="_blank">*Aici

Ce propuneri mai aveti?

milenadinu> hi hi buna ideea de concurs!

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

despre cazare: am cautat in zona apropiata restaurantului, zona care se cheama Petershausen si cel mai ieftin am gasit la www.bilgereck.de/" target="_blank">Hotel Bilgereck, cu 98 euro/DZ incl. micul dejun pt 2 pers. Copiii sunt gratis (nu stiu exact pana la ce varsta ca eu am intrebat de al meu de 2 ani jumate).
Alte hoteluri:
www.abc-hotel.de//" target="_blank">Hotel ABC - 115 euro/DZ incl. mic dejun
www.petershof.de//" target="_blank">Hotel Petershof - 111 euro/DZ incl. mic dejun
www.buchner-hof.de//" target="_blank">Hotel Buchner Hof- 110/DZ incl mic dejun
www.hotel-barleben.de//" target="_blank">Hotel Barleben - 165 /DZ cu vedere la mare sau 150 /DZ cu vedere spre parc, incl. mic dejun.

Noi cred ca o sa optam pt cel mai ieftin, toate sunt relativ aproape de restaurantul unde ne intalnim. Nu am facut inca rezervarea, daca mai doreste cineva sa mearga la Bilgereck sa spuna ca sa rezerv pt toti o data.
Pt alte hoteluri : http://www.konstanz-unterkunft.de/

V-am pupat.
PS: aceste preturi le-am aflat sunand la ei, ca pe site-uri nu scriu perioadele. La toate copiii mici stau pe gratis.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami1974 spune:

Salutare tuturor,
am si eu o intrebare scurta: am inteles bine, vin numai 15 persoane?
Multumsc si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cami citeste atenta prima pagina din actualul capitol!

Astazi am fost in plimbarica pana la Linz si tot tinand harta in mana am tras nitel cu ochiul si in Germania.Si ne facem planuri..si suntem cam necajiti.Ca nu stim cum sa facem sa stam si noi mai multe zile(sotul face armata..deh).Ori sa plecam spre De pe 18 dim, sa ne intoarcem pe 19 seara(in cel mai rau ca) sau poate reusim sa plecam pe 17 si s ane intoarcem pe 19 seara...sau plecam pe 18 dim si ne intoarcem pe 20 seara(hai ca v-am ametit).Avem niste prieteni buni in Stuttgart si vor s-ajungem si pe la ei.Alta prietena in Salzburg ca musai sa oprim si pe-acolo.Cum s afacem in cateva ore????
Cazare-inca n-am rezolvat, cred ca nu e timpul pierdut, nu?
Ramane sa ne intalnim la ora 13 sambata la restaurantul cu rezervarea?Se mai face o intalnire si pe 19 in cazul in care nu ne adunam toate???Cum ramane fetelor????

Ce probleme am si eu..dar sincera sa fiu de-abia astept sa venim si sa ne cunoastem

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

babee, cred ca ce facem pe 19 o sa stabilim la fata locului, ca sa nu ne complicam ca nu ne mai descalcim:)

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io ziceam ca s-ar putea sa vin, dar chiar pe 18 sept am programat botezul Juliei, asa ca intilneala pica. Pacat, mi-ar fi placut sa vin, dar vor mai fi ocazii. Sper...

Iren dubla mamica , Bogdanelu nazdravanu si Julia pisicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia G spune:

Din pacate nu mai putem sa venim. Va uram distractie placuta!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie spune:

Hallo! Salutari din Oberschwabenland-Bodensee!

Nu cred ca ne stiti nici dupa nume nici dupa scris, oricum am facut o lunga pauza de navigat in internet/forum. Motivul e in camera de alaturi (doarme acum) si are 6 saptamini, sex feminin.
Ne bucura ideea intilnirii, sintem potentiali participanti(acum va scrie fericitul tata, mama e in "action"). Am avea 2 intrebari nevinovate :
1. Care e desfasurarea intilnirii(loc, ora, etc) ? Am citit toate cele 6 pagini ale subiectului , dar nu mi-e clar tot.
2. O intelegem groaznic de bine pe Papadie ( si aparatul nostru e verde si merge la 220V).Mai sint mamici si tatici fericiti de citeva saptamini? Dupa cum arata la noi desfasurarea unei zile, vad necesara cazarea si pt. o zi. La orice iesire mai lunga de 90 min. ne-ar cam trebui jumate de bucatarie si un sfert de dormitor.
Asteptam raspunsuri cu sufletu' la gura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetelor,si eu ma intreb daca o sa ajunga o masa de 15 persoane ca o sa fim mult mai mult decit 15,cred!Pai daca ii socotim si pe barbati,nu cred ca vor veni doar 7 perechi.Nu de alta,dar fiind simbata s-ar putea sa nu mai gasim nimica liber in acelasi restaurant mai ales daca o sa prindem vreme faina.
Inainte de 18 o sa mai poata cineva sa scrie inca o data adresa exacta de la restaurant,va rog?
Va pup si de abia astept sa va cunosc.

LindaG

Mergi la inceput