Intalnire 18-19 sept la Konstanz,Bodensee(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

mamici cu bebei mici sau viitoare mamici, nu vreti un marsupiu pt bebel? ca eu am inceput sa rascolesc prin casa si descopar chestii de care am uitat demult. E nou, l-am folosit de 2 ori. Il aduc la Bodensee.

iris nu vine la intalnire, s-a stricat masina:((

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Babee, mersi.

34 sapt.(papusica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cristina elefant de 10 kile mai incape in el???ca as incerca...
Babirusa pentru putin

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

daca tu il poti duce, cred ca incape:))

Are si suport pt cap detasabil si buzunar. Il vedeti aici, care mai doreste, ca a avut sedinta de photoshooting azi:))):
http://community.webshots.com/user/devanzare

Cristina

Mergi la inceput

Pana la cate luni/kile in cazul nostru il mai pot duce??

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Primele luni
Album2

Mergi la inceput

ca sa nu umplu sub. cu marsupiu meu, cine este interesat vb pe PM.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milenadinu spune:

Am rezervat si noi la pensiunea romaneasca, spuneau ca mai au camere, daca mai e cineva interesat.Poate o sa avem un pic de bafta de vreme buna, ca aici la noi sunt niste calduri teribile, sper sa nu se schimbe de saptamana viitoare . ASDDCCCCCCCC VVVVSS<

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milenadinu spune:

Ignorati sfarsitul mesajului,asa-i cand trebuie sa raspunzi la telefon si bebe apasa exact pe tasta care trebuie ca sa-l trimita.Asteapta efectiv orice moment ca sa profite si sa mai apese pe cate un butonas pe aici.Astept cu nerabdare sa ne intalnim , sper sa nu se mai razgandeasca nimeni.Pupici

Mergi la inceput

Sunt deja 7 rezervari la roman.Sa incecram sa sunam si sa obtinem o reducere???Acum costa 60 eurp/camera poate reusim la 50 €.Ce ziceti?

Primele luni
Album2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

dragii mei...eu nu am o veste prea buna...nu mai vin
sa va spun de ce...barbatu.meu n-a venit din delegatie si nici nu vine inca o saptamana de acum inainte..asa ca nu mai putem veni impreuna cu masinutza...
Ar insemna sa vin singura cu trenul(pentru ca nu ma risc sa plec cu Marc la drum cu trenul de 6 ore.Este o obraznicatura ce nu s.a mai vazut,nu mai intru in detalii ca nu mai termin,cert este ca singura cu el nici pana la C&A nu ma duc)
Ok...sa vin cu trenul ma costa 200 de euro dus intors,plus cazare,plus cheltuiala toata doua zile si rotund..cam 400 de euro...nu-mi permit.
Va urez din suflet distractie placuta si abia astept sa vad pozele!!!!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput