Intalnire 18-19 sept la Konstanz,Bodensee(2)
Raspunsuri - Pagina 11
LindaG spune:
Din pacate sotul meu nu a primit liber pe data de 19 dar inca incearca sa mai "negocieze" cu sefii lui(el lucreaza la teatru de aia simbata si duminica nu au liber numai daca isi pun din timp).Sa vedem poate totusi vom avea noroc.
LindaG
Babee spune:
La rugamintea Cristinei o sa trec in dreptul fiecareia numarul de persoane/copii
1.Lauraa(cu rezervare) 2 adulti si 1 
2.Symaco(cu rezervare) 2 adulti si 1 
3.Babee(cu rezervare) 2 adulti si 1 
4.Reliana 1 adult si 1 
5.Tinatache(cu rezervare) 2 adulti si 2 
6.Camelia(vine nu are nevoie de rezervare) 2 adulti si 1 
7.Alina 2 adulti si 1 
8.Tango
9.Adela 2 adulti si 1 
10.Milenadinu(cu rezervare) 2 adulti si 1 
11.Ariadna(cu rezervare)[red] 2 adulti si 1 
[red]12.Päpädie(cu rezervare) 2 adulti si 1 
13.Cami1974
14.prietena lui Cami
15.Sophie 2 adulti si 1
16.Mirakuckler (nu are nevoie de cazare)2 dulti si 2 
Situatia este urmatoarea: 25 adulti si 14
si 1
.Le rog frumos pe celelalte fete sa confirme nr de persoane si copilasii.Cristina va face o alta rezervare pentru mai multe persoane, masa fiind rezervata pentru 15 persoane.
Nu pot participa:
1.ClaudiaG
2.Narcisa
3.Yasmine
4.Iren
5.Babirusa
6.Iris
7.Mamica Dulce
8.Liv
9.LindaG
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank">Pozici botez
Album 1
Album 2
Iubi si Phillip (6.02.2004)
mamica dulce spune:
babee,trece-ma si pe mine bitte!!
Inca nu sunt sigura daca ajunge si sotul meu..nu stiu daca am nevoie de cazare...
e cam complicat la mine,barbatu.meu numa' pe drumuri,nici nu am cand sa discut cu el(si acum e plecat pentru aproape 2 saptamani) si poate afla si cu o zi inainte ca trebuie sa plece in China sau mai stiu eu unde.Eu imi doresc nespus sa vin..daca nu vine andre n.am nici un chef sa stau la soacra.mea fara el,asa ca o sa am nevoie de cazare pe o noapte.
treceti-ma pe lista pentru restaurant macar..
Anca si Marc
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
Babee spune:
Anca scumpa dar n-ai vazut ca esti deja trecuta pe listuta???Noi te asteptam.daca tu ai permis si poti veni cu Marc..cazare asigurata nu vad de ce trebuie sa stai dupa sotul tau.Ca daca ar fi sa stau si eu dupa al meu...nu m-as mai duce nicaieri
Va asteptam
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Album 1
Album 2
Babee spune:
Hai ca ma distrez singura![]()
Eu singura din Austria fac planurile pentru voi in Germania..mi-am gresit cariera
(care-o fi si aia n-am idee
).
haideti mai fetelor ca nu mai e mult..macar sa stim concret ...va pupic..
Album 1
Album 2
LindaG spune:
Babee,eu am zis numai de duminica ca nu ii sigur daca stam peste noapte sau nu.Simbata ii deja mai mult ca sigur ca vom veni.Asa ca pune-ne te rog si pe noi pe lista.Daca cumva intervine ceva de neasteptat va anunt din timp.
LindaG
Babee spune:
Scuze Linda eu asa intelesesem.Am rectificat listuta![]()
Album 1
Album 2
Babee spune:
De la prea multa
mi se trage 
![]()
Deci sa scriu si ca vii si nu ai nevoie de cazare?Sa stie toata lumea.
Album 1
Album 2
miraklucker spune:
Deci eu confirm venim sigur eu (mira),sotul, David (2 ani)plus un bebe de 6 luni in burtica.
Abia astept sa va cunosc
mira
MKlucker