recomandare telefon mobil ...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexara spune:

si tot cu Nokia! acum am un Nokia 6210 la care ma tine bateria 4-5 zile si prin natura meseriei vorbesc foaarte mult la telefon.
caarra - cat despre radiatii se poate rezolva usor: sotul sa isi cumpere un headset. am un Samsung C100 primit de Valentine's day si m-a terorizat. cand mi-era lumea mai draga mi se termina acumulatorul. ar trebui sa va orientati catre un telefon mobil care are acumulatorul din litiu-polimer
Parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Si eu si sotul meu avem Nokia de cativa ani si suntem super multumiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

si eu sunt in cautare de telefon mobil si daca pana acum am avut numai nokia iar ultimul a fost un Motorola...acum ma gandesc si eu sa-mi iau un Siemens, model cu clapa.....CFX65, are si camera..iar pretul este in jur de 200 Euro.
Uita-te si tu daca iti place....

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

In tzara aveam Nokia si m-am impacat foarte bine cu marca asta, aici am un Sony Ericsson si vad ca merge.
Dar eu tot la marca Nokia ramin, asa ca... trebuie sa cumperi in functzie de cit te tzine buzunarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Desi vad ca majoritatea lauda Nokia, eu nu sunt impresionata de aceasta marca. Primul meu tel. a fost un Alcatel de care am fost multumita pana mi-a fost furat. Acum am de un an tot un Alcatel, OT 511. Are un an jumatate si ma tine bateria o saptamana. E foarte mic si simpatic. Sunt f.f.f. multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megutz spune:

Eu am avut un 6610 si am vrut 6100, pe care il am si in prezent. am avut 3310 - dar aveau tooooti!! am trecut la 34, apoi .. nu mai stiu, ca multe am mai schimbat

pentru cei cu 6100: au sunete polifonice.. dar nu putem folosi si format mp3? eu as vrea o matza.. da' nu stiu daca se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

saluatare la toata lumea,ma inscriu si eu spunandu-mi parerea,chiar daca poate pana acum Alecsia si-a luat telefon.Si eu am avut mai multe tipuri de tel ,cel mai prost a fost Nokia 3410.Cel mai bun ptr mine este Nokia6310i,de care sunt super multumita,atat eu cat si sotul meu, care are acelasi tip.Acumulatorul tine destul de mult si semnalul e foarte bun.Este o parere personala,insa poate fi un sfat ptr ce-i ce vor sa-si ia un telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu am 3410, de zici ca e prost? Ca a dat Sofia de un milion de ori cu el de pamant si n-are nimica.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Criteriile mele de ales telefoane sunt: forma si culoarea . Il vad, imi place, ramane :). Sa nu va ganditi ca schimb prea des telefoanele... La inceput am avut un Alcatel EasyTouch DB si imi placea asa tare de el. Am calcat pe el candva si nu mai imi arata nimic, dar mai suna inca. Si cand formam un numar, nu mai vedeam daca formez ce trebuie si am mai si gresit numere din cauza ca nu vedeam daca am format bine sau nu. Dar am reusit sa-l repar.
Pe urma am avut un Sagem, pe care il mai am inca. E atat de prost, ca daca pun mana pe el sa raspund si il prind mai cu putere, i se misca acumulatorul si se stinge. Sa nu mai vorbim ca nici bateria nu mai tine decat 2 convorbiri sau 2 zile de standby.
Sotul meu face misto de mine ca eu n-am telefon, ci am Sagem.
Hihihi...
Dar e telefonul MEU si mi-e drag tare.
Problema e ca acum a inceput sa-mi placa un sexos (asa ii spun eu). E un Siemens (asta dupa ce toata viata am fost anti-Siemens pt. ca mi se par meniurile prea greoaie), nu stiu ce model o fi, dar are pe carcasa un X.
Totusi ar fi indicat sa nu va alegeti telefoanele ca si mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXIBOXI spune:

Si eu sunt foarte multumita de Nokia. Deja m-am saturat de el. Tot astept sa se strice si... nimic.

Mergi la inceput