recomandare telefon mobil ...

recomandare telefon mobil ... | Autor: Alecsia

Link direct la acest mesaj

Pentru noi fetele , ce telefon mobil recomandati , unul dragut si bun?

Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

cati bani esti dispusa sa dai si cat de "sofisticat" ai vrea sa fie (ma refer la meniul telefonului).decizia este in functie de nevoile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Cum zicea bebitzu, depinde cat de "sofisticat" vrei sa fie,ce suma, etc.
Eu am un Nokia 3310 de 1 an jumate si nu am avut probleme cu el . In schimb mi-am luat si un Alcatel 320 , care e dragut dar nu merge prea grozav.

Dana&bb Andy(1 an si 5 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Din experienta proprie,mi-a luat sotul cadou acum 2 ani un super celular,a costat o groaza de bani (330€), cu o multime de chestii , ceea ce pot sa iti zic e ca nu le foloseam,din cand in cand memoria vocala in rest nu aveam nevoie de nimic ,dupa 1 an jumate a inceput sa faca figuri ,contactele de la usita,asa ca am luat altul,nu se poate repara,in tot acest timp sotul a avut un Nokia,care traieste si cand dai de pamant cu el,vezi si tu ,daca crezi ca folosesti toate functiile pe care le are acum un telefon merita sa iei unul scump dar sa-l iei numai ca sa fie dragut si scump,nu merita,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Depinde f mult de ceea ce astepti tu de la telefonul respectiv si de bugetul pe care il poti aloca ptr telefon.eu una ti-as recomnada Nokia. consider ca sunt cele mai bune ,am avut Nokia ani de zile am fost f multumita ,apoi ,din prostie am trecut la Samsung ,dar m-a dezamagit fff tare. acum am revenit la nokia .
am un 7250 ,dar si 6610 sau 6310i sunt telefoane f bune.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Eu am un Nokia 6100, de care sunt foarte multumita. Pot spune ca a rezistat si la busituri serioase, merge fara probleme.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Depinde cum au spus si fetele cat esti dispusa sa cheltui. In primul rand si eu recomand Nokia, insa acum am un Samsung E700 si sunt foarte multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Am cautat si pe internet si am vazut doua modele superbe : Siemens SL 55 ( dar am auzit ca nu e prea bun ) si Siemens CX 65 (un model nou si foarte dotat). Are cineva asa ceva?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Eu cu NOKIA ma inteleg f bine.

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Alecsia, eu am lucrat 6 ani intr-o firma de tel mobila, am avut din prima zi un Nokia 5110 pe care l-am folosit primii 3 ani dupa care mi l-au furat pe strada.Am cumparat apoi tot un Nokia 5110 de la o colega din departament pe care si acum il am (a ramas acasa la parinti).Toti colegii faceau baza de mine ca sunt conservatoare, dar eu am fost super multumita de el.
Ca sfat, eu zic sa alegi un model Nokia.
Bafta si daca ai nevoie de mai multe info, cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Nokia- tine la diferite experiente (cand incape pe mana copiilor...)
Il am de 6ani si functioneaza bine mersi, bateria tine, cred ca numai cu ciocanu n-a fost lovit in rest...

Mergi la inceput