ce reviste pentru copii cititi?

ce reviste pentru copii cititi? | Autor: Ina si Radu

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,

Va rog sa-mi spuneti si mie ce reviste pentru copii cititi. In ce masura va sunt utile si va ajuta articolele cuprinse in acest gen de reviste?

Eu pana acum nu am citit decat revista Mami, dar am inteles ca au mai aparut si alte reviste de profil. Le cunoasteti? Puteti sa-mi dati sfaturi ce sa caut? Cum vi par aceste reviste?

Astept cu interes sa dialogam pe aceasta tema.

Ina si Radu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

Mami, Academia mamicilor si Copilul meu! pt bebusha cumpar Draga mea pt copii, care e super!!! mai mijto sunt mami si copilul meu, academia mamicilor n-am luat decat una.
Oana si Ana (25 oct. 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina si Radu spune:

oana, inteleg ca Academia Mamicilor nu prea ti-a placu. Cum este Copil Meu? Ce are in plus fata de Mami?
Ce ai gasit interesant in aceasta revista?

O sa ma duc sa o cumpar si eu....m-ai facut curioasa.

Ina si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Eu le cumpar pe toate 3!
Articolele, insa, se repeta. Chiar si in aceeasi revista, dupa un interval de timp, apare iar un articol publicat, sub alta forma, inainte...
Cred ca este normal sa se intample asa, pentru ca eu, sunt mamica de 2 ani si jumatate si nu am facut rost de numerele ce au aparut in 2000 sau 2001...

Angi&Andrei&Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Mie nu imi place deloc Academia Mamicilor - are articole mult prea lungi si nu prea interesante.

MAMI este de baza si cateodata COPILUL MEU.

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Academia Mamicilor mi-e imposibil s-o citesc. N-am reusit decat s-o rasfoiesc, sa-mi faca ochii cerculete de la asa colorit si grafica naucitoare, care nu ma lasa sa ma concentrez pe text.

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu citesc MAMI si uneori Carticica Draga mea pt.copii.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina si Radu spune:

Dragele mele,

Mi-am cumparat si eu revistele Copilul Meu si Academia Mamicilor.
Intr-adevar Academia nu am putut-o citi. Are articole foarte lungi si o grafica ingozitoare. Este atat de intunecata si de pesimista de parca nu ar fi revista pentru mamici si copii.
in schimb Copilul Meu m-a surprins in mod placut. Mi s-a parut foarte bine structurata, adica am gasit articole interesante cam pentru toate categoriile de mamici. In numarul lunii august este un articol interesant despre diversificarea alimentatiei, care m-a nimerit la fix.

As putea spune ca mi-a placut mai mult Copilul Meu decat Mami.
Voi ce parere aveti?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

si eu tot Mami cumpar, si nu ratez nici un numar. Am mai luat de cateva ori Copilul meu care nu este chiar atat de rea, este ok..cu articole interesante...in schimb Academia mamicilor am rasfoit-o la un chiosc de ziare, si nu m-a tentat deloc sa o cumpar....titluri neinteresante, grafica naspa..plictisitoare.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu_si_mica spune:

Buna ziua tuturor.
Am si eu o bumbulutza de 1 an si 4 luni si sunt interesata de revistele pentru copii inca din perioada sarcinii. Ca atare, am cumparat pe rand Mami, Copilul meu si, mai nou, doua numere din Academia Mamicilor. Intr-adevar grafica ei este destul de greoaie si impiedica cititul lejer, dar mi-a atras atentia continutul excelent al acestei reviste! Ce mi se pare intr-adevar deosebit este ca aceasta revista incearca sa arate realitatea conditiilor unei nasteri in spitalele noastre. Ati vazut materialul lor despre "ghidul spagii"? Ca doar stim bine ce intimpinam in spitale, saracele de noi! Abia astept sa vad urmarea acestui articol! Cred ca revista asta este chiar binevenita fiindca e altceva fata de ce am vazut pana acum, mai ales ca din septembrie au anuntat ca vor avea 96 de pagini la acelasi pret, adica 35.000 lei! Sa tot citesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

rev Mami era cea mai cunoscuta in momentul in care am ramas insarcinata ... si am tot primit-o o perioada de la prieteni cadou pt aniversarea de fiecare luna a Alexei, mi-am si cumparat-o si avem uneori de doua ori exemplarul. Am zarint intr-o dimineatza la un chiosc si Copilul meu, asa ca am luat-o mai mult de curiozitate... dar am fost dezamagita... unele lucruri deja le citisem si in Mami sub o alta foma evident... iar Academia Mamicilor am luat-o ca sa vad daca se ridica la acelasi nivel cu emiso=iunea.. adica subiecte lungi, obositor de greu de urmarit si uneori am impresia ca nu am inteles ce tintesc de fapt.

In prezent iau asa: Mami lunar, Copilul meu 1 data la doua luni , iar Academia o primesc gratuit.

Sunt curioasa ce continut v-a avea Academia in cele 96 de pagini si daca vor schimba grafica si culorile obositoare.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput