Mamici de Ianuarie-Februarie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Simona, din contra am auzit ca mai nou dl dr are un aparat foarte performant,asta spunindu-mi-o dr meu care este tot din Giulesti..
Eu sunt cam suparata,ptr ca vad la voi,cam toate ati simtit miscarile bebeului...iar eu inca nu,desi luni,intru in a 15-a saptamina...

Coca 14 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Andrutza, ma bucur ca ai rezolvat cu nenea dr si esti multumita.
Ti=am zis ca la Dna Dinca se ajunge cu programare dinainte ca e mai aglomerata...dar e bun si Tutunaru...

Crinuta, la Sanador au intr-adevar 4D foarte buna, la dr Herghelegiu.
E adevarat ca programarile se fac cu multa vreme inainte, dar fetele alea de acolo sunt tare dragute si ma gandesc ca daca suni si le spui ca e o situatie urgenta vor intelege si in caz ca se elibereaza un loc, te pot suna...asa am facut eu si m=au sunat...

Cristina si bebica+16 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Crinuta, il prefer pe Radoi... in ciuda faptului ca in echipa lui Predoi lucreaza un f. bun prieten de fam...
Facem cum vrei tu!

pupici
simona

Mergi la inceput

Coca, nu fii suparici, ca se zice ca din sapt 16 ar trebui sa miste, o sa miste si la tine soon...si sa vezi atunci senzatie...

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Andrutza, spune-mi mai multe detalii despre dr Tutunaru, si mai ales ce a spus despre triplu test. Sa inteleg ca ecogragiile performante arata tot, chiar si sindrom down?

PL mai multe detalii.

Coco, nici eu nu il prea simt pe bb, si am 18 saptamani implinite. Eu stau linistita, deoarece la cat se misca la eco, nu a de ce sa imi fac griji.

pupici
Crinuta si bb

Mergi la inceput

Fetelor,stiti ca eu am aflat ca ne putem lua tot CO pe 2005,incepind cu 01 ian? Asta pentru fetele care nasc la sf lui ian -inceputul lui febr....Cf legii,putem sa-l luam inainte de a naste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Cristinel sigur vor avea la Sensiblue asa ceva, am spioni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, mama, m-ai linistit putin. Deci doctorul care spunea ca este mai posibil o entorsa decat fractura nu o spunea doar ca sa ma linisteasca. Sper si eu sa ne putem intalni cand vii in tara. Sa stii ca eu sunt convinsa ca si la tine e ca la mine, e mare agitatia noastra, dar bebeii nostri sunt bine !

Coca, nu fi suparata ca nu il simti pe bebe, eu l-am simtit de-abia in saptamana 16+ si de atunci doar vag il mai simt. Ai rabdare si gandeste-te ca el face tumbe tot timpul, dar avand loc suficient deocamdata nu il simtim. Eu tare mult ma gandesc la el, cu se joaca acolo la mine in burtica: da din manute, trage de cordonul obilical care e o adevarata jucarie pentru el, se invarte, clipeste, deci e tare ocupat.

Simona, si eu am iesiri urate. Si inainte eram o fire nervoasa, dar acum, sa fugi de mine, nu alta ! Mai ales cum trebuie sa stau in pat si nu pot sa fac nimic in casa, sotiorul meu le face pe toate si bineinteles ca multe nu sunt facute asa cum le-as face eu, asa ca ... mereu. Cica e normal... he, he, he... cu asta ma scot eu cand imi dau seama ca am exagerat si trebuie sa spun "iarta-ma, dar...e normal, nu sunt eu , hormonii, bata-i vina"

Lali si licuriciul ei 16+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Spioni, ha?
Minunat atunci, ma voi prezenta mai des pe acolo...
Sar'na de pont, Camitzu

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Multumesc ptr incurjari dragutelor...Si eu l-am vazut la ecograf saptamina trecuta si era extrem de vioi si facea tumbe ,ba si-a dus si mina la gura,insa..mi se pare atit de straniu sa stiu ca el face ture dute-vino,iar eu nu-l simt...Abia astept sa treaca si saptamina viitoare ca sa ajung si eu in 16 saptamani.Eu cred ca bb stie ca tati nu e acasa si cred ca il asteapta pe el...
Eu desi inainte de a fi insarcinata,eram extrem de agitata si nervoasa,vreau sa va spun ca acum...poate sa tune si sa fulgere.... mult si bine,foaarte greu ma mai enervez.Am devenit atit de calma...Sper insa sa raman asa calma si dupa nastere..

Mergi la inceput