Mamici de Ianuarie-Februarie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Io am facut o eco la 6+ saptamani, pt. confirmare de sarcina, la Municipal. Ma duc luni la alta eco si o sa am 16 sapt. La Diagnosis se respecta programarile sau se intarzie? Cum e?
Ca nu stiu daca sa-mi iau o zi de concediu sau sa fug 1-2 ore...
Eu pt. programare am vorbit cu dr. Iosup pe mobil. Banuiesc ca m-a trecut pe o agenda de care stiu si la receptie, nu?
Cum e acolo?

multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Camitzu, ai grija de tine si da-ne de veste dupa ce vorbesti cu dr.
Iti tin pumnii
Nu te impacienta, da?

Cristina si bebica+16 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Cocolino,
scuze, dar eu tot nu pricep faza cu concediul pe 2005 luat la inceputul anului 2005. Daca eu intentionez de exemplu sa-mi iau concediu postnatal si de crestere a copilului pt tot anul 2005, de unde sa mai am dreptul la zile de CO, daca eu n-am venit deloc la servici???

Liviana - Kinder de 12+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Adana, am patit-o si eu la fel ca tine dupa ce am citit ce a scris Crinuta...Cred ca din cauza asta m-a enervat si mai mult vecina...
Mi-am adus aminte ca micuta ne-a facut cu mana, a intors capul si in rest nu am vazut nici o tumba, nimic! Doar ca tresarea din cand in cand...Toata dimineata am stat cu morcovelul si ma gandeam doar la triplu test... Mai tarziu, am reusit sa ma calmez pentru ca m-am gandit ca daca era ceva in neregula imi zicea dr. Iosup...

Eu cu Dragos am ajuns la concluzia ca bebelusa seamana cu el: la cap - are aceeasi forma si ochii mari, gura mare si sincer nasul mi s-a parut destul de mare.... apoi manuta era la fel ca a lui Dragos - mare cu degete lungi (eu am mana tare mica, nu am degete scurte, dar e mica). Eu, de fapt, vroiam sa ia ochii lui Dragos si dantura...Are niste ochi superbi...nepotica lui l-a mostenit deja..sa vedem fetita lui...
Ma cam aberez...Sper sa fie sanatoasa! Doamne-ajuta!

Legat de hainute si alte accesorii...Eu astept targul din septembrie...

pupici
simona

Mergi la inceput

Simo, ai fost ascumpa rau cu "ma cam aberez"
Sotul meu facea misto dupa eco si povestea cum bebe seamana putin asa cu un alien, si ca in cazul asta seamana cu ma-sa...
Io astept cu interes eco 4D din sept, ca cica acolo se vede mai clar si arata mai uman..
Legat de tumbe, nu te supara pe bebe, ca mai are si el momente de liniste, poate nu era in forma atunci...

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Simooo, era sa uit...da-mi si mie detalii, plizz, despre targul din septembie...unde/ce/cum?

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Simona... maxima importanta sa ne dai detalii targul din septembrie. Cred ca va fi o intalneala pe acolo. Ne vom recunoaste dupa marimea burtii, care suntem de ianuarie-februarie, he, he, he ...

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Lali, good idea......meetingu' burtilor de ian-feb
Nu stiu voi, da' io una abia astept...
Deci Simo, asteptam detalii...

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata,
Fetelor de data asta chiar ca am nevoie de ajutorul vostru.
Ieri si astazi am niste dureri jos cred ca am racit sau ceva de genul asta , ce sa fac ca e sambata si nu pot contacta dr.
Eu am mai racit o data la inceputul sarcini si am luat amoxicilina iar dr. a spus sa am grija sa nu se mai intample , ce ma fac ca nu vreau pastile.
Va rog mult de tot sa-mi dati un raspuns cat mai repede.
Sunte-ti niste scumpe si sper sa va pot ajuta si eu desi nu stiu prea multe mai ales fiind aici unde nu prea e ca la noi acasa , sper sa nu va dezamagesc insa asta e situatia la o adica o mai sun pe mama in Italia dar e greu sa dau de ea.
Va multumeste Alina si bb. de 14 saptamani.
Un weekend placut !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina, ce fel de dureri ai?
Eu zic sa nu iei de capul tau antibiotice. Chiar nu poti da de dr tau la telefon?

pupici
Crinuta si bb din burtica 18 saptamani

Mergi la inceput