Mamici de iulie August 2004 (94) + 41bb

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabriela, bine ati venit acasa in formatie completa! Sa va traiasca ingerasul si sa va umple viata de bucurii!...:)
Sanatate multa!

Io la buburuza nu ii dau nici apa nici ceai...beau io ceai dar ei numai laptic. Daca am o banuiala ca i-ar fi sete folosim tzitzica...
(oricum noi proteinele, friptura, le luam din biberonul cu Humana...sanii produc numai felul 1, supica...hahaha)

Crez ca Lia s-a pus pe nascare! Ca prea a lipsit nemotivat!

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

BUNNY si ALICE va multumesc mult! Am avut o noapte linistita, a recuperat somnul si a mancat mult dar nu a mai durut-o burtica.

ALINA,cu bebe IRIS MARYAM 38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

GABRIELA, ma bucur mult pt. voi.Sa fiti sanatosi si mancaciosi.

ALINA,cu bebe IRIS MARYAM 38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
FELICITARI NOILOR MAMICI!!! SA VA TRAIASCA PUII SI SA FIE SANATOSI!!!
ROXI, abia astept sa vad poze cu Patric la plaja!!!
Noi am absentat o saptamana, ca am avut santier in dormitor, am plecat de la izolat un perete si de ce sa nu schimbam parchetul, sa punem jaluzele albastre, sa facem cuibul asa cum i-ar place BB-ului?! Deci, o saptamana m-am chinuit sa dorm pe o saltea in sufragerie, azi insa s-a terminat cosmarul, e totul pregatit pentru dl. Matei, cand va fi sa vina. Intre timp ne-am mai dus la o echo Doppler, eu am problema cu placenta previa si maturizata prea repede, dar se pare ca BB e ok, a crescut, avea acum o saptamana cam 2600 grame, se pare ca are totul pus unde trebuie si ca e conform cu varsta cronologica. Saptamana viitoare ne vine si d-na dr. din concediu si se va hotara ziua Z in care iesim la aer.Parca nu mai am rabdare, transpir ca un cal de curse, ma misc ca un elefant si mananc ca un purcel...menajerie, ce mai, dar mai suport un pic, macar vreo doua saptamani!

Va pupicesc si aveti grija de voi, de bebici si de burtici!!!

Roberta + MATEI - 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

buna, fetele. Intram si noi putin intr-o pauza de colici :(((

Gabitza, sa fiti sanatosi si sa nu mai aveti probleme. la bb Stefanita, multa putere lui mami si lui tati!

Fetele si la noi aceleasi probleme: somn neregulat: ziua intre 2-3 ore si o juma de ora, noaptea intre 3 ore si o ora, in functie de colici... plans cu tzatza in gura, uneori isteric, plimbat in brate si cantat orice ne trece prin cap, trezit vecinii si apoi instantaneu liniste. si ia tzatza si o morfoleste si suge o data si o scuipa si urla. si doarme 2 minute si zambeste ca imediat sa se trezeasca in tipete. si ii dau sabsimplex si uneori are efect, uneori nu. vic e si haplea... da' ne-am obisnuit... si paranoia la mami e la capacitate maxima! ceai nu dam inca (a spus pediatra ca poate in luna 2 in functie de cum evolueaza...) Si am lua si noi cam 800 g in 3 saptamani (le facem azi!) si am invatat sa ragaim si ne-am micsorat nr de scaune!

Scuzati balbaiala!

Dana lipsa neuron si Vic - protestatar, viitor lider sindical!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Pupicei la fete,
In primul rand va multzumesc tuturor pentru incurajari si urari, au insemnat foarte mult pentru mine, tati m-a tzinut la curent cu activitatea de pe forum...
Ne-am intors si noi ieri acasica si am inceput sa ne acomodam cu noul program al puiutzei...
Felicitari noilor mamicutze, sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si papaciosi, iar la gravidutze le urez o nastere cel putzin la fel de usoara ca a mea.
In afara de 2 ore de maxime dureri, intre dilatatie 2 si 4, cand au putut sa-mi faca peridurala, si durerile de la epiziotomie de dupa, pot spune ca altceva n-am simtzit. Am nascut razand, facand glume cu dr, traiasca peridurala! Ba am vorbit si cu tati la mobil cand asteptam sa iasa placenta...Cand o sa am putzin timp o sa va povestesc in detaliu cum a fost. Momentan mai ma chinui putzin cu durerile de la cusaturi, dar astea trec in cateva zile.
Roxana, am primit mesajul tau, dar nu am apucat sa-ti raspund, ma bucur ca ai nascut si tu...
Nicole, cum te mai simtzi, abia astept sa ne adunam toate iar pe forum si sa ne intalnim cu puiutzii nostri in bratze..
Gabi, ce ma bucur ca suntetzi bine si sunteti acasica impreuna...
Momentan va pupacesc, ca astept ceva vizite la bebe, si merg sa-mi iau doza de algocalmin si diclofenac sa pot sta linistita putzin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ce bine ca e sambata deja si e liber calculatorul meu de la lucru sa pot intra putin pe forum sa stau de vorba cu voi!
Gabi, ma bucur din suflet pt. tine si pt. puiutul mic care s-a facut bine! Doamne ajuta! Imi inchipui prin ce stres ai trecut, saracuta de tine!
Eu sunt foarte, foarte necajita si ingrijorata, se pare ca placenta mea e foarte imbatranita, are deja gradul IV. Pe langa asta, mai am doar foarte putin lichid, asa ca...luni dimineata trebuie sa ma duc la spital pt. monitorizarea lui bebe mic sa vedem ca facem. Se pare ca o sa nasc mult mai repede decat am crezut, insa ma gandesc ca azi am intrat in sapt. 36...deocamdata sunt foarte speriata, n-am apucat sa rumeg toate informatiile de ieri de la dr. si nici sa constientizez ca mi se intampla mie. In functie de ce se intampla luni la spital, dupa monitorizare, o sa hotarasca dr. ce-i de facut. Era si el ingrijorat. A zis ca vrea sa faca tot posibilul sa-l tina pe bebe pana in sapt. 37, adica inca doua de azi incepand, dar avea dubii in privinta reusitei acestei performante. Nici nu mai stiu ce simt! Bebelusul mic are 2.400 de grame, si daca reusim sa-l mai tinem o sapt. ar fi super ok. Sunt foarte speriata! Oricum, ideea e ca voi naste cel mai tarziu peste doua sapt., daca o mai functiona placenta asta. Daca nu, s-ar putea sa raman luni in spital pt. cezariana. Mi-e foarte frica!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 34 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Apropo de miscarile lui bebe, cine are dreptate? Fiecare dr. zice altceva. De ex, al meu zice ca e grav daca in 24 de ore bebe nu are decat doua episoade de miscari. A zis ca nu se numara fiecare miscare, ci episoadele. Ce sa mia cred? Cand imi dau seama ca ceva nu e in regula, ca ma gandesc ca dupa 24 de ore de urmarire, ar putea fi cam tarziu, nu?

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 36 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

Diana, nici eu nu stiu cum sa procedez, am devenit foarte panicoasa in ultima saptamina, copilasul nu se mai misca in mod regulat si efectiv nu stiu ce sa fac, desi in ultima luna merg la dr in fiecare sapt si-mi spune ca totul e ok. ideea e ca ma gindesc la tot felul de prostii si simt nevoia sa dau fuga la spital, cam asta ar fi primul impuls.
am postat si un subiect pe tema asta, poate ne sfatuiesc mamici experimentate ce sa facem sau cind e momentul sa ne panicam.

Catinca, 36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Gabi, bun venit acasa, iubita!Ma bucur din suflet ca totul e ok!

Mergi la inceput