Mamici de iulie August 2004 (94) + 41bb

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

fetili, eu am modificat listuta...m-am gandit sa-i schimb luku' pt luna august
Cui nu-i place sa nu se uite hehehe...primesc totusi si reclamatii.

Intrebare: ce facem cu fetele din iulie care n-au mai dat nici un semn?? am pus acolo data ultimului mesaj...deci dati cu parerea.

Eli intrebai de Diana acum ceva timp...e bine. azi m-am vazut cu ea si cu Madam Bibi la un suc si sunt ok amandoua. n-am reusit sa speriem chelnerii!

pupici

Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

vai Papa , ce poveste frumoasa !!!! am ras si am plans ...mi s-au ars si vinetele ... ouauuuu !
sa-ti traiasca micutza si voi pe langa ea !

blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

back in business ...cu internet in toata splendoarea.

Felicitari mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Fetele cu bebei, help!!!

Eu cred ca imi pierd laptele! Sunt deja doua zile de cand bebe, cand e pus la san, suge de vreo 10-15 ori si paoi incepe sa planga (sa urle chiar). Orice ii fac dupa aceea, nu mai vrea sa ia sanul in gura. Ieri de curiozitate i-am facut niste lapte praf si surpriza, l-a inghitit rapid. Se pare ca doar noaptea reusesc sa il satur (noaptea imi simt si eu sanii foarte plini), ziua insa e tot marait dupa ce mananca, doarme foarte putin intre mese....

Voi cum le dati completarea asta la bebei? La fiecare masa dati si san si completare, sau inlocuiti una sau mai multe mese complet, sau cum?

Si cum faceti sa va pastrati laptele pe care il mai aveti?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna fetele,

FELICITARI noilor mamici, sa le traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!!!!

Ma bucur sa vad ca sunteti ok, mai rau cu moralul si paranoia dar asta e...deh, neuronu o ia razna rau. Apropo, hai sa le intreb pe deja mamicile, ramane neuronu' lovit si dupa sau isi revine saracu'?!?!?!

Ieri m-am intalnit cu Diana si Maria, am stat la povesti, ne-am masurat in burti si ne-am racorit. Se pare, am facut un test, ca obsesiile sunt comune, asa ca m-am mai linistit putin, ma gandeam ca sunt pierduta pe vecie.

Pentru cele cae au nascut prin cezariana, de ce metoda de anestezie ati beneficiat? Eu ma gandesc ca as prefera totala, chiar daca ratez momentul cheie, dar nu vreau sa ma apuce leasinul pe acolo cand voi auzi toate "zdranganelile" de fiare si diverse comentarii.

Monique si bebe mic 35/36 sapt.
28 ani, sagetator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Mitzura, eu deoarece mi-a venbit laptele abea de citeva zile , i-am dat la inceput lapte praf . In consecitna , acum intiti ii dau sin , cite 10 min la fiecare sin sidupa acea completare. Vei vedea ca completarea mananca cat are nevoie , poate sa ia numai 20 ml sau poate sa ia 50 ml . A mea daca nu e satula nu adoarme asa ca mai bine ii dau la fiecare masa sin+completare si macar stiu ca e satula .

Oana Varsator 31 ani
Iza-Maria DN 19 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Monica , eu am beneficiat de anestezie rahie ( sau cum c-o numi ) si sas stii ca e mai bine si mai putin toxic pentru organism (din cite am inteles ca si eu cerusem generala). Sa stii ca in momemntul in care auzi plinsetul bebelui uiti de tot si de toate si nu auzi deloc ce spun dc si asistentele ci numai copilul. Iar cind ti-l si arata e ceva magic. Eu cred ca e mai bine asa deoarece esti constienta tot timpul ; oricum in cazul meu dc vorbeau numai in termeni medicali si oricum nu intelegeam despre ce e vorba, si eu am fost destul de rau in timpul operatiei ( dupa aceea am aflat ) datorita tensiunii . O lata mamica care a fost operata dupa mine de aceiasi echipa mi-a povestiti ca dc in timpul operatiei vorbeau despre concedii, in ce tari au fost si unde vor merge anul acesta. Mi-a spus ca a fost chiar interesant sa ii asculte si oricum foarte relaxant pentru ea .

Oana Varsator 31 ani
Iza-Maria DN 19 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzura, eu dau completare cu Humana. Asta dupa prima saptamana, cand am facut mastita de la streptococul auriu din nasul lui bebe ...nu mai am sa o satur.
Asa ca de atunci (sunt 3 saptamani) bagam 10 minute un san, 10 celalalt san si apoi completare. Doctorul zicea ca trebuie data cu lingurita completare, dar buburuza a mancat si san si biberon fara probleme.
Eu beau multe lichide, ceai de anason si chimen 2 litri pe zi, cateodata bag si fenicul, mananc bine si beau si o bere fara alcool seara la friptura..Am luat si galactogil o saptamana ca nu mai dadeam productie deloc...
Si am cam jumatate din necesar de la priana si joiana...:)

Ca sa doarma bine cateodata ii dau numai biberon noaptea si dimineata numai san...daca se umplu putin sanii si nu ii goleste ii mulg (am muls la ei de i-am facut pana la genunchi pana acum!).
Pune-l la san cat mai mult, mulge cat mai mult daca trebuie stimulati sanii, dar da-i completare sa se sature, ca altfel incepe sa se nerfese de foame...

Pana acum merge asa, jumate de la san, jumate completare cu biberon. Oricum cel mai mult ii place sa linga la tzitze...:)))
Cred ca totusi laptele praf nu e asa bun ca ala de mama...:)

Succese maxime si cat mai mult laptic!

Doamna Bibi, neuronul meu nu mai e ametit dupa ce am nascut...neuronul meu a murit prin deces!...S-a dus! Acum sunt si mai capie ca inainte!...hahaha

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI, REFACERE RAPIDA SI BEBEI SANATOSI!Astazi IRIS a implinit o luna dar din pacate o chinuie colicii ingrozitor, mi se rupe sufletul.Am incercat si BONISAN si SAB SIMPLEXfara efect insa.Eu mananc doar friptura si cartofi,prajituri, beau lapte si cam atat.Daca as sti ca laptele meu e de vina as trece pe lapte praf dar nimeni nu imi poate garanta ca asa scapa de dureri.Cateodata are scaunul modificat la culoare adica este verde, s-a mai intamplat la cineva? Oricum ii facem coprocultura maine ca sa-mi ies din ganduri.

ALINA,cu bebe IRIS MARYAM 38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Okisori verzi nu te mai stresa cu coprocultura ca e normal sa faca verde daca e hranit la san. Vezi ca am postat eu la "parintii intreaba" acu vreo cateva zile un subiect KK martzian ca si Catrina imi trase nijte verzaturi :-) Cica e perfect firesc sa faca verde, mustar etc
Mitzule eu ma mulg si-i dau ca inca am tzitzele praf. Cand o pun la san adoarme fara sa se starure si se trezeste la doua ore cind ii dau cu bibele dar muls de la mine minca intre 90 si 120 de ml si doarme intre 4 si 6 ore.
Monicule eu anestezie avusai d-aia in spinare si a fost super. Jumatea mea de neuron e in coma profunda si nu jtu ce-l mai poate trezi...poate inelu' lu' arabela :-))))

Va pupa mama

Mergi la inceput