Recomandati-mi o echipa de zugravi, plizzz
Am o mare problema si sper sa ma puteti ajuta.
Noi ne gandisem sa renovam apartamentul acum in luna august si azi cand a venit seful echipei pe care ne gandisem s-o angajam ne-a dat cu firma in cap ca el nu se poate apuca de lucru decat la inceputul lui septembrie. Asta ne-a picat cum nu se poate mai rau pentru ca noi amandoi ne-am luat concediu in august special pentru asta si nu mai putem sa schimbam.
As vrea daca se poate, am o mare rugaminte pentru cei din Bucuresti. Daca puteti sa-mi recomandati o echipa de meseriasi care sa fie liberi in august si care sa nu ne rupa la bani. Deci noi avem de facut asa: faianta, gresie, scos cada, indreptat peretii, montat parchet, instalatia electrica.
Astept numere de telefon pe PM si va multumesc mult de tot! 
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
Raspunsuri
totonio spune:
Societatea Comerciala MOV INSTAL S.R.L.
instalatii sanitare
sudura
confectii metalice
zugraveli
contori apa ZENNER
persoana de contact VIOREL ANTONESEI
mobil 0744 880 760
eu am fost foarte multumita daca vreti incercati si voi sa contactati firma
daca sunteti multumite anuntati-ma si pe mine
va pupic dulce si spor la treaba
Androix spune:
Totonino, multumesc de raspuns.
Rodica, sper sa gasesti pe cineva, se pare ca toti sunt ocupati in august.
Pana la urma tot raul spre bine. In sensul ca ne-am hotarat sa amanam santierul pentru luna septebrie. Asta pentru ca am tot intrebat in stanga si in dreapta si se pare ca luna august este sezon de varf pentru zugravi. Asa ca o sa ne petrecem concediul ca sa fim odihniti pentru ce ne asteapta
de fapt pentru ce ma asteapta mai mult pe mine, pentru ca dintre noi doi eu sunt cea care are program fix la munca. Asa ca mi-e cam groaza cum o sa ma descurc eu si cu serviciul si cu zugravitul, dar asta e.
Inca o data multumesc de raspunsuri! 
Andreea
Androix spune:
Toto, nu am sunat inca; o sa sune sotul meu astazi, dar in principiu cred ca asa ramane... Eu stiu, de ce nu? daca se poate in august atunci in august sa fie
Eu ziceam ce ramasese stabilit azi dimineata inainte de a vedea ce raspunsuri am primit pe forum.
Multumesc mult, inca o data! 
Andreea
Rodica spune:
Asadar Andreea, unde ne intalnim in concediu in august?????![]()
Ca sa ne pregatim pentru renovarea din septembrie.....![]()
![]()