Mamici de martie-aprilie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna mamicilor si felicitari noilor venite!
Eu nu am mai intrat de ceva vreme pentru ca am fost in concediu si ma bucur sa vad ca voi ati fost active in acest timp.
Eu am greturi in continuare (sunt in saptamana 11), chiar azi dimineata am vomat iarasi, nu suport mirosurile de mancare sau de parfum si as dormi tot timpul. Si cand eram gravida cu baietelul meu (are acum 4 ani si 7 luni) am avut greturi nasoale pana cand a miscat copilul. Acum vreo saptamana am avut timp de 2 zile niste dureri de cap cumplite si am luat 2 tablete de algocalmin. Credeti ca e vreo problema? La eco nu am ajuns inca, incerc sa ajung saptamana asta. Dr. meu mi-a zis ca 3 ecografii sunt foarte importante in perioada sarcinii (prima intre 11-14saptamani, a doua in saptamana 24-si asta ar fi bine sa se faca la un ecograf performant si a 3-a prin luna a 9-a pentru a vedea pozitia copilului). Voi luati vitamine? De care?Dar acid folic mai luati ?(mie mi-a zis ca doar pana la 8 saptamani trebuie luat).
Sanatate multa si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Merry Marry spune:

Dragele mele, va multumesc pentru raspunsuri! Infofun, din ce oras esti? Betilina, incerc sa-mi pastrez calmul si sa am o gandire pozitiva!
Din ce stiti voi, ce analize se recomanda in aceasta perioada?
Pupici pe burtici pentru viitoare mamici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salimoni spune:

Hello si bine v-am gasit !
Sunt foarte fericita pentru ca dupa indelungi incercari si asteptari sunt si eu . Era si timpul, pentru ca am deja 38 de ani si ceasul biologic....
Cateva date despre sarcina : UM - 31.05.2004, DPN - inceputul lui martie '05.
Am avut si inca mai am mari emotii pentru ca am mai avut o sarcina oprita in evolutie in sapt.7. Acum se pare ca sunt in sapt.12 si sper sa mearga bine. Nu am varsaturi decat niste senzatii foarte vagi de greata. Ma uit tot timpul in oglinda sa vad daca am burtica. Acum nu stiu daca este burtica din cauza sarcinii sau din cealalta.
Ultima data am fost la eco in 30 iulie si totul era OK.
Va pup si multa bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Am pus listuta cu
Pomeanm UM 23/05/2004 DPN 3 martie 2005
Mariad UM 27/05/2004 DPN 4 martie 2005
Ancade UM 21/05/2004 DPN 5 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2003
Sasuke DPN 7 martie 2005
Salimoni UM 31/05/2004 DPN inceputul lui martie’05
Ana71 UM 01/06/2004 DPN 8 martie 2005
Claudia2003 DPN 9 martie 2005
Betilina UM 04/06/2004 DPN 10 martie 2005
Saphir UM 06/06/2004 DPN 12 martie 2005
Anca MicaelaUM 5/06/2004 DPN 13 martie 2005
Mary-Jane UM 09/06/2004 DPN 16 martie 2005
Erix UM 10/06/2004 DPN 16 martie 2005
Lorelai UM 14/06/2004 si DPN 21 martie 2005
An-k DPN 21 martie 2005
Adiveroig UM 16/06/2004 DPN 22 martie 2005
Andruzza UM 13/06/2004 DPN 23 martie 2005
Giovana UM 16/06/2004 DPN 30 martie 2005
Smmiha UM 18/06/2004
Infofun UM 08/06/2004
Oana@love UM 29/06/2004
Florypop UM 9/07/2004
Merry Marry UM 10/07/2004
Coral UM 13/07/2004
AdelaP
Aurasa
Janib
Lilly
Anca Micaela
Luipetra
Ninocikap

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

quote:
Originally posted by Merry Marry

Dragele mele, va multumesc pentru raspunsuri! Infofun, din ce oras esti?

Sunt din Galati, tu?

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by salimoni

Hello si bine v-am gasit !
Sunt foarte fericita pentru ca dupa indelungi incercari si asteptari sunt si eu . Era si timpul, pentru ca am deja 38 de ani si ceasul biologic....
Cateva date despre sarcina : UM - 31.05.2004, DPN - inceputul lui martie '05.
Am avut si inca mai am mari emotii pentru ca am mai avut o sarcina oprita in evolutie in sapt.7. Acum se pare ca sunt in sapt.12 si sper sa mearga bine. Nu am varsaturi decat niste senzatii foarte vagi de greata. Ma uit tot timpul in oglinda sa vad daca am burtica. Acum nu stiu daca este burtica din cauza sarcinii sau din cealalta.
Ultima data am fost la eco in 30 iulie si totul era OK.
Va pup si multa bafta !

MUUUUULTA BAFTA sanatate si sarcina si nastere usoara!!!! Fie ca Dumnezeu sa vegheze fiecare clipa de viata a bebelusilor nostri si sa le dea putere si sanatate multa!!! Totul depinde numai de EL, si foarte putin de noi!!!

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Merry Marry spune:

Gabi, sunt tot moldoveanca - din Bacau.
Tot nu mi-ati raspuns la faza cu testu'! Cea de-a doua liniuta n-a fost roz aprins si tot citind pe forumu' asta, m-apuca pandaliile (sarcini oprite in evolutie si toate celelalte "bucurii").
Bebei sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput

quote:

Tot nu mi-ati raspuns la faza cu testu'! Cea de-a doua liniuta n-a fost roz aprins si tot citind pe forumu' asta, m-apuca pandaliile (sarcini oprite in evolutie si toate celelalte "bucurii").

Mai nici la mine nu a fost roz aprins, asta depinde de cantitatea de hormon hcg eliminat de placenta, care e mai mare sau mai mica, depinde stadiul in care se afla sarcina si de organism.
Si da si pe mine ma apuca groaza cand citesc de sarcini oprite in evolutie si alte grozavii, insa important e sa avem incredere in Dumnezeu sa ne rugam pentru bb-ii nostrii si sa speram ca va fi bine!!! Natura isi face treaba bine!!!

GabrielaHope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

quote:
Originally posted by infofun

quote:

Mai nici la mine nu a fost roz aprins, asta depinde de cantitatea de hormon hcg eliminat de placenta, care e mai mare sau mai mica, depinde stadiul in care se afla sarcina si de organism.
Si da si pe mine ma apuca groaza cand citesc de sarcini oprite in evolutie si alte grozavii, insa important e sa avem incredere in Dumnezeu sa ne rugam pentru bb-ii nostrii si sa speram ca va fi bine!!! Natura isi face treaba bine!!!

GabrielaHope

Liniuta aII-a poate fi roz pal, roz bonbon cu bulinute si alte variante de roz, daca este pe test este perfect. Ca sa fii sigura faci un test de singe.
Daca citeai acum 11 luni ce ma vaicaream eu, intrai in panica. Se intimpla, e un procent tare mic si nu inseamna ca trebuie toata lumea sa treaca prin evenimente neplacute si marcante.
Hai sa ne bucuram de toata perioada de sarcina, e cel mai frumos moment din viata si e pacat sa il intunecam cu frica si neliniste.
Spunea cineva mai sus de acid folic, mie mi s-a recomandat sa iau 1mg pe zi timp de 3luni, ce vi s-a recomndat voua?
In tara am luat incepind cu luna aII-a Zymaflor, aici nu mi-a recomandat dentistul nimic.
Hai sa lasam deoparte temerile, sa gindim pozitiv pentru noi si minunea din burtica. Pentru Lorelai, dam voie la cantitate dubla de voiosie si optimism.
Va pupacesc si sa avem copii sanatosi si norocosi.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

quote:

Si la mine, cand am facut testul a aparut a 2-a liniuta vaga (si nu roz aprins). Eu aveam 5 zile de intarziere cand l-am facut. Din cate stiu eu, cea de-a doua liniuta este mai clara cu cat sarcina este mai avansata. Deci nu cred ca este cazul sa-ti faci probleme.

Mergi la inceput