Mamici de martie-aprilie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Saphir intepaturile nu tin mult dar ciudat este ca la celelalte doua sarcini nu am avut asa. Asta e semn ca acum va fi bine...:)
Am sa revin cu vesti vineri. Singura mea problema acum este sa nu fie sarcina extrauterina dar stiu ca la sarcina extrauterina sunt sureri care se duc spre anus deci nici vorba.

Sa auzim de bine.
Flory si motanicul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna fetelor! Da' ati fost active de la pranz cand am vrut sa raspund pana acum! Salutari noilor venite si sa fiti sanatoase si sa ajungem cu bine la capatul celor 40 de sapt!
Sa o iau pe rand acum cu raspunsurile.
Da, Florypop si eu am fost acolo, eram impreuna cu Vrabiuta aproape cele mai avansate cu sarcinile, trebuia sa nasc pe 5 sept, dar am fost prima care am pierdut sarcina la 10 sapt, fatul murise de 2 sapt din cauza unor malformatii aparute in urma unei infectii. Nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine. Dar acum ma bucur ca esti bine si sper sa reusim impreuna sa avem bebei frumosi! Nu-ti face griji din cauza intepaturilor ca mai pot aparea!
Draga luipetra stai linistita pt ca e normal sa difere simptomele de la o sarcina la alta, eu la prima nu aveam greturi, insa imi crescusera sanii de-mi explodau din primele zile de intarziere si dormeam si 12-14 ore. Acum nu prea mai am somn, sanii s-au umflat doar de curand, dar oricum nu ma mai dor, iar de greturi nu mai vb ca am zile in sir cand mi-e rau indiferent ce mananc. Dureri am avut si eu la ambele sarcini si dr mi-a spus ca sunt normale pt ca se imtampla multe modificari pe acolo! Asa ca stai linistita, capul sus si nu dispera!
Smmiha nu-i bai cu candida, femeile gravide fac f des asa ceva.
Felicitari Erix pentru micul bebe! Ai calculat gresit, ai 8 sapt si 6 zile, deci sapt 9, esti fix cu o sapt in urma mea. Vezi pe calc de pe site, dar nu uita sa adaugi 2 sapt la varsta fatului, caci acolo asta calculeaza, dar se adauga 2 sapt de la UM la ovulatie.
Bine ai venit ninocikap!
Draga Saphir nu credeam ca o sa zic ca uneori sunt mai bune greturile dacat arsurile! Dar de fapt acum sunt in faza cand nu stiu ce as vrea mai bine! Intai am avut dureri de stomac si vroiam mai bine greturi, pe urma au aparut greturile, acum arsurile, combinate uneori cu greturi! Asa ca nu stiu ce ar fi mai bine! Despre dicarbocalm nu stiu ce sa-ti spun. Am mai auzit pe cineva ca ia, dar eu nu am mai apucat aseara sa intreb dr daca pot lua. Dar ai citit pe prospect, acolo ai putea gasi ceva indicatii?
Aseara am fost si eu cu tati la eco si control. Avem 9 sapt si 6 zile, bb era tare bine, plutea pe acolo, i-am vazut si manutele, tati i-a ascultat si bataile inimii, asa ca a fost tare bine. Dr a spus ca mai avem de tremurat 2 sapt si trecem in trim II si am scapat de prima faza si cea mai grea!
Voi mai stiti ceva de fetele din Spania? Mali si Pomeneam? Ca vad ca nu mai apar deloc!
Acum va las si sper ca in curand sa pot sa revin mai des pe forum, nu doar o data pe sapt! Sanatate maxima si sa auzim numai de bine!Spre ca nu v-am plictisit cu atata scris!

Betina 10 sapt Dpn 11 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Betina, tu scrii rar si bine
Eu, dupa cum vedeti, nu dorm cu toate ca am un soooomn...dar fecioru` mic nu ma lasa, are chef de joaca, asa ca ma conformez.
Betina, sa stii ca si eu, acum aleg greturile. Pentru ca daca imi era greata, si gata, apoi imi era bine, dar asa....cu arsurile astea, nici dicarbocalmul asta nu ma ajuta prea tare. Simt nevoia sa beau acidulat mereu si sa rontai. Sper sa treaca si asta.
Pupici la burtici si haideti sa ne mobilizam si noi nitzel sa mai scriem pe aici!

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Betina,BB al tau e cu o zi mai mare ca BB al meu. Eu am DPN pe 12 martie 2005

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Buna,

Scrisesem la un alt subiect ca am facut tratament pentru o infectie urinara si care banuiam eu ca nu mi-a trecut dupa simptome.
Am luat rezultatul la urocultura si scrie medii sterile si am inteles ca asta e de bine.
Ca inseamna ca simptomele sunt de la o raceala.
M-am mai linistit oricum ca nu este infectie.
Stau asa cu o grija!!!!!
Pana acum parca nu prea ma durea mare lucru dar de cand sunt insarcinata zici ca la mine s-au strans toate relele.
Stiu ca sunt cam paranoica dar cred ca si voi sunteti la fel.

Pe mai tarziu, ca serviciul isi cere drepturile.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiveroing spune:

Salutam toate . Ma alatur si eu voua, viitoare mamica de martie (UM 16 iunie-DPN 22 martie). am avut vreo 2 saptamini singerari maronii si usoare dureri in abdomenul inferior...Dr. a zis hai la eco, unde s-a vazut sarcina in uter, deci era OK. Cit despre dureri, se pare ca sunt din cauza ligamentelor care se intind pe masura ce creste uterul (mai ales in primul trimestru). acum am o raceala usoara (stranut si nas curgator, fara febra) pe care o tratez cu ceaiuri, lamiie si stat in pat. Din fericire eu am propria mea firma asa ca nu ma stresez de program sau de figurile pe care le va face seful la aflarea marii vesti. astfel am eliminat destui factori de stres.
Care dintre voi a avut vreo raceala? Sper sa o trec repede.

Mergi la inceput

Adiveroing, bine ai venit. Sarcina usoara si un bebe sanatos.

Fetelor cred ca astazi a fost ceva in atmosfera, am avut niste dureri de cap crunte. Abia m-am abtinut sa nu iau pastile de cap....acum a mai trecut. Pentru bebe toate eforturile.

Betilina , sunt sigura ca vom reusi si ca totul va fi bine. Sa uitam ce a fost rau si sa ne gandim ca vom fi cele mai sanatoase mamici si vom avea copilasi sanatosi.

Va pup,
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

buna gagici,

ne primiti si pe noi? florypop si betilina, noi ne stim de la mamici de sept-oct. uite ca Doamne-Doamne nu ne-a lasat sa asteptam prea mult.

sapt trecuta am avut primul eco si, surpriza, sint doi bebei la burtica. i-am vazut pe amindoi azi din nou. cresc cum trebuie si le bate inima puternic. azi au 8 sapt si 3 zile, UM pe 14 iunie si DPN 21 martie. doctorul zice ca sa ma astept sa vina in februarie pt ca gemenii se nasc de obicei o luna mai devreme. cind or vrea sa vina, eu voi fi pregatita.

intre timp ma lupt cu greturie care sint mult mai accentuate decit la oricare din sarcinile mele anterioare. nu pot sa vars dar am o senzatie de voma permanenta, mai ales dupa-amiaza. doctorul zice sa ma plimb dupa masa, sa nu ma intind ca ajuta la digestie. o s-o incerc si pe asta. nu mi-a dat nici un medicament, a zis sa iau ceva antacid dar atit. sper sa se termine cu raul in citeva saptamini.

va pup pe toate. sarcini usoare,
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Yupii!!! Felicitari Lorelai!!! Ma bucur atat de mult pr tine, ca nu poti sa-ti spun! Ma mai gandeam din cand in cand la tine, oare ce mai faci. Sincer in secunda in care am citit ca o sa ai doi beibei am fost un pic invidioasa. Si noi ne-am dorit 2, dar a iesit doar unul. La prima eco am avut cateva secunde inima cat un purice si am exclamat: "Sunt 2 dna dr!" Sotul s-a luminat la fata si era tot numai un zambet! El isi dorea 2 chiar mai mult decat mine. Dar m-a linistit dr si mi-a zis ca nemultumitului i se ia darul! Acum sunt multumita ca micul meu pitic este bine si cresteee! Eu am UM 4 iunie si DPN 11 martie. Asa ca am numai cateva zile in plus fata de tine, dar stiu si eu ca gemenii sunt mult mai grabiti, asa ca vei fi cu siguranta mamica inaintea mea. Si prietena mea despre care am vb noi este in Canada de la 1 mai si trebuie sa nasca in jur de 4 oct. Se pare ca intradevar Doamne Doamne a avut grija de noi toate sa fie bine pt toate! Ma bucur ca suntem impreuna si cu Florypop si suntem toate sanatoase de data asta!
Bine ai venit printre noi adiveroing! Sa fii sanatoasa si voioasa si sa ai un bebe frumos!

Betina DPN 11 martie

Mergi la inceput

Lorelai FELICITARI!

M-am bucurat enorm cand am vazut ca si tu ai ramas din nou insarcinata si ca ne intalnim iarasi la mamici. Ai grija de suflete si sanatate multa. Eu inca nu am fost la eco abia luni merg . Trebuia sa merg maine dar nu pot. Oricum eu abia intru in saptamana 6 de la UM deci nu voi vedea mare lucru la eco dar vreau sa ma linistesc sa vad ca e sarcina in uter si ca dezvolta normal. Poate cine stie vor fi si la noi doua sufltele. Acum inca mai simt destul de des intepaturi in partea inferioara a abdomenului. Din cate stiu e normal deci totul va fi bine. Neaparat sa ceri pozele de la eco sa vedem si noi cele doua sufletele.

Betilina sa stii ca vei fi mamica inaintea mea. Ati fost mai vrednici decat noi....:)La mine UM este 09.07.2004. Inca nu am calculat care ar fi DPN. Sa vedem ecografia.

Va pup,
Flory si puiul mic care isi doreste sa vina pe lume.

Mergi la inceput