Mamici de martie-aprilie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sufletel spune:

Bine v-am gasit! Ma primiti si pe mine in club? V-am tot citit mesajele dar abia acum m-am hotarat sa si scriu. Astept al treilea sufletel , UM pe 17 iunie, DPN - 23 martie 2005. Mai am 2 sufletele de care sunt tare mandra- Raul 9 ani si Andrei 2 ani . Acum ma rog pt. un sufletel de fetita.
Va pup pe toate .
Sufletel + 3 sufletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Sufletel, sa iti traiasca flacaii, bine ai venit la noi si pe .
Sarcina usoara

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Sufletel ce fericita trebuie sa fii! te invidiez, as vrea si eu asa o familie! Imi plac copii si as vrea 3. Asa mi se pare a fi cel mai misto, o familie cu 3 copii. Sa iti traiasca pustii si sa-Ti dea Domnul si o fetita. Bine ai venit printre noi.
Va pup, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Sufletel

Bine v-am gasit! Ma primiti si pe mine in club? V-am tot citit mesajele dar abia acum m-am hotarat sa si scriu. Astept al treilea sufletel , UM pe 17 iunie, DPN - 23 martie 2005. Mai am 2 sufletele de care sunt tare mandra- Raul 9 ani si Andrei 2 ani . Acum ma rog pt. un sufletel de fetita.
Va pup pe toate .
Sufletel + 3 sufletele

Sarcina usoara la toate!!! Am fost si eu o mamica martie-aprilie, dar 2004...
Sufeletel ce coincidenta...tu ai 2 sufletele RAUL si ANDREI, iar eu doar unu RAUL-ANDREI...mi-a sarit imediat in ochi si m-a surprins alegerea numelor...interesant, gand la gand

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragi burtici,

Sunt foarte fericita! Am fost aseara la doctor si a estimat ca sunt in 6 saptamani si mi-a zis ca totul se prezinta foarte bine. Am vazut si eu pe monitor. BB era cat o nuca. Mi s-au taiat picioarele de emotie. Asa ca nu am mai intrebat nimic. Nici nu vreau sa imi mai fac griji cu cate saptamani are exact sarcina. Am de gand doar sa ma bucur de ea!
La fel va doresc si voua, greturi cat mai usoare!
Toate cele bune,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sufletel spune:

Buna fetelor,
Multumesc mult pt. urari.
Erix nu ai nici un motiv sa ma invidiezi, poti sa treci si tu la ...treaba...Sa ne spui cum a fost la echo. Si eu trebuie sa merg la dr.
Claudelu , sa-ti traiasca sufletelul Raul-Andrei si sa-ti aduca numai bucurii. Eu trebuie sa pun un "si" intre cele 2 nume. Oricum, gand la gand cu bucurie...
Anca Micaela felicitari. Imi place atitudinea ta, cu cat stii mai multe cu atat te ingrijorezi mai tare si stresul si insomniile nu sunt cele mai indicate.
Va doresc la toate sarcina usoara si sanatosi si frumosi.
Sufletel , Raul si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna fetelor! Bun venit noilor mamici! Ma bucur ca sunteti alaturi de noi si va doresc sarcini cat mai placute si bebeiii sanatosi si frumosiii!!!
Sufletel ce frumos ca ai 2 copii si il astepti pe al treilea! E minunat sa ai asa o familie frumoasa! Din pacate in Romania e mai greu de realizat asa ceva! Eu sper sa am totusi 2 copii intr-o zi! Pup si eu de bun venit cele 4 sufletele!
Felicitari Anca Mihaela! Nu-i asa ca-i minunat sa-l vezi pt prima data? Stai sa vezi ce emotii o sa ai cand o sa-i auzi prima data bataile inimii! O sa simti ca zbori nu altceva! Eu am trait asta vinerea trecuta! A fost minunat, singurul lucru rau a fost ca tati a lipsit, dar se rezolva problema marti la urmatorul control!Cat despre atitudinea ta este super ok daca o poti respecta. Si eu imi propun mereu sa nu ma mai gandesc la cate sapt am si ce se mai dezv acum, s.a.m.d., dar tot nu reusesc sa-mi respect promisiunea!
Bun venit Lili! Am evitat sa iau metoclopramid pt ca sunt satula de el din perioada cand aveam crize de ulcer. Si apoi am vazut pe prospect ca nu este indicat in timpul sarcinii si daca am putut sa ma abtin, nu am vrut sa-l iau.
Erix, mama draga, unde ai gasit acid folic, ca eu nu am mai gasit pe nicaieri!?
Mali, Pomeneam unde sunteti fetelor? Sunteti bine? Ati disparut si nu mai dati nici un semn de viata? Spania e pe fir?
Eu sunt mai bine, greturile m-au mai lasat, se transforma in arsuri. Sapt asta am avut ghinion cu o masea de minte care m-a durut cu tot cu falca si ureche, dar acum m-a lasat. Sper sa reusesc sa trec in trim II cu bine ca sa o pot trata, mai am 2-3 sapt.
Acum va las si promit sa incerc sa scriu din nou mai des, ca vad ca a cam luat toata lumea pauza la scris! Am fost cam lenese, nu?

Cu drag,
Betina, 10 sapt, DPN 10 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Viitoare mamici bine v-am gasit! FELICITARI tuturor!

Ma inscriu si eu in clubul vostru si sper din tot sufletul ca de data asta sa si rezistam pana la finalul celor 40 de saptamani. Eu am mai avut doua experiente neplacute dar acum Dumnezeu ne-a daruit minunea care simt ca isi doreste sa vina pe lume.
Suntem cred cei mai micuti din club pana acum avem doar 5 saptamani. UM - 9 iulie 2004. Abia ieri am aflat ca vom fi parinti si inca suntem buimaci.

Va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi.

Flory si minunea din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Flory, tocmai citisem postarea ta, de la "odiseea sarcinii..." si ma pregateam sa te felicit si sa te invit aici.
Asadar, felicitari, sarcina usoara si la sfarsitul celor 40 de saptamani, un BB sanatos.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Bine ai venit Florypop !!! Ma bucur sa vad ca esti alaturi de noi! Nu eram cumva colege la subiectul mamici de sept-oct 2004? Sau am incurcat eu lucrurile? Oricum bine ai venit inca o data si sa ai o sarcina cat mai placuta si un bb sanatos si frumos de care sa te bucuri alaturi de familie!

Betina 10 saptamani DPN 10 martie

Mergi la inceput