Mamici de martie-aprilie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

buna fetelor, pe unde umblati. probabil ca sinteti in concedii. ce n-as da sa merg si eu pe undeva.

noi am fost ieri la eco, cei mici sint bine, au 2.5 cm (de caciula), au crescut la fel de mult si le bat inimioarele cum trebuie. eu inca mai am morcovel, pina nu trec de sapt 15 nu cred ca scap de el.

in ce priveste greturile, e mai bine decit sapt trecuta. mi-am schimbat insa stilul de mincare, maninc foarte putin la o masa si maninc des. se pare ca ajuta.

infofun, eu chef de prostioare as avea si nu prea. sotul in schimb nu vrea sa auda. ii e frica sa nu faca rau la bebei. cum noi am avut necazuri in trecut cu pierderile de sarcina, saracutul nu vrea sa isi ia nici un risc de data asta. bineinteles ca nu are legatura una cu alta, cred ca e numai factorul psihologic la mijloc. nu ca alta data ne-am fi dat in barci, dar ii e frica, si il inteleg.

ana, la mine parca se vede ceva. mi s-a ingrosat mult mijlocul, nu ma mai incap blugii de vreo 4 saptamini. cind eram in sapt 6 nu imi putem incheia hasturele. atunci am banuit ca sint 2 bebei si uite ca nu m-am inselat. era prea de tot sa incep sa cresc asa devreme cu un singur bebe.

amparo, flory, sufletel, ma doare sufletul pentru voi. stiu prin ce treceti si nu doresc nimanui sa simta ce simtiti voi acum. daca va pot ajuta cu ceva, scrieti-mi.

pupici,
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

sunt o viitoare mamica dupa calculele doctorului pe 21 martie2005,8 saptamani impreuna cu bebe si cu nist dureri de spate. nu stiu cat e de normal, sunt la prima sarcina iar schimbarile ma cam sperie... dar suntem foarte fericiti ca vom fi 3. toate bune anca,hugo si bebe f mic si voinic

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Bine ati venit Anca si bebe mic si voinic! Multa, multa bafta si sa fii un copil norocos si sanatos.
va pupam

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Buna, buna,

Nu am mai scris de ceva timp, iar acum sunt destul de auparata.
Ieri am fost la doctor, la o alta doctora decat merg de obicei pentru ca era in concediu.
Am fost pentru niste dureri de spate si am plecat de acolo total bulversata.
Eu striam ca as fi in 11 saptamani . Dupa control mi-a zis ca uterul este ca la o sarcina de 10 saptamani si ca prezint diagnosticul amenintare avort.
Mi-a dat tratament No-soa si Duphaston si repaus total la pat toata saptamana viitoare.
Mi-e frica pentru ca parca nu mai am nici greturi si ma gandesc ca este din cauza ca nu a mai crescut sarcina.
Nu am sangerari si nici nu am avut deloc, doar niste dureri de spatre ca si cum mi-ar fi venit ciclul si din cand in cand de burtica.
Mergeti la doctor neaparat daca aveti cumva asemenea simptome u asteptati ca mine sa treaca mai bine de o saptamana si sa considerati ca e ba d ela servici, de la statul pe scaun, de la curent sau de la altceva.
Mi-e frica de moarte, ieri am inceput sa plang cand am iesit din cabinet.
Trebuie sa merg vineri iar cand a zis ca facem si ecografie.
Va pup si multa, multa sanatate.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

multumesc tie erix! cand am fost la doctor mi-a spus (acu' o saptamana) ca voi naste in jur de 21 martie si ca sunt in 2 luni. Aici se vede lipsa experientei... despre saptamani nici eu nu l-am intrebat nici el nu a zis nimic, dupa am calculat acasa sustineam sus si tare ca sunt in 8 sapt. Datorita tie stiu ca sunt in 10 sapt, mai nou. sunt fericita ca bebe e mai mare si ii voi spune si lu tati ca bebe e ca fat frumos, creste intr-o zi cat altii in 2 sapt.Multumesc inca o data si va pup dulce pe toate actuale si viitoare mamici

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hop si eu , azi am facut testul si au aparut 2 liniute , sunt tare fericita nu credeam ca se va intampla asa repede ( este a 2 luna cand incercam) , sumtem asa fericiti , speram sa fie totul bine si sa avem un bebe sanatos
am sunat la dr la care merg eu de obicei si vine abia pe 1 septembrie si nu stiu ce sa fac sa merg la altcineva pana vine ea sau sa o astept ?
a...sa nu uit am de cateva zile dar nu toata ziua , dureri de burtica, asa ca la CM, de ce oare?
va pupicesc si va doresc multa sanatate

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Bun venit la fetele noi si bb-ii sanatosi si voinici.
ninocikap sa stii ca doctorita mea nu-mi spune ca sunt in 11 saptamani fix, ci spune ca sunt gravida in 10-11 saptamani. Asa ca daca prima ti-a spus ca esti in 11 si cea de adoua in 10 cred ca nu e asa o mare problema, e destul de greu sa se stabileasca varsta lui bb exacta, pentru ca sunt bb mai mari altii mai mici, si au aceiasi varsta, si in plus nici nu are de unde stii cand a avut loc cu exactitate conceptia, si deci se fac presupuneri.
Dureri de spate pot fi si la o sarcina normala, eu zic sa nu te stresezi prea tare, ia ceea ce ti-a prescris si stai cuminte in pat, sunt sigura ca va fi bine. A si inca ceva si la mine dispar si reapar greturile, dar sunt sarcini in care nu simti deloc greturi, asta nu inseamna ca nu creste sarcina.
Ana71 la mine se cam vede putin, insa asta pentru ca inainte aveam burta lipita de spate, si nu mai suport lucrurile stramte. Insa daca stau intinsa pe spate nu se vede nimic.
Abia astept sa merg la medic, dar mai e pana pe 6 septembrie.

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Buna mamici! Nu am mai citit de mult dar nici nu banuiam ca am sa gasesc si suparare :( speram toate mamicile sa fie fericite ca au bb mic si sanatos Imi pare tare rau pentru cele care au pierdut stiu ce inseamna ca am trecut si eu anul trecut prin asa ceva din pacate. nu prea am alte experiente dar asta mi s-a parut cea mai tragica ....dar Doamne Doamne hotaraste. Sper sa avetimulta putere si sa treceti ca trebuie si iar la treaba....
Erix ti-am lasat PM. Si eu sunt din Suceava. Poate mai discutam.
Pupici la toate si sper sa auzim numai vesti bune de bb sanatosi si voinici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Fetele am intrat si eu pe www.mishu.ro (parca asa era) dar nu am inteles de ce imi scrie varsta fatului - 97 saptamani - 1 zile???? adica ce varsta are? eu banuiesc 5-6 saptamani UM este 3 iulie ....daca stie cineva exact ce inseamna....multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna mamicilor,

Am fost sambata la ecografia tridimensionala si l-am vazut pe bebe. Nu va spun ce emotii am avut, dar dr. Pop mi-a spus ca totul e OK. Mi-a confirmat ca DPN este 8.03.2004, toti paramentrii masurati sunt normali (are chiar si degetelele formate). I-a facut la un moment dat o poza, din fata si am avut senzatia ca se uita la noi. Mi-a mai mai zis ca am facut prima ecografi tridimensionala cam devreme (eu sunt in 12 saptamani), pentru ca ideal ar fi sa o fac in saptamana 14 (cand toate organele sunt formate ).Oricum urmatoarea m-a sfatuit s-o fac in saptamana 19 (in mod normal se face in saptamana 22 sau 23, dar pentru ca eu am facut-o mai devreme pe-asta, e bine s-o fac si pe cealalta tot mai devreme). Placenta mi-a zis ca este praevia, eu am cam intrat in panica, dar mi-a spus ca este normal la aceasta varsta a sarcinii si "o sa urce cat de curand". Maine seara merg la ginecolog si abia astept sa discut si cu ea. In rest, in continuare am greturi (vomit cam in fiecare dimineata), tot mai am ceva ameteli si obosesc foarte repede. Voi ce analize de sange ati facut?
Va pup!

Mergi la inceput