Mamici de martie-aprilie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

quote:
Originally posted by smmiha

Buna, gravidutelor!
Eu ieri si azi m-am simtit un pic mai bine, dar in general mi-e destul de rau.
Ma bucur ca suntem atat de multe gravidute.
Voiam si eu sa va intreb ceva, medicul mi-a descoperit o leziune pe peretele anterior al vaginului, am facut testul papanicolau care a iesit normal, aveti idee de la ce poate fi? Medicul a zis ca ar putea fi de la candida, voi ce credeti? Mi-a zis ca deocamdata nu poate sa-mi dea nimic, sa trec de primul trimestru. Eu sper sa nu fie nici-o problema pt bebe.
Va pup si aveti grija de voi.

Mihaela

Stai linistita verisoara mea a nascut cu rana pe col!!! Trebie sa te feresti totusi de raceala si infectii, cand va fi bb mai mare iti va da medicul niste pastilute ca sa se evite infectiile.
Dupa ce nasti eu iti recomand sa faci o cauterizare, daca rana este marisoara. Eu am facut si am scapat. Ranile se fac datorita micozelor netratate la timp, care apar in urma tratamentelor cu antibiotice puternice sau in urma unor raceli. Nu este neaparat sa faci candida ca sa te capeti cu astfel de leziuni.

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

quote:
Originally posted by Sufletel

Buna fetelor,
Sunt asa de necajita si nelinistita. De azi dimineata a inceput sa ma doara burta ( nu f. tare) si acum am inceput sa am sangerari . La mine e a 3-a sarcina, 2 duse pana la termen fara nici un fel de probleme .Acum sunt nelinistita, la dr. ma duc abia peste 2 zileee si nu stiu ce sa fac ( decat sa stau in pat) . Oricum am citit ca avortul spontan in primele 3 luni e ....spontan, nu prea au nici doctorii ce face, Dumnezeu e singurul care stie ce si de ce dar... tot nelinistita sunt.
Ma rog sa-mi treaca si sa fie totul bine cu bb si cu mine.
Va pup si sper sa ne reauzim cu bine.

Sufletel sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav insa trebuie sa te vada un medic cat mai repede!!!!!
Multa sanatate tie si lui bebitza!!!

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Draga Coral,

Eu am UM 5.06 si DPN 13 martie 2005.
Sunt foarte fericita ca la echo e totul bine, doctorita a zis ca sunt in 8-9 sapt., greturi am cat incap, somnolenta la fel... Maine plec in concediu si o sa ma pot ocupa cu dormitul, cum imi doresc mai mult de jumatate din zi!
Felicitari noilor venite! Sarcini usoare tuturor si mult succes!
Va pup pe toate,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor nu am reusit sa fac nici ecografie transvaginala, pentru ca traim in tara lu' papura voda, si am inceput sa si sangerez. Cam asta a fost. O luam de la capat......Sunt distrusa....

Aveti grija de voi, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Va pup,
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

quote:
Originally posted by Sufletel

Buna fetelor,
Sunt asa de necajita si nelinistita. De azi dimineata a inceput sa ma doara burta ( nu f. tare) si acum am inceput sa am sangerari . La mine e a 3-a sarcina, 2 duse pana la termen fara nici un fel de probleme .Acum sunt nelinistita, la dr. ma duc abia peste 2 zileee si nu stiu ce sa fac ( decat sa stau in pat) . Oricum am citit ca avortul spontan in primele 3 luni e ....spontan, nu prea au nici doctorii ce face, Dumnezeu e singurul care stie ce si de ce dar... tot nelinistita sunt.
Ma rog sa-mi treaca si sa fie totul bine cu bb si cu mine.
Va pup si sper sa ne reauzim cu bine.

Buna Sufletel,
Poti merge la un walk in clinic sau la urgenta.
Suna la ginecolog, daca nu este in localitate sau nu este disponibil iti va da lamuriri si poti fi vazuta de un rezident cu care el lucreaza.
Nu stiu daca te ajuta dar am citeva pastile de progesteron, daca ai nevoie da-mi un PM si vedem cum facem sa ajunga la tine pastilutele.
Tin pumnii si ma rog sa fie bine.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Flory iti tin pumnii si iti doresc noroc cit cuprinde.
E inca mijlocul zilei, sigur o sa gasesti un cabinet cu un eco performant.
Asteptam sa auzim numai vesti bune.
te pup

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Buna fetelor, imi pare rau sa aud asa vesti rele! Speram ca de data asta vom fi cu toate bine. Nici eu nu ma simt bine. De o ora am niste dureri ciudate, in zona genitala, am mai avut ceva de genul asta, o data sau de 2 ori, dar era ceva f usor, acum sunt destul de intense, am senzatia ca sunt din ce in ce mai puternice. Sunt ca niste zvacnituri sau contractii undeva inauntru, dar nu-mi dau bine seama unde. Aseara am mers mai mult pe jos si cam repede, iar ultima parte am tinut-o intr-o continua alergare, cam 20 de min, din cauza unei urgente fiziologice! Oare sa fie ceva de aseara sau ceva nu-i prieste acum? Sau e ceva normal sa mai apara crampe din astea?
Nu stiu ce sa fac si astept poate imi trec, daca nu voi incerca sa sun la dr.

Betina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Ce-a patit site-ul asta, ca la mesajul meu a trecut Violeta in loc de Betilina?

Betina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

buna fetelor, am ajuns si eu la servici cu muuulta dorinta de munca (asta a fost o gluma).

flory, eu inca mai sper sa fie totul bine. mergi la eco si vezi ce se intimpla. sa ne tii la curent. ne rugam pentru tine.

betilina, crampe mai am si eu din cind in cind. e normal, se intind ligamentele. nu te speria. daca te doare tare de tot si incepi sa singerezi, fuga la doctor. pina atunci, stai linistita.

sufletel, stai cumintica in pat si sa speram ca trece. cum e singele, e rosu sau maroniu? e normal sa ai spotting bejuliu-maroniu dar daca e rosu fugi repede la doctor. are dreptate coral, mergi la un walk-in clinic daca se inrautatesc durerile.

rachel, merci de urari. sper ca tu si bebele sintetibien ca nu am mai auzit de mult vesti de la voi.

saphir, sa-ti traiasca simburica. din poza, parca seamana cu tine.

noi mergem joi la eco din nou. pina atunci stau cu mrocovul dar asta e viata. va tin la curent.

pupici,
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Fetelor,dupa cum vad multe vesti rele azi...
Mai vin si eu cu una: am facut eco azi si nu se vede activitate cardiaca.Din pacate nici eco nu a fost prea concludenta,ba arata sarcina de 7,3saptamini, ba de 9,3 (care ar fi virsta corecta).In cazul meu UM a fost 11 iunie si ovulatia pe 29 iunie.
Poate cineva sa ma lamureasca cite saptamini am normal si daca e normal sa nu se vada inimioara la virsta asta a sarcinii? Mi-am facut si beta hcg azi,valoare 43,438 mlU/ml.Cum vi se pare? mai am un poc si o iau razna....

Mergi la inceput