Mamici de martie-aprilie 2005 (2)

Mamici de martie-aprilie 2005 (2) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">Mamicilor de martie-aprilie 2005

Irina,veve & croko

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Bine v-am gasit. Cam acum o saptamana ar fi trebuit sa imi vina musafirii care din fericire n-au batut la usa in ziua cu pricina. Spre sfarsitul saptamanii testul arata doua liniute roz foarte clare. Asa ca familia se intregeste cu un bb 2. Dupa calcule indelungate se pare ca momentul intalnirii ar fi prin februarie -martie. Va pup si sanatate la toate burticile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

janib

Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Mai fetelor eu nu am deloc greturi, mai e cineva ca mine?

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Infofun, stai linistita , si eu patesc la fel. Dupa ce sapt trecuta nu puteam sta in piciore din cauza greturilor, acum nu mai am nimic. Chiar ma speriasem, ma gandeam ca s-a intamplat ceva cu mititelul. Cred ca sunt senzatii normale, greturile mai vin, mai pleaca... E bine ca te simti bine, restul nu mai conteaza.
pupuci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giovana spune:

Buna fetelor! Ma primiti si pe mine? Sunt la al doilea bb.UM 16 iunie DPN 30 martie (mi-as dori) de ziua mea.Va pup
ema & vlad andrei (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

fetelor, in primul rand va multumesc ca imediat cum am intrebat ce sa fac am si primit un raspuns.Din pacate, desi am fugit la spital si am stat internata o saptamana cu tot felul de injectii pt. a pastra sarcina,int-o dimineata m-am trezit plina de sange, cu cheaguri mari, imediat testul negativ( a doua liniuta se vedea usor), asa ca imediat m-a chiuretat, si asta e.Ma doare sufletul, dar n-am ce face, de cand am inceput sa sangerez si am fugit la dr. nu m-am dat jos din pat, am facut tot ce mi s-a spus.E a treia oara cand se intampla ceva, dupa cum poate stiti in februarie am pierdut o fetita la 21 de saptamani care avea malformatie la inima..Mi-e si frica sa ma mai gandesc la o alta sarcina, poate ca a fost asta prea repede, la 4 luni dupa fetita si uterul nu era refacut, nu stiu...doctorii mi-au spus totusi ca sa stau 10 zile dupa chiuretaj si apoi sa am viata sexuala normala si poate se prinde alta sarcina..Dar mie mi-e frica, nu e prea curand?Desi mi-l doresc cu disperare si stiu si eu ca dupa un chiuretaj se ramane mai usor gravida, totusi nu e prea repede?Mi-e teama, am 34 de ani, uter retrovers, si raman greu insarcinata, pt. fata aceea am facut tratament cu closylbegit..Ce sa fac, voi ce ma sfatuiti?Va doresc multa sanatate voua si bbicilor si sa ne intalnim poate la o intalnire DC..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

infofun,

Io n-am avut si nu am nici urma de greturi. Avem 6 saptamani + (UM 13iunie)

Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

`neata burtici
Bine ati venit, noilor burtici.
infofun, nu e obligatoriu ca in sarcina sa ai greturi. Cand am fost gravida cu Amos, eu nu am simtit ca sunt insarcinata. Pana in luna a IV-a, nici burta nu am avut. Nu aveam nici o durere nimic, nu greturi, nu rau. E cel mai bine asa si a fost o sarcina tare usoara...ceea ce iti doresc si tie
Draga crangutalil, imi pare tare rau Daca medicii ti-au recomandat 10 zile pauza si apoi , inseamna ca stiu ei ce zic, nu?? Eu iti doresc sa ai cat mai curand un BB sanatos.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Crangutalil Nici nu-mi pot imagina ce e in sufletul tau, insa gandeste-te ca decat sa ai un bb cu probleme, mai bine nu ai deloc!!! Insa eu zic sa faci ce iti zic medici, sa astepti 10 zile si sa incerci iar. Roaga-te mult si ai sa vezi ca va veni si bb sanatos!!!
Imi pare sincer rau, pentru ceea ce ti s-a intamplat!!! Sa speram ca tot raul spre bine, si ca urmatorul bb o sa fie sanatos cat pentru trei si mult mai puternic!!!!! Multa sanatate si nu inceta sa speri, e usor de zis, stiu, insa daca nu ar fi speranta, ce ne-am face?

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

(Imi pare rau ca insist cu acelasi mesaj, dar ma gandesc ca nu a fost citit.)

Mirela, am vazut ca ai completat listutza. La mine e destul de ciudat, ca am avut 2 menstruatii in iunie, una pe 5 si alta pe 21 (care, desi abundenta, a durat trei zile, mai putin decat normal). Am aflat insa ca poate exista sangerare chiar atunci cand se fixeaza sarcina, iar data de 21 ar coincide...
Aveti cumva idee cand apar greturile? Poate mi-as putea da seama dupa asta. Mie imi e rau cam de pe 4 iulie, dar primul test a iesit pozitiv pe 8.
La echo nu s-a vazut nimic clar (doar o "umbra"). Asa ca trebuie sa atept.
Saptamana viitoare merg iar la doctor. Sper sa aflu mai multe.
Daca ati mai trecut vreuna prin o asemenea dilema, va rog sa imi ziceti cum as putea afla ceva mai clar!

Multumesc si numai bine,
Anca

Mergi la inceput