Raspunsuri - Pagina 4
roxana1974 spune:
Salutare gagici! Intru din ce in ce mai rar ca avem ceva probleme...va zic imediat. Florina, bb-le meu a dormit aproape tot timpul in prima luna, iar acum fiindca are icter si ii dau fenobarbital e cam ametit asa ca nu prea e relevant programul nostru...in rest colicii au mai trecut. Nu v-am mai zis ca am ajuns si la urgentza asa urla de tare...i-a iesit si ombilicul...ce sa mai zic....Acum are infectie urinara si stafilococ, plus icterul...bagam medicamente deh...
Marimar, faza cu alaptatul si in loc de sete e un pic exagerata. La mine nu a tinut, cand erau caldurile alea mari bb pur si simplu cerea ceai asa ca i-am dat. In plus constipatia facuta tot de la lapte nu trece tot cu lapte asa ca a trebuit sa-i dau un pic de ceai de musetel...
Hai va pup pe toate, pe curand!
carrie spune:
Roxana scumpa sanatate lui bb, saracu toate sunt pe capu lui.se da fenobarbital in icter?nu stiam.nu e cam tare la bb asa mic?e icter prelungit sau nu a facut in spital?
noi va uram sanatate multa si asteptam sa-l si vedem.
pupicei
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si doua luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
baby-boom spune:
Buna fetelor!! Noi azi am fost in parc, si am dormit tot timpul.....si fiindca am dormit prea mult, nu am avut rabdare sa ajungem acasa, si am racnit atat de tare ca mami(adica eu) a trebuit sa ma alapteze in masina....asa, deci cauta tu tati loc dosit, ca tre' sa pape printesa!!!!!
Si a papat si iarasi a adormit!!!!
Roxana, mersi de specificari, si multa sanatate lui bb, sa se faca bine cat mai repede.....bebitza noastra nu a facut icter in spital, e posibil sa faca acum?????
Cristiana, noi locuim in Gheorgheni, pe Aleea Busteni(asta e pe langa complexul Hermes, daca stii unde vine)....
Abia asteptam sa iesim in parculet.....
Pupici o mie!!!
Florina, beba Elise si tati Mihai
http://photos.yahoo.com/floppyflorina
roxana1974 spune:
Florina, eu nu am nici o jena sa alaptez bb-le in parc. Toate mamicile cu care m-am intalnit asa fac.
Carrie, multumesc pentru gandurile tale...noroc ca bb nu se simte rau, doar analizele sunt proaste. S-a abisnuit si cu injecctiile, nu mai plange n schimb urla seara de-mi pierd mintile. Cred ca are sindromul acela cu "nelinistea serii". Aseara a urlat in baita si a trebuit sa ii dau sa suga in prosop, ce sa-l mai imbrac...trezea Clujul...buricul e afara, intors pe dos...l-am legat cu un nasture...
Icterasul e prelungit de-aia ia fenobarbital...scrie pe prospect ca ajuta la metabolizarea bilirubinei prin inductie nu stiu de care...enzimatica parca...in fine...am citit despre icter si asta ar fi tratamentul...
Florina sa speram ca fetita ta nu va face icter, altfel...bine ca oicum nu e grav, dar din ce in ce mai multi bb-i fac icter prelungit...
Pe curand si va pup pe toate! Help, nu stiu sa pun pozici ca vi l-as arata pe Serbanel!
baby-boom spune:
SAlut fetele....avem si noi mici probleme si poate le dam de capat impreuna.... prima ar fi ca Elise nu doarme in timpul zilei aproape deloc si e foarte agitata, iar noaptea mai doarme cate 5 ore,se trezeste pe la 3, 4, apoi papa, doarme si in nici trei ore e la loc treaza....ar trebui sa ma ingrijorez??? mi se pare obosita, si totusi nu doarme....in plus draga de ea are o scurgere la ochisori, galbuie,dar medicul pediatru cu care am vorbit la tel. spunea sa ii pun doar ser fiziologic in ambii ochisori si apoi sa curat cu comprese sterile........
Intrebarea mea e urmatoarea: nu poate fi ceva debut de conjunctivita, deocamdata nu i se lipesc ochii, dar ma ingrijoreaza culoarea scurgerii...voi ce spuneti???
....saracutza mai are si niste bubitze mici si grunjoase la inchieietura piciorushului....sa fie de la scutec, de la urina sau pt. ca a transpirat( e schimbata cred si mai des decat trebuie)?....sotul meu spune ca nu crede sa fie anaerobe ca si eritemul fesier, si deci nu s-ar vindeca tinandu-i fundicul gol...
....Cristiana, tu ai patit asta cu fetitza ta???
mersi anticipat....
Roxana....nu pot spune ca mi-e jena, Doamne fereste,ca doar e fetitza mea si vroia sa pape....doar ca era prima data cand a papat tzitzica afara si parca am vrut asa putina intimitate...
....voi puteti iesi afara asa cu Serbanel bolnav?
....cre' ca am pus prea multe intrebari deodata, ai???.... sorry daca e asa
multi pupici,
Florina,
Elise si tati Mihai
carrie spune:
draga Florina, imi pare rau ca aveti problemutze, dar sunt inerente si nu e nimik grav, stai linistita.nu am avut asa ceva la Theiutza inafara problemei cu dormitul care parca nu era asa acuta.adica ea dormea bine noaptea, pina la 5 luni, si ziua afara.afara nu doarme bine micutza?
cam cat doarme pe 24 de ore?
eu zic ca ar trebui s-o mai vada un medic la ochisori, s-ar putea s-o supere rau si s-o agite.uite am o prietena cu un baietel de un an care a facut afte in gurita, aparant banale, dar de o saptamana plange in continuu, nu doarme si nu papa.daca ii supara ceva si nu pot nici spune ce sunt tare agitati.
daca vrei iti recomand un neonatolog bun, tanar si f amabil, care o mai viziteaza si pe Thea si cu care chiar ne-am imprietenit.vine si la domiciliu si e pasionat de ce face.deci daca mai vrei o parere cu asta pot sa te ajut.
bubitele incearca sa le dai cu Nidoflor, la noi a avut intotdeauna efect.
sanatate si pupici
baby-boom spune:
Buna Cristiana!
Referitor la problema cu somnicul nici nu stiu ce sa mai cred, nu doarme , nu doarme si dintr-o data ne surprinde asa si doarme cate 5-7 ore pe noapte....totusi tind sa cred ca asa e fetita si nu ma mai stresez....iar afara de obicei doarme dar daca nu ii este foame, si ca sa fim mai siguri intotdeauna iesim cu ea dupa ce in prealabil a supt, si atunci putem sta ore intregi....s-a mai intamplat sa nu vrea sa stea in carucior, dar astea-s deja mutrite....
Te-as ruga foarte mult sa imi dai numarul acelui neonatolog de care mentionai in mail-ul trecut, ca pediatra noastra e cam aiurea, in sensul in care niciodata nu am dat de ea cand am avut nevoie...
Pentru ochisori ii pun ser fiziologic si parca e un pic mai bine,dar ar trebui intradevar sa o vada un medic...
Mersi mult...
Florina, bebitza scumpa Elise si tati Mihai
http://photos.yahoo.com/floppyflorina
marimar spune:
Buna fetelor,
As vrea sa stiu daca cunoasteti companii care construiesc " ansambluri de locuinte" in RO. Stiu ca exista o companie din Tirgu Mures care a proiectat un cartier acolo si in Sighisoara. Preturile caselor incep cam de la 35.000 euro.
Ma intereseaza in Bucuresti, Cluj, Oradea.
As dori sa stiu preturi, website, email si nr de contact si bineinteles pareri.
-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia
carrie spune:
Florina ti-ma trimis PM.
marimar sunt o multumime de firme de gen la ora asta.mai exact ce te intereseaza?
informatii gasesti la http://www.piata-az.ro/piataaz/Main.jsp
sectiunea imobiliare.daca te intereseaza ceva mai concret spune-mi te rog
marimar spune:
Multumesc de raspuns Carrie. Ma intereseaza daca s-a construit sau se construieste in Cluj un astfel de cartier si unde anume. Cine il construieste, la ce pret si in ce conditii ( cit la suta depozit, ce dobinda, pe cit timp..)
Multumesc.
-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia