Canada (6)
Raspunsuri - Pagina 12
Pucku spune:
Mie imi plac si stiu cas bune si iaurturile de ca Western, si au chiar un iart bun la cutie de 500 gr, yoggi parca ii zice. Eu am zis ca incep cu asta la Bblina, dar mai am un pic
Caro mama ce mai faci? nu ai mai dat nici un semn de viata, esti in concediu?
Pupicei de la noi
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"
CataD spune:
Adi, merci de raspuns. O sa incep sa-i dau si eu fetitei branzica saptamana viitoare, sa vedem daca ii place!
Catalina
si
Laura (12 ian 2004)
DanaMario spune:
Piticul meu de un an jumate a inceput sa tuseasca de vreo 2 saptamani
O saptamana nu i-am dat nimic ca nu avea febra,nu-i curgea nasu am zis ca o sa-i treaca Dar cum tot nu i-a trecut am inceput sa-i dau Benylin dar sint cam ingrijorata ca imediat cum i-am dat se culca o fi prea puternic pentru el si un alt medicament care sa fie pentru tuse si pina la 2 ani n-am vazut.
Intrabarea mea e voi ce le-ati dati de tuse la un an jumatate?
Si daca le ati dat tot asa se culcau imediat o fi nornal?
Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/
adi_edi spune:
Dana, poate ar trebui sa mergi la doctor, sa nu aiba bronsita.
Edi cind avea 6 luni a fost racit (dar nu tusea), si farmacistul ne-a recomandat Dimetapp (stiu ca este si pentru tuse, a luat prietena mea pentru fetita ei care avea bronsita, si a fost multumita de rezultat -tot la recomandarea farmacistului, desi medicul ii scrisese in reteta altceva - dar ea are aproape 4 ani, insa trebuie sa fie si pentru "pitici").
Mi se pare ca pe prospectul de la Dimetapp scria ca poate cauza fie somnolenta fie agitatie, si cred ca si pentru alte medicamente e la fel, deci banuiesc ca e normal sa doarma (eu zic sa te bucuri ca nu topaie!).
Pupici si insanatosire grabnica!
Adi si bebe Edi
Cricor spune:
Catalina - eu i-am dat branza de vaci organica (exista in doua variante cu si fara sare) si iaurt tot organic. Ambele sunt 'Organic Meadow'.
DanaMario - Incearca cu Stodal. La noi a dat mereu rezultate, sau suc de ridiche neagra.
Corina
allia spune:
Din Toronto vad ca sunteti tare multe fete dar din Ajax este cineva ? Noi am mai stat in Calgary unde mi-a placut mult mai mult ca aici si unde imi facusem cateva prietene desi nici acolo nu am stat prea mult .
Pucku spune:
Mey fetelor ce activitate slaba pe aici...
i-a spunetzi-mi voi atzi cerut careva la parinti viza cu multip[le intrari si iesiri din prima?
De unde i-au un bilet de avion mai ieftin pt ianuarie pe ruta Bucuresti_ Toronto?
Exista posibilatete de plecare din Craiova?
Cricor spune:
Eu am luat pentru mama(mai bine zis ea a primit) viza cu intrari multiple din prima - in august 2001.
Te intereseaza sa cumeri un bilet de aici, dar cu plecarea din Romania? Eu stiam ca biletul este mai ieftin daca e cumparat in Romania, in cazul ca plecarea e din Bucuresti. Cat despre bilete mai ieftine cumparate aici, cred ca trebuie sa suni la mai multe agentii. Am niste nr. de telefon, daca te intereseaza sa-mi spui sa ti le trimit.
Corina
Pucku spune:
Cricor mersi. Astept lista cu nr de telefon.
biletele sunt cam la fel ca pretz, pot gasi chiar mai ieftin de aici, pt ca acasa acum totul este in Euro si s-au marit foarte mult.
Cati ani are mama ta, si a cerut ea din prima viza cu multiple intrari?
Pupici
Caroline spune:
quote:
Originally posted by allia
Din Toronto vad ca sunteti tare multe fete dar din Ajax este cineva ? Noi am mai stat in Calgary unde mi-a placut mult mai mult ca aici si unde imi facusem cateva prietene desi nici acolo nu am stat prea mult .

hei ce ma bucur ca te-am gasit... eu stau in Ajax, stau pe malul lacului Ontario, tu unde stai?