stomatologie

stomatologie | Autor: carmy

Link direct la acest mesaj

Imi sangereaza gingia,intre incisivul superior lateral stanga(care este imbracat,de fapt reconstruit) si cel central.Ce sa fac?Am fost la un medic acum o luna, mi-a dat cu clorura de zinc in jurul dintelui dupa care mi-a sangerat mai mult gingia,dar mi-a zis ca intr-o ora se opreste si daca o sa mai am probleme sa clatesc gura cu apa cu sare (nu mai stiu exact proportia).Intr-adevar s-a oprit sangerarea intr-o ora asa ca a doua zi am plecat ceva mai linistita in concediu.Acum m-am intors din concediu unde nu am mai avut probleme dar astazi mi-a singerat iar gingia si nu stiu ce sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Bine ai venit carmy

Gingiie sensibile care sangereaza sunt una din problemele obisnuite ale sarcinii.Se pare ca hormonii produsi pe perioada sarcinii pot cauza inflamarea gingiilor in special cand te speli pe dinti.
Incearca o pasta pt dinti sensibili si ia-ti o periuta cu perii mai moi.
Daca totusi ai probleme, mergi la un medic stomatolog.

cami-florina si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Initial creeata de carmy

Imi sangereaza gingia,intre incisivul superior lateral stanga(care este imbracat,de fapt reconstruit) si cel central.Ce sa fac?Am fost la un medic acum o luna, mi-a dat cu clorura de zinc in jurul dintelui dupa care mi-a sangerat mai mult gingia,dar mi-a zis ca intr-o ora se opreste si daca o sa mai am probleme sa clatesc gura cu apa cu sare (nu mai stiu exact proportia).Intr-adevar s-a oprit sangerarea intr-o ora asa ca a doua zi am plecat ceva mai linistita in concediu.Acum m-am intors din concediu unde nu am mai avut probleme dar astazi mi-a singerat iar gingia si nu stiu ce sa fac?

Draga Carmi,
S-a putea ca la dintele reconstruit adaptarea la niv. marginii gingivale sa nu fie corect realizata,acest lucru ducand la o trauma permanenta pentru gingie si papila interdentara.Mergi la stomatolog.
daca mai ai intrebari,iti raspund cu placere
Lia,stomatolog www.desprecopii.com

Mergi la inceput