SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!
Raspunsuri - Pagina 4
andabrro spune:
tot sagetatoare ... 30 noiembrie.
n-am stat niciodata sa ma intreb daca am sau nu noroc, pentru ca de mica am auzit ca "norocul si-l face omul cu mina lui". daca vreau ceva, mai devreme sau mai tirziu obtin (ma refer la chestiile importante).
imi plac calatoriile de nu se poate si "provocarile" intelectuale. daca o activitate nu-mi solicita respectivul intelect, ma ia somnul - de unde ura adinca fata de orice "lucru manual", inclusiv gospodaria
sint si unele descrieri care nu mi se potrivesc ... dar nimeni nu ma poate convinge ca nu-i cea mai cea zodie - am fost foarte trista ca fie-mea nu s-a grabit un pic si-a preferat sa fie "capricornita".
sotul meu e pestisor, nu stiu in ce masura se potriveste cu zodia lui dar stiu ca se potriveste cu mine. daca ar fi fost diferit, cred ca-i dadeam in cap - banui ca e "sefia" din zodie, "fa cum vrei numa' sa fie cum spun eu".
Dena spune:
Andabrrosi eu sunt sagetatoare sotie de pestisor si sunt sanse mari sa capat inca o sagetatoare in familie, desi pestisorul meu o vrea neaparat Scorpioanca. El zice ca sagetatorii sunt prea sentimentali si bleguti... ca nu au determinare... Eu in schimb nu prea ma impac cu scorpioancele... om vedea acum ce o vrea Domnul.
Cat despre Pesti cu Sagetator, zodiile spun ca nu se poate ceva mai rau si ca aceste cupluri nu sfarsesc impreuna, sau daca o fac , o fac cu mult efort si compromisuri. Si stii ce??? Nu e deloc adevarat... poate ca mai sunt si alte variabile in afara de zodie , caci noi ne intelegem de ani buni minunat si fiecare zi care vine e mai minunata decat cea precedenta. E posibil sa fie exceptia care confirma regula sau nu... aici tu ai putea ajuta statistica, facand parte din acelasi tip de combinatie...
Deci... concluzia mea este ca nu trebuie sa te iei dupa zodii... ele poate ofera un tipar, dar de la tipar pana la produsul finit, real pe care il folosim e mult si nu sunt doua la fel...
Noroc!
Denisa si bebica din burtica - 27 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
nicolle27 spune:
Buna fetelor,observ ca incet ,incet se ingroasa randul sagetatoarelor.Vroiam sa spun ca si eu sunt sotie de pestisor si suntem de ceva ani impreuna.Relatia noastra este extraordinara.Deci,in viata sunt multe exceptii...Va pup si ne revedem peste ceva timp,azi plec in Ro.
marlen_b spune:
Eu sunt Sagetatoare (16.12.1979) si sotul meu este Varsator. Ne intelegem minunat!
Nu cred in predictii astrale sau compatibilitati intre zodii.
Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg
gianina-alina spune:
eu sint sagetatoare (08/12/1972) si sint tare mindra de asta(!)
fetita mea e geamana si ne intelegem super!inainte de a se naste am citit o tona pe tema asta si concluzia generala era ca o sa fie super bine!
cit despre sot?varsator la limita cu capricorn adica 23/01!
relatia sagetator-varsator zice lumea=naspa rau!compromisuri multe,certuri intr-un cuvint nepotriveala!pentru noi:ADEVARAT!
NU STIU DACA SE POATE GENERALIZA CHESTIA ASTA !NU CRED!
intotdeauna exista si acele exceptii care se spune intaresc regula!
eu cred ca viata ne-o facem noi,impreuna!ca este si o influenta a astrelor nu neg, dar nici nu sint de principiul ca daca in astre spune ca zodia x cu zodia y nu merge sa nu incerc !
PAREREA MEA!
va pupacim,
andreea si eu
Diana_b spune:
Hop si eu sagetatoare pe 13 decembrie. Ma inteleg perfect cu sotul meu (leu de 30 iulie) atunci cind nu ne certam ca chiorii. Sintem amindoi aprigi la minie, dar norocul nostru e ca nu ne nimerim aprigi in acelasi timp de prea multe ori. Sintem casatoriti de 15 ani, cu acelasi servici si hobby (asa ca n-avem pauze pt relaxare) si am invatat sa ne stingem focurile cind unul, cind celalalt, asta ca sa nu se produca explozii in jurul nostru . Si avem un mindru baietel capricorn care se pare ca va fi la fel de incapatinat ca noi cind o sa creasca. Atunci sa vezi!
Diana si Mircea (2.01.2004)
http://community.webshots.com/user/dianab13
ellaalba spune:
Diana se pare ca esti una din fericitele care si-a gasit jumatatea...leul chiar ca poate fi jumatatea unui sagetator!
Bravo!