Jocul cu Cartea (partea a 3-a)
Raspunsuri - Pagina 7
annie_xtreme spune:
Ma joc singura :(( Obsesia lui Anil - Michael Ondaatje (tipu care a scris Pacientul Englez).
Din nou:
Biografia romantata a parintelui pshianalizei de cand era...pana a ajuns in...
Don't get mad, get even!
lilanda spune:
quote:
Originally posted by descintec
Turnul nebunilor, Irving Stone
D.
"Turnul nebunilor" nu e doar primul volum din "Viata lui Freud"??? Al doilea se chema "Paria", cumva??? Eheeheee, departe vremuri cu biografiile lui Irving Stone!! Mai actuala e scleroza!!!
annie_xtreme spune:
yeah...shi io acu cui ii dau premiul? :D Ca ma gandisem la amandoua
Deci da.
pentru amandoua ...acu ...va hotarati intre voi
Don't get mad, get even!
descintec spune:
creca ma nervam daca nu ma lasati pe mine..ca de nu stiu cand nu mai ghicesc o carte..ii si pusesem gand rau lilandei, ma complexeaza ingrozitor :)
trei copii, orfani de tata, raman si fara mama. Ca sa nu fie despartiti, o ingroapa in secret. buhuhuhuuuu
D.
annie_xtreme spune:
Gradina de ciment :D..mie mi-a placut dupa ce mi-a revenit stomacu la loc :D
Don't get mad, get even!
lilanda spune:
Am revenit!!!
Ma emotionase mesajul Sancai, dar iaca e din nou annie care ne trinteste neeshte carti...de se joaca numai ea!!!!
annie_xtreme spune:
Lilanda
Ca sa nu te superi...as vrea sa fiu shi io mamica sa mai scriu shi prin alte locuri, ca tare imi place pe DC.:D
O carte pe care imi pare rau ca nu am apucat sa o scriu io...shi la care astept cu sufletul la gura continuarea...Bucurestiul vazut prin ochi de copil, totul amestecat cu scene fantastice (fantastic fiind aici muuult prea putin spus), descrieri minutioase care te duc cu gandul fix la fractali...Fluturi..
Hai cu raspunsu !
Don't get mad, get even!