tauroaice,la apel!
Raspunsuri - Pagina 10
cgaby spune:
asa-mi place!!!
s-au starnit fetele noaste!!!
un an bun si tot ce va doriti!!
sa scrieti cat mai mult pe forum!!!![]()
la multi ani!!!
cgaby
Oana_B spune:
Lulu, welcome te-am trecut pe listuta
Fetelor io-s moarta de oboseala, la noi petrectiile se tin lant incepand cu ajunul Craciunului cand ne strangem o gasca de rude si mergem la colindat si mancam si bem de dupa amiaza pana pe la 3 dimineata. Eu cica eram la dieta, m-am ingrasaaaaaaaaat
, da' de ieri am reluat-o
. Si am tinut-o tot intr-o vizita, ba pe la socrii, ba pe la cumnata, ba pe la nasi, ba la nu stiu care unchi ca era ziua neveste-sii, shopping cu orele prin oras, de revelion am fost la sala bisericii unde mergem de obicei, am rezistat pana la 4 dimineata, da' reve s-a terminat la 6. Am dormit la socrii ca pe 1 am fost la cumnata-mea ca era ziua lu' socra-su Vasile si uite asa ieri am apucat si eu sa ma odihnesc nitel, mai avem un hop de Sf. Ion si gata cu petrecerile ca nu mai pot si asa e in fiecare an, abia apuc sa vad cum mai imi arata casa:)))
Va pupez si va urez un Nou An minunat, plin de bucurii, iubire, sanatate si ca sa fie fericirea completa: multi baaaaaaaaaaaaaaaani![]()
Oana_B
maria m m spune:
Buna fetelor,eu sunt TAUR si foarte mandra de zodia mea.
Sunt nascuta pe 26 aprilie.
Am o familie fericita si ma consider o femeie implinita,am doua fete minunate si un sot iubitor.
Deci...prezenta la apel
.
maria,
de Paula
(1 an) si Miruna
(13 ani)
lulu77 spune:
Buna dimineata gagici!
Edessa ,ce surpriza placuta ,tot pe 1 mai si tot din Constanta! Trebuie sa ne cunoastem.
Si noi o tinem lant cu petrecerile ,si cura mea de slabit s-a cam dus in perioada sarbatorilor ,acum trebuie sa recuperez....dar nu imi pare rau ,cai ne-am distrat tare frumos si de craciun si de revelion!
Va pup. ALINA "Zambeste-i vietii ,si viata iti va zambii!"
cgaby spune:
salut!!!
ma bucur sa va regasesc dupa sarbatori!!!
sanatate si sa auzim numai de bine!!!
cgaby
lulu77 spune:
Salutare!
Stateam si ma gandeam ... noi suntem tauroaice, dar jumatatile noastre ce sunt?
Sotul meu este .....TAUR (15 mai) ,deci suntem doi "cu coarne" in casa. ies scantei ,dar se sting imediat.
ALINA "Zambeste-i vietii ,si viata iti va zambii!
miezure spune:
Neata, tauroaicelor!
Viitorul meu sotior e Capricorn.
Suntem compatibili asadar si dupa horoscop nu numai in practica.
Taurii sunt compatibili cu Racii, Fecioarele, Capricornii si Pestii. Asa zice la zodiac.

miez