Situatii caraghioase 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sotzul se duce in survey la o scoala noua care se construieste in NJ.
Muncitorii lucreaza la scoala veche atasata inca de cladirea scolii noi care incepe sa se construiasca. Unul dintre ei cu o drujba speciala in mina se repede spre un manunchi de fire electrice, murmurind pentru sine: "Eu cred ca firele astea nu mai au curent prin ele" si incepe sa le taie
Urmeaza o flacare mare iar tipul se trezeste lipit de peretele opus! Uitindu-se in jur la ceilalti incremeniti (inclusiv sotzul), tipul se scutura si zice: Cred ca unele fire mai aveau curent nu?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Am ras cu lacrimi in special la pozna lui Catrinel_17. Din pacate eu sunt un antitalent in ale povestitului, nici bancurile nu-mi ies.

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaXandy spune:

Proaspat ajunsa in SUA, merg si eu la cumparaturi! Intru intr-un magazin de pantofi si obisnuita cu jumatatile de ora la americani(si 30 de minute cum se zice aici nu "si jumate") cer marimea mea de pantof: " 7.30 va rog!" Vanzatoare casca ochii cat cepele si ma mai intreaba o data si eu tot la fel ii zic! La care ea "nu am auzit niciodata de o astfel de marime! Nu avem decat 7.5! Am crezut ca intru in pamant de rusine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

oanaXandy cu ocazia asta mi-ai adus aminte ca am facut si eu o incurcatura de cifre multi ani in urma.
Era ceasul 10:45 PM (deci unsprezece fara un sfert in rom.) si abia la ora aceea plecam de la serviciu, obosita si catranita ca parca nu se mai sfarsea ziua aceea (niste pregatiri pt un audit). In statia de autobuz cineva se apropie si ma intreaba :"Cat este ceasul, va rog?"
Privesc mecanic la ceas, desi stiam exact cat este caci doar cu o secunda inainte il privisem si raspund la fel de mecanic:"E unsprezece fara SFARSIT!" Persoana ma priveste contariata, caci paream un om serios ...eu o privesc si mai contrariata (ce vrea asta?? )si in secunda doi realizez si tragem amandoua o portie de ras zdravan.

Denisa si bebica din burtica - 32 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mi-am adus si eu aminte de 2!!!

Logodna unchiului meu tare petrecaret...omu' na...s-a distrat si el si a baut pana nu a mai putut..eu eram copil pe vremea aia, dar mereu favorita lui. Cand am ajus acasa la parintii viitoarei mirese, dimineata tarziu, am dormit la gramada inghesuiti in camere si eu am picat in aceiasi camera cu el, viitoarea nevasta si fratele meu...Dimineata se trezeste al meu unchi pentru un pisu, deschide tacticos dulapu' intra in el si dupa atata bere si vin, inunda tot ce era acolo!!! Au innebunit socrii! Si noi muream de ras cand biata soacra mica isi scotea blanurile si pantofii inecati in pisu!!!

Si alta...(asta am auzit-o!)
Un sot nu prea usa de biserica se indragosteste de vecina de la 2 (el locuia la 4) si din cand in cand isi mai facea de lucru la ea acasa. Il trimite firma intr-o delegatie si intamplarea face sa se intoarca mai devreme decat era planificat si ce se gandeste omu: Hai sa stau la amanta daca nevasta tot nu stie ca am terminat mai repede. Zis si facut. Iubire mare pe cei 2 cateva zile...dar intr-o noapte dupa un chef cu bautura in 2, amanta il trimite sa duca gunoiu ca mirosea...sotu' buimacit de oboseala si ametit de vin cand se intoarce urca la nevasta! Ce credeti ca si=a imaginat biata nevasta cand il vede la usa pe barbatu proaspat venit din delegatie cu galeata de gunoi si in pijamale????

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Hai sa va mai povestesc si eu ca prea ma delectez egoist din poznele voastre.
Impreuna cu sotul meu in tren, ne intoarcem de la Praga spre Bucuresti. In compartiment cu noi, unicul tovaras de drum (luuung), cu care la scurt timp devenim atat de intimi incat ne marturiseste complice ca meseria lui de baza in afara tarii este aceea de hotoman. Bine, si nu asa oricum, hot stilat, un fel de haiduc contemporan, care fura cu bun simt numai de la bogati "ca sa mananca si gura lui". Si ne povesteste cu lux de amanunte tot felul de ispravi destepte, ca ce bine s-a descurcat el, ca ce inspirat a fost, ca ce talent are sa pacaleasca politia, ce sa va spun, superman revizuit.
In final, epuizat de efortul presupus de torentul verbal al discursului, da sa faca un nani scurt, dar il deranjeaza lumina de pe hol si, desi superman cum e, nu se pricepe, frate draga, sa traga perdelutele. Barbati-miu, intr-o sclipire de geniu, ii zice "Trage si tu de maneta aia poate se lasa perdelele", ceea ce eroul nostru chiar face. Probabil anticipati deja finalul, desi nu suntem in vreo schita de caragiale, trenul pune frana brusc.
Inutil sa va spun ca am stat pana in Bucuresti (intamplarea se petrecea cam pe la Arad - norocul nostru ca eram pe taram mioritic) am simulat un somn adanc, adanc, doar, doar, se inmoaie si nu ne desfigureaza cu sisul pe care ni-l fluturase prin fata ochilor cu cateva ore inainte. Omul a platit, saracul, ori prostia, ori gluma nesarata a lui babati-miu, cert este ca a scos din buzunar o suma frumusica drept spaga conductorilor de tren (de ce nu amenda n-as putea sa va spun).

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput