Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
georgescu oana spune:
Buna dimineata fetelorBine ati revenit .
Tocmai ne-am intors de la injectie si dupa ce aseara a urlat de nu mai putea ,a zi afost o cumintica ,ba mi-a si zambit dupa ce a dat doua tentative de plans.
Am intrebat si eu doctorul de cereale dar mi-a spus ca nu sunt prea indicate pentru ca mananca calciul din corp ,asa ca ne vom profila pe sucuri dupa ce scapam de tratament.
Sunt tare fericita pentru ca in diminata asta a facut galben sanatos scaunelul dupa ce timp de doua saptamani jumatate a facut verde inchis.Sotul a ras de mine cand a vazut cum ma entuziasmez si ce fericita sunt.
oana
Soleil spune:
'Neata!
Daniela, si noi avem scandal cu Tiana din acelasi motiv, dar nu tot timpul. La ea avantajul este ca de pe la 3 luni a invatat sa se rostogoleasca de pe spate pe burtica, asa ca isi mai schimba "peisajul". Da' inapoi nu vrea cu nici un chip sa se rasuceasca (desi poate, ca am vazut-o ca poate!) si mai bine urlam dupa mama cand ne plictisim de stat pe burta!
Eu o mai ridic tinand-o de manute, dar o tin foarte putin timp ridicata. In rest - la mama in brate, la verticala sau are un leganus in care sta cam la 45 de grade. Oricum, nu sta nicicum foarte mult timp, asa ca mereu trebuie sa-i schimb "ecosistemul"
Micky, si Tiana a inceput sa doarma pe burtica - se intoarce singurica. Si cand era mititica, Doamne fereste s-o fi pus pe burta ca nu statea nici moarta!
Cristina, felicitari pentru Anelisa! Ce bine ca a scapat de aparatul ala! Sa dati de baut un pahar de laptic!
Veve, thakns!
Tiana a papat aseara cerealele cu lingurita - se facuse toata ca un purcelus, da' era asa de dulce!!!
Si de bine ce eram si eu fericita ca papase bine, am plecat cu ea afara si atata si-a bagat o jucarie pe gat pana a vomat tot ce mancase! S-a facut ca naiba pe ea, pe carucior, pe toate alea! Si uite cum "fuse, fuse si se duse" papica buna din burtica! Asta e, macar am ramas cu experienta mancatului cu lingurita!
Pupici!
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
http://community.webshots.com/user/flaviana17
A_Iulia spune:
Buna dimineata si la noi,
Nedda, aceeasi problema am avut-o (si inca o avem) si noi, asa ca Moti sta majoritatea timpului IN BRATE. De curand am pus-o si in scaunel pt papa si sta. Lunile trecute o mai puneam in leganut. Nici lui Moti nu-i place in carucior sau in scaunelul de masina, asa ca sunt surori la capitlolul asta....iti doresc brate de otel.
Pucku, venim la prajiturica cu visine. Ajungem pe la ora 3. E ok?
Soleil, cred ca trebuie sa facem un schimb de experienta intre motate. A mea stie sa se intoarca doar de pe burta pe spate. Ne intereseaza "tehnica" inversa!
Eu inca le mai astept pe Elena si Claudelu...poate o iesi soarele si pe strada noastra...
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004
georgescu oana spune:
Pe la ce varsta au reusit bebeii vostri sa se intorca pe burta ca al meu copil doar intorce capul de zici ca si-l rupe si duce mana dupa ureche.
Si Alexandra a avut o perioada cand nu vroia decat in fund sau in brate ,acum insa s-a potolit
oana
A_Iulia spune:
Oana, cam pe la 4 luni, asa...(daca-mi aduc bine aminte)...
Am scris in carnetel acasa, am sa zic maine mai precis.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
georgescu oana spune:
Veve am vazut ca esti fecioara.Pe cat esti nascuta?
Adina inseamna ca mai astept un piculet .Fata mea are 3 luni si jumatate.La ce sa ma astept.??Sa dorm in camera cu ea,este vreun pericol sa se sufoce?Ai gasit linkul cu retele pentru microunde?
oana
Simone spune:
Ma scuzati, sunt cam !
Iaca link-ul bun: http://community.webshots.com/user/simonecarc
Nici piciulica mea nu reuseste sa se rostogoleasca pe burtica, face doar jumatate de cursa si se propteste in manuta.
Cred ca a inceput sa-i placa suculetul de mar, pentru ca nu s-a mai zbangait nici ieri nici azi dupa ce i l-am dat. Sper sa nu ma laud degeaba!
In schimb mi-a facut intertrigo la gatut si acum ii dau cu Nidoflor de 4 ori pe zi, timp de sapte zile. Nu stiu ce sa ma fac pentru ca mereu imi transpira acolo si se face rana la loc. Voi cum tineti gatutul uscat la bebici?
Pupaceli! S-a trezit galusca!
Veve spune:
quote:
Originally posted by georgescu oana
Veve am vazut ca esti fecioara.Pe cat esti nascuta?
4 septembrie
Irina,veve & croko
A_Iulia spune:
Oana, nu m-am mai uitat dupa retete la micro. Pai numai daca-mi dai mura-n gura linkul cu cuptorul cu microunde doar atunci ma uit. Ca am o lene...de ma doare...
Si de ce zici ca trebuie sa dormi in camera cu aia mica? Ti-e frica ca se intoarce? Eu dorm bustean in dormitorul conjugal. Ma mai "striga" ea cand vrea s-o intorc.
Simone, nu stiu cu ce s-o dai, ca a mea are gatul lung ()si n-a mai facut bubulite la gat de pe la 1-2 luni. Mi-a facut o data pe fata (avea o luna) si tot Nidoflor mi-a recomandat dr.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
cipstyle spune:
Veve, si eu sunt pe 3 sept., suntem aproape.
Anelisa a inceput sa se intoarca pe burtica pe la 3 luni si-o saptamana parca, si-acum avem de furca. Se intoarce si in somn si-adoarme pe burtica, iar eu sunt disperata rau sa nu se sufoce, DOAMNE-fereste! Asa c-o urmaresc intr-una. Si asa isi usuca si gatutul, stand pe burta cu el intins, cu caputul sus sa studieze tot, asa bine se usuca...
Nedda, probabil ca sunt alte marimi de Pampers acolo, noi purtam de la o luna - o luna jumate 3, iar acum am trecut la 4.
Mickyyy, asteptam mielutul .
Claudelu, Elena, Roxana, va asteptam la o tacla .
Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)
http://community.webshots.com/user/cipstyle