Cocediu la Moeciu

Cocediu la Moeciu | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Am fost la mare, foarte bine, a fost super, acum vrem sa mergem la munte dar nu ne-am hotarat inca unde sa mergem. Am vrea totusi sa mergem la Moeciu. Am mai fost eu mai demult, as vrea sa-mi spuneti daca ati fost de curand si imi puteti da o recomandare de cazare, verificata, in afara de cele de pe internet ca le-am vazut si eu. As vrea cineva care a fost si stie exact ca e curat, ce conditii, preturi , ca eu sunt cu bebe de 6 luni si as vrea sa fie curat si liniste!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

In urma cu doi ani am fost la "Cheile Gradistei" la Moeciu.
Ne-am simtit foarte bine, totul era nou si curat (in urma cu doi ani si noi eram cu fetita cea mica care pe atunci avea doar 9 luni).Camera era foarte spatioasa si instalatia sanitara din baie era bine pusa la punct.
In urma cu doi ani am platit pentru o noapte 30 $...insa presupun ca de atunci preturile s-au marit ori s-au schimbat in euro(pretul este pe camera si nu pe persoane). Nu e inclusa mancarea.
Noi am stat 3 zile si s-a facut curat in camera in fiecare zi.
Precizez ca peisajul a fost superb...

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

tot la cheile gradistei plec si eu pe 2 august, am facut rezervare, cam este 25 EURO la vila si 30 euro la hotel, (intre 8 si 15 august nu au NICI UN LOC), noi nu am mai gasit nici la hotel, mi-au spus ca au loc de joaca pt copii (f important pt noi). masa o platesti separat, au site.
bafta
Oana si Ana (25 oct. 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Incearca la http://www.pensiuneaandrei.ro. Super conditii super mancare tot ce vrei...

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Iti recomand eu sa mergi la moeciu la pensiunea Andrei. Pretul e 500-600 de mii pe noapte, camere mari faine, baile sunt pe hol dar e foarte frumos, merita, de mancat se mananca bine, au chiosc in curte, paraul trece prin spatele casei... Daca vrei incerc sa gasesc numarul de telefon sa vad daca il mai am.. Noi am fost de 2 ori si toti prietenii i-am trimis acolo...

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Cami daca acceseaza link-ul pe care i l-am dat va gasi acolo si numarul de telefon.

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor, multumesc frumos,ramane sa ne hotaram, e super, intr-adevar acolo!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirescu spune:

am venit de 2 zile de la cheile gradistei,nu e chiar asa cum spune lumea...in ceea ce priveste cazarea,da e ok,camerele sint mari,baile bune-mi se pare ca asa si trebuie sa fie la 30 de euro,dar paturile sint foarte proaste,au saltele moi si nu sint paturi matrimoniale,noi ne-am cam rupt spinarile pe acolo,nici vorba sa faca curat in fiecare zi asa cum trebuie,schimbat asternuturi,dat cu aspiratorul,curatat toaleta...era un praf pe balustrada din balcon mama-mama ce mai praf...
locul de joaca inseamna o pajiste foarte mare,fara nici un copac,unde te izbeste soarele direct in cap.
mincarea este proasta si scumpa,am mincat in multe locuri,peste tot oamenii isi dau silinta ,aici am primit supa veche si niste sarmale albe si cu o zeama lunga.plus ca este foarte scump,o amarita de cafea 30 000,si un ceai-la fel de amarat 20 000.pentru o bucatica de unt si o lingurita de gem cereau 30 000.hai sa fim seriosi.
am mincat foarte bine la valea cu struti,excelent am mincat si la vila bran.
cam asta e cu cheile gradistei din punctul meu de vedere.
a,si am uitat de drum...veti plinge rau de tot pina ajungeti acolo...gropi ,gropi,e adevarat ce se lucreaza la drum ,nu stiu cat mai dureaza.
pensiuni sint in moeciu si in bran,la casa andra puteti incerca,costa 1 milion si are si mic dejun in banii astia.
e adevarat ca sint camerele foarte mari la cheile gradistei,dar parca nu e chiar asa frumos cum spune lumea.
dar ,noi sintem recunoscuti drept cusurgii,asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

Daca nu la cheile gradistei UNDEEEEEEEEEEEE ?????
unde e pesniunea andrei localizata? la soseaua principala? nu mi-am dat seama din site. as vrea sa merg la o pesniune care NU e la sosea, care are curte mare si loc de joaca pt copii!!!! si baie!! si apa calda permanent! si mancare !
Ajutaaaaaaaati-ma si pe mine!
Oana si Ana (25 oct. 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirescu spune:

cat ne-am plimbat pe acolo am gasit un loc dragut,mie mi-a placut foarte mult,dar deja ne cazasem la cheile gradistei.am intrat de curiozitate sa vad ce ofera.au camere foarte bune ,totul este nou,baia foarte ingrijita,televizor-care apropo la cheile gradistei nu se prindea decat pro tv-ul din cand in cand-apa calda caldura,are o curte foarte mare,cu balansoar si foisor,bucatarie cu tot ce trebuie.singurul lucru care ar putea constitui un dezavantaj ar fi ca trebuie sa socializati cu ceilalti turisti...o singura curte,mare e adevarat,dar una singura.
si se poate si negocia,pentru o sapatmina ajunsesem la 18 euro/noapte.se numeste vila moeciu-bucegi,moeciu de jos nr 379A,mobil 0744 681608
e-mail:nicubajan@yahoo.ro
dupa parerea mea,si dupa ce am vazut (nu le-am vazut pe toate),asta si vila andra din bran sint cele mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Acum doi ani am fost la o conferinta acolo si m-am simtit grozav> am facut si sauna. Ce mai!!!Mancarea era grozava, atmosfera nu mai vorbesc.
Poate lucrurile s-au schimbat in ultima vreme.O sa plec la iarna si cred ca voi alege Pensiunea Andrei. Daca ofera o camera la 700.000 ca in poze jos palaria!!

Mergi la inceput