Mamici de iulie August 2004 (93) + 39bb

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

am gasit si eu mesaj de la Kevin despre Ana..dar ma lamurii ca e postat de insomniaca de Liliana(mama,ce ma asteapta!)
pup la toate noile mamici si ne auzim peste fo'doua zile....va felicit inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Na, io nu vb inca din proprie experienta, doar din auzite, citite si bun simt, asa ca mai multe nu am cum sa stiu. oricum fiecare copil e unic si reactiile sunt ca atare.

Irinuca lasa ca pana pe 12 august mai este, uite iti zic eu ca nasti cand o sa incetezi sa mai vrei asa mortis. si pe sotior te poti baza, in limita timpului lui, trebe sa-si faca timp si de copil, doar asa face un tata, nu?

lia 39 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Laura tinem pumnisorii pt voi :-)))
Nastere usoara, usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

vreau sa va intreb ceva: voi ati auzit ca in luna a 9-a trebuie evitat cat mai mult statul pe fund ca dauneaza la copil ? In schimb se recomanda statul intins pe stanga in pat.

lia 39 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Laura, tinem pumnii!
Nastere usoara!

Lia, eu personal nu am auzit drept pentru care am stat in ultimul trimestru numa' pe un scaun din ala de bucatarie tare, ca imi era cel mai bine, mai bine decat in canapea...
Si buburuza e perfecta1...:)))

Irinuca, a dat o prietena 20 de dolari pe scaunel, e cumparat de pe e-bay!
Dar e bun daca se obisnuieste cu el...

Bubite avem si noi, peste tot, apar, dispar, dar am folosit ulei de corp dupa fiecare baie! Nu e de la ala!
Cel mai rau ma ingrijoreaza unele la funduletz, care nu sunt de la scutec...ufuf

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Ana, felicitari! Refacere rapida si usoara. Sa aveti o Ralucuta cumintica, mancacioasa si sanatoasa! Te astepatam cu detalii si pozici!

Mamicute, tot va citesc pe aici si vad ca fiecare bebel e cu o mica problemuta, ba bubite, ba colicei, ba vomat. Va urez mult succes, rabdare si sa dea Domnul sa treaca cat mai repede problemele. Dar trec astea, vin altele, nu? Sa aveti parte de multa odihna si nervi de otel!
Bebelusi, fiti cumintei, papati bine, dar fara graba, dati parturi si raguri si dormiti cateva ore, hai va rugam noi frumos!
pt super mamici si gravidute, la bebici!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 35 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Laura tinem pumii!!!
10 minute, da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Asta ma enerveaza pe mine, ca asti aprin carti spun sa mananci orice, dar cu masura, iar doctorii si babele (lumea) zic sa nu te atingi de...si de...Acuma nici nu mai stiu. Stau cu frumusete de piersici in frigider si ma uit la ele. Da cred ca tot o sa mananc cate una pe zi. Macar atat, alte fructe sau legume nu consum.
Si io de unde sa stiu care fructe si legume fermenteaza? Eu nu m-as fi gandit de exemplu ca pepenele fermenteaza! Naiba mai stie...

Si bebutzului meu i-au iesit bubite de la caldura in primele zile. Nu le-am facut nimic special, in afara de spalatul in baie. Au trecut de la sine, cam atunci cand a trecut si caldura (poate e doar o coincidenta).

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Felicitari Ana!!!Sa fie intr-un ceas bun!

Bai fetelor mie mi-au dat la spital inca de la prima masa, un sfert de rosie, castraveti, salata verde, fructe ( pepene, grepfruit, portocala, struguri kiwi) putine intr-un castronas, iaurt la mic dejun, si cam din toate alea cate putin pana am iesit acasa.Doctorul sau moasa nu mi-au spus decat sa ma abtin de la alimente condimentate, ceapa, usturoi.In rest pot sa mananc ce vreau.Si chiar ca mancai...Inca probleme mari cu coliceii nu avem, si nu cred ca e de la ce mananc eu ci mai degraba de la faptul ca e prea domn si nu ragaie destul.
Da sigur ca fiecare copil e diferit si reactioneaza altfel.

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Fetilii eu minc de toate pepene, salate de rosii, castraveti, piersici, beau cafea, maninc chicken wings spicy, peste cu usturoi... puiul meu n-are colici (drept care ii si multumesc ca toata sarcina am poftit la saorma )...depinde de copil. Moasa imi spunea ca ea numa a pus un virf de praf de ceapa in supa si a avut cupila ei colici de n-a stiut ce sa-i faca. Deci daca bebe e predispus le va face. Asa ca, parerea mea, e sa incercati sa mincati ce va place si sa eliminati acele produse care ii fac rau (ca nu e obligatoriu sa-i faca rau toate). Am auzit de curind ca ciupercile skimba gustul laptelui si face bebe urit tare...am auzit, evident, dupa ce ma "dopasem" cu mincare de ciuperci da' a fo ok.

Aaaaaaaaaaaaa fimea are azi TREI KILEEEEEEEEE! tanananam:-) Mi-a zis moasa ca a iesit mai devreme ca sigur nu mai incapea la mine in burtica ca iost asa mikaaaaaaaa

Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

Mergi la inceput