Mamici de iulie August 2004 (93) + 39bb

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

La Butzuresti inca nu ploua, sint ceva nori da' cel putin pina in cartierul meu ploaia nu a ajuns ... E racoare bine si cam bate vintul, dar atit !
Roxi, bafta la medic dupaamiaza, sa primesti numai vesti bune !
Alice

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Cristalinule, io nu vreau sa scap cu prune cu apa, cred ca medicu vrea sa scape mai repede...O sa aiba vreme sa-mi puna perfuziile celea de care vorbea cand s-o declansa nasterea natural, cand o pica dopu cel putin ...

Roxi, bine ca ti-ai mai venit in fire, uite ca si matale ai dilatatie similara. Tu esti cu cezariana ? Te-oi fi mai intrebat, da zau ca am uitat- memorie de gravida. Am beut un frape si tare bun fuse. aici ploua mocaneste da e ok decat la 43 de grade, zau.Merci de retete, cu proxima ocazie le incerc.Acu gatesc pranzu deocamdata.

Mitzura- ce s-a intamplat femeii cu inducerea, daca ai timp, sa-mi zici si mie, please. Las ca mai ai putin si trece puiu tau de perioada colicioasa si o sa fii mai linistita.

lia 39 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, da stai fata mea linistita, ai nevoie de povestiri horror acum ? Pofta buna la prinz si relaxeaza-te cit mai poti, ca din ce scriu fetele pe aici, dupa ce vine bebe chiar nu mai avem timp nici sa respiram ! Eu una am s-o cazez pe mama (sau pe mama soacra) pe aici pe la mine, sa nu il apuce pe sosu meu toate alea cind om ramine singuri cu bebicul !!! Asa ca bucura-te de clipele acestea si mai lasa dumnezeului subiectele triste ! Noi sa fim sanatosi, ca fiecare organism are felul lui de a ataca bolile, durerile, alea-alea !!!

Alice

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Alice ai dreptate...doar ca nu stiu mare lucru despre nasterea indusa.

Cum arata dopul ala gelatinos ca sa nu-l ratez in caz ca incepe sa pice tot sau pe bucati....in afara ca e gelatinos... sa nu-l confund cu secretiile alea cu care m-am obisnuit deja.

Roxi- sa auzim vesti bune de la tine.

lia 39 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

draga lia,
nu fi speriata. mie mi s-a rupt apa in saptamina 39 fix si mi-au indus contractiile vazind ca, dupa 12 ore de la rupt apa, nu se instalase travaliul. e o simpla intravenoasa (eu de obicei lesin cind imi ia singe, dar de data asta am fost tare pe pozitii, aveam in cap sa-l scot pe bebe afara cit mai usor si mai repede!), nu doare:). intr-adevar, cind au venit, contractiile au fost dese si lungi si, ziceau asistentele, mai intense decit in mod obisnuit. din cauza ca nu ma dilatasem de-ajuns, am cerut epidurala dupa 2.5 ore de indurat dureri. dupa asta, lia mea (o cheama lia pe fata mea!) s-a nascut in 3 ore fara nici o durere. experienta a fost minunata! o, da, cind iti pune tubuletul intre vertebre nu simti nimic, mai ales ca nu-ti mai pasa de nimic, asa intense-s contractiile.

mult noroc, nastere usoare, tie si celorlalte fete, capul sus si fii hotarita cind pleci la spital ca totul va decurge pefect si vei veni curind inapoi acasa cu o mindrete de bebe, mindra cum nu se poate!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286336995&mode=invite&slideshow=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, eu am dilatatia asta ....de vreo luna si nimeni nu ma credea ca il mai tin pe pitik atit timp, inclusiv doctorita. dar pina la urma tot cum vreau eu va iesi. nu fac cezariana, am sa incerc natural cu epidurala, si daca nu da vreun semn dumnealui zilele viitoare am sa ma internez joi, pe 5, si imi provoaca nasterea. (asta iti scriam si ieri).
Alice, vestile...nu pot fi decit bune acum....ca m-am saturat pina peste cap de starea asta - oricum ar fi macar sa se schimbe ceva ca nu ma mai suport.
pupicei si vin cu raportul.
sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mai, dar multe ati mai ramas pe baricade!!! Am trecut si eu putintel pe la lucru si am intrat sa vad ce mai faceti!
Felicitari mamelor cu bebei, sa va dea Dumnezeu numai bucurii alaturi de ei!!!
Eu sunt cam trista si singura acasa cu concediul asta, nu mai suport!!! Am spalat deja toate chestiile pt. bebe, le-am sterilizat, am facut curat de m-am omorat...si tot degeaba. Trece greu rau timpul cand n-ai cu cine sa schimbi o vorba. Asa ca mai vin pe la lucru cand pot, macar sa vad oameni!
Azi mergem la eco la Iosup si am emotii, de-abia astept sa vad cat a mai crescut Strumfita mea! Inca doua zile si intram si noi in sapt. 36, dar parca mai am un an, asa ma simt! Va pupic cu drag si sa nu ma uitati, bine? mai vin eu din cand in cand pe-aici, iar din spetembrie o sa am net si acasa! Ura!!!!!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 34 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

MONA, mersi de incurajari, chiar mi-au ajutat, normal ca daca apa e rupta trebuiau sa ia masuri dupa 12 ore, asta mi se pare normal, cat despre epidurala, aici unde nasc eu nu se fac anestezii asa ca ....

ROXI, azi nu ai o stare pozitiva se vede...cum adica nu te mai suporti? Esti meteosensibila. Si in ce priveste nasterea de ce tii neaparat s-o induci, daca in 6 august sa zicem se declanseaza natural ? (asta in cazu in care nu nasti pana in 5)

lia 39 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehe Lia ba ma simt ff bine, dar m-am saturat pina peste cap de starea asta. vreau sa ma imbrac in haine normale, m-am pliuctisit pina peste cap sa fiu cit o balena, de stare asta care parca dureaza de o vesnicie...
iar cu inducerea asa am hotarit cu medicii ca e mai bine, nu ma stresez in mijlocul noptii, nu intra nimeni in panica, nici la mine, nici la spital...e in timpul zilei, toata lumea e la posturi, am totul la indemina, daca e vorba de vreo urgenta nu alearga nimeni ca bezmeticul in miez de noapte, samd. (asta, bineinteles, daca nu se intimpla marele eveniment pina atunci).
pupici, trebuie sa ma imbrac. vorbim later.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Dragelor,

Stiti cum e... socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ... de nici o culoare. si nici doctorii nu sunt clarvazatori...nu au cum sa prezica ceea ce vrea natura.

Pe mine m-au trimis acasa in dimineata zilei in care am nascut, spunandu-mi ferm "nu nasti azi, nu e gata!" si la ora 14.00 au inceput contractiile (facusem un dus mai prelungit si ma plimbasem cu masina in toate gropile Bucurestiului dupa cumparaturi, eram asa nervoasa ca nu mai nasc si eu sa scap odata) si la 19.00 ma tavaleam pe jos de durere. Si am nascut la 23.15... evident cu medicul de garda! Da' a fost bine, pana la urma, un nene tare priceput care a stiut sa-l scoata pe bebe ok. Cu epidurala. Epidurala este tare buna mai ales dupa, cand te coase, cand se retrage uterul, in primele 2 ore dupa nastere. Oricum, la epi au ei grija sa nu ai cine stie ce anestezie in momentul expulziei, ca sa poti sa impingi ca lumea.

Asa ca...zau nu va bazati 100% pe planificarea de acasa.

Andries & Victoras

Mergi la inceput