Ultimul trend in igiena dentara.

Ultimul trend in igiena dentara. | Autor: bibi

Link direct la acest mesaj

La ultima vizita la medicul pediatru am primit o informatie care m-a bagat in ceata. Potrivit spuselor acestui medic, care venea cu informatia calda tocmai din America, medicii stomatologi de pe acel continent au ajuns la concluzia ca e mai sanatos un periaj mai rarutz cu conditia sa nu consumi bauturi calde si dulciuri seara, inainte de culcare. Asa ca domnia sa m-a sfatuit sa-l spal pe micutzul David(un an) cat mai rar pe dintzi. Cum nu am pregatirea sa cern cum trebuie aceasta informatie apelez la domniile voastre, multumindu-va anticipat!

Bibi si David

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

la mine in zona(US) nu s-a auzit de asa ceva...oricum nu mi se pare logic ...reintoarcerea asta la primariat care s evrea mi se pare fortata si nefondata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

io ma declar de moda veke si zic sa speli copilasul pe dinti temeinic,contrar "ultimului trend".
asta DA trend constructiv pentru dintzari!Nu e doar mai "sanatos",ci face si "biznisu'" infloritor!
Lia,stomatolog www.desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Nici mie nu mia zis inca nici un stomatolog asa ceva... ba chiar ma sfatuit sa il spal pe bb dupa fiecare masa daca put. Mi-a zis sa evit trecerea brusca de la cald la rece

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
io ma declar de moda veke si zic sa speli copilasul pe dinti temeinic,contrar "ultimului trend".
asta DA trend constructiv pentru dintzari!Nu e doar mai "sanatos",ci face si "biznisu'" infloritor!
Lia,stomatolog www.desprecopii.com

Saru`mana! Stiam eu ca ceva nu-i in regula.

Bibi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Mey, trendul asta ori il scoteau dintzarii cum bine zicea Lia pt.ca le face bine la biznis, ori puturosii...ca e greu sa te periezi de minim 2 ori pe zi temeinic...ori aia care vor sa bage in faliment producatorii de paste de dinti si periute, sa faca bine dintzarilor si mai sunt si puturosi...
Oricum eu nu vreau sa ma intalnesc indeaproape cu vre-un adept al noului trend...va dati seama ce miresme degaja gura lui?...

Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================

Mergi la inceput