Un inceput in Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 9
rodika spune:
Pai Angela ,ma chinui de 2luni cu el ,am vrut s-o fac treptat intarcarea ,credeam ca-i mai bine pt.amandoi ,dar pana la urma l-am lasat sa planga o noapte.A doua zi i-am dat bib.la pranz ,in acea zi am stat mai mult afara ,sa uite ,si in al doilea rand sa-l obosesc tare.Seara a adormit ca ursu' ,fara sa mai vrea tzitzi.Urmatoarele zile a fost mai usor.Acum nu mai cere.
Si la gradinita e la fel ca si la scoala ,cand merg in clasa intai nu stiu nimic- nimicutz...si la noi ce se mai invata!!!
Simona ,ai nascut?
Gata ,pa!
mariaangeli_que spune:
Bine ca ai avut puterea sa-l auzi plangand,dar si mai bine ca ai scapat de tzitzi
Heeeeiiiiiiiiii! italiencelor unde santeti? ma da ce putine am mai ramas
mariaangeli_que spune:
Bine ca ai avut puterea sa-l auzi plangand,dar si mai bine ca ai scapat de tzitzi
Heeeeiiiiiiiiii! italiencelor unde santeti? ma da ce putine am mai ramas
cici spune:
Fetelor, fac ce fac si iar apelez la voi!
Acum vreau sa va rog sa dati cautare pe net in Italiana bineinteles,
la o dieta care ,cica e foarte cunoscuta in Italia, e si o cura de dezintoxicare in acelasi timp.
Asta o stiu de la o romanca cu care nu m-am mai vazut de mult si care o data pe an tinea cura asta .Stiu doar ca se face un fel de suc din sirop de artar, piper rosu ,apa plata si ..?
Va rog mult daca gasiti asa ceva ,vreau si eu reteta !!
cici
dana7mi spune:
ciao,
prezenta la apel... nu am disparut.. semnez prezenta in fiecare zi pe noul site... voi nu v-ati inscris inca?
Rodica, ne vedem vineri? Angela, sper ca intr-o zi ne vom cunoaste si personal... ce spui?
www.romania-italia.net
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by cici
suc din sirop de artar, piper rosu ,apa plata si ..?
sirop de artar... in italiana sciroppo di acero
acest sirop se poate folosi ca indulcitor in lapte pentru copii, se foloseste la retete de prajituri iar pentru "depurare/dezintoxicare" se face dieta de o zi(fara a atinge alte produse) doi litri de apa unde sau pus 4 linguri de sirop de artar...
www.romania-italia.net
cici spune:
Dana, uite cum tinea tipa aia cura de care vorbeam
10 zile nu bea decat licoarea minune pe care o facea din ingredientele spuse de mine,deci nu manca absolut dar absolut nimic .
Licoarea cu pricina ii asigura organismului tot ce are nevoie,asa incat nu simtea foame sete sau moleseala ameteli etc.
La sfarsitul acestor 10 zile era si mai slaba cu cel putin 10 kg.
Asa o dieta v-as ruga sa cautati pe siturile italiene.
cici
dana7mi spune:
din cautarile facute pana in prezent am gasit doar pe aceasta pe baza de sirop de artar, este in italiana, insa daca te intereseaza te ajut cu traducerea...
:::::::::::::::::::::::::::::
Prima colazione
In un bicchiere da 250 ml. diluire in acqua 2 cucchiai di sciroppo d'acero (a piacere aggiungere 1/2 limone)
1 Tazza di tisana disintossicante
Integratori vitaminici e minerali
Metà mattina
In 1 bicchiere da 125 ml. diluire in acqua 1 cucchiaio di sciroppo d'acero
Pranzo
In un bicchiere da 250 ml. diluire 2 cucchiai di sciroppo d'acero
(a piacere aggiungere 1/2 limone)
1 Tazza di tisana dimagrante o diuretica
Metà pomeriggio
In un bicchiere da 125 ml. diluire in acqua 1 cucchiaio di sciroppo d'acero
Cena
In un bicchiere da 250 ml. diluire in acqua 2 cucchiai di sciroppo d'acero (a piacere aggiungere 1/2 limone)
1 Tazza di tisana lassativa
Nei giorni seguenti:
Prima colazione
1 Tazza di tisana disintossicante
1 spremuta d'agrumi o
frullati di frutta 200 ml.
Integratori vitaminici e minerali
Metà mattina
Coppetta di frutti di bosco o ananas 150 g.
Pranzo
Centrifuga di frutta e verdure
di stagione 300 ml.
1 yogurt magro naturale 125 g.
1 Tazza di tisana dimagrante
Metà pomeriggio
Macedonia di kiwi e mela 150 g.
Cena
Centrifuga vitaminica con frutta
e verdure 300 ml.
1 yogurt magro alla frutta 125 g.
1 Tazza di tisana lassativa
:::::::::::::::::::::::::::::::::::
din ceea ce am citit, referitor la aceasta dieta de 9-10 zile, doar pe baza acestui sirop... am inteles ca nu este atat de sanatoasa...
oricum, daca voi reusi sa gasesc aceasta dieta iti aduc la cunostinta...
www.romania-italia.net
cici spune:
Dana, iti multumesc mult,da ar fi grozav daca mi le-ai scrie in limba romana .
Si te rog sa nu ma uiti in cazul in care afli si dieta de care vorbeam.
cici
rodika spune:
Dana ,nu am cu cine lasa baiatul ;initial ,imi promisese o tipa ca va sta cu el ,dar vad c-o "lasa moarta" ,iar mie nu-mi place sa insist...imi pare rau