Un inceput in Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 12
mariaangeli_que spune:
HEEEEI,ce ma intereseaza pe mine e vinul,ca smantana cumpar de la Esselunga(nota 10),iar branza de vaci mai trece sotul prin Biella si mai cumpara de pe acolo,asa ca ce vinuri erau si la ce preturi?ca se cam gata ce am reusit sa aduc din tara ,pa,
dana7mi spune:
erau si vinuri, pentru toate gusturile... eu am luat Grasa de Cotnari, muscat otonel, busuioaca de bohotin.... preturile intre 4-6 €.
www.romania-italia.net
Simona_B spune:
Bine v-am regasit, dragele mele!
Am nascut pe 30.09. o fetita de 4.130 care se numeste Sarah, asa cum bine zicea Dana careia ii si multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase. Apropo, tu esti Dana pe celalalt forum?
A fost foarte greu fetelor. Nu mi-am imaginat. Cu Angela am mai vb. Spuneam ca motivul ca nu cobora dupa o ora jumate de impins era cordonul in jurul gatului. Am mai intrebat doc cu care am nascut. Nu e asa. Era f mare, asta a fost motivul. S-a recurs la vacuum extractor si la o epiziotomie cusuta de la 14.45 la 15.45.
Epidurala pe care ma bazam a fost de cca 1h.30 dar oricum mi-a prins bine. Ma gandesc cu groaza ca in Romania nu stiu ce s-ar fi ales de noi... Am avut parte de medici buni si de oameni inimosi!
Ma gandesc la nastere si imi vine sa plang desi nu am stors o lacrima pana am vazut-o pe Sarah desi am simtit tot. A fost momentul meu de glorie!
Ma uit la ea, minunea mea primita de la Dumnezeu! Ma bucur si plang, de data asta de bucurie si de recunostinta!
Voi posta povestea nasterii.
cici spune:
Simona ,sa-ti traiasca balantzica!!!!!!!!
Sa fie sanatoasa ,ca frumoasa si desteapta sigur
e daca e balanta!!!!!
cici
mariaangeli_que spune:
Sa fiti sanatoase ,fericite si sa aveti parte de fericire cu drag,Angela
Heeeeeii,dar eu continui sa cer: poze !cu Sarah si cu mamica
Dana multam fain de informatii
Simona_B spune:
Multumim fetelor!
Cici draga, ti-am vazut oferta pt o vacanta traznet. Si noi vrem o tura pe la manastiri. Trage mult in balanta faptul ca ne gazduiesti cu Cookie cu tot. Mai rar se accepta animalele de companie.
Oricum asta e un plan pe termen lung. Sa mai creasca Sarah. Probabil la primavara sau la vara.
Va pupam si vom pune poze. Promitem!
rodika spune:
Sa-ti traiasca fetita ,Simona!Felicitari!
Va pup pe toate ,fetelor !Acum ,ca tot veni vorba de bebei ,va spun si eu ca-s insarcinata iar .
rodika spune:
Felicitari Simonei !Sa-ti traiasca bebetica!
Si eu pierd mesajele ...e bine baiatul ,merge in picioare singurel ,sunt foarte incantata....faza tare e ca sunt insarcinata iar....va avea si Sebi cu cine sa se joace!!!
Gata ,va pup!