Vreau sa stiu daca e normal sau nu...

Vreau sa stiu daca e normal sau nu... | Autor: infofun

Link direct la acest mesaj

Pe mine inca de la doua saptamani de intarziere a inceput sa ma doara burtica ca la ciclu. Acum sunt insarcinata in 6 saptamani si durerile persista. Si azi au inceput sa ma intepe si in dreptul ovarelor din cand in cand. E normal sau nu?
Doctorita mea nu a parut mirata de durerile astea insa nici nu mi-a explicat daca sunt normale. Va intreb pe voi, ca sunteti gravidutze, e normal sa te doara?
Va multumesc!

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, este normal, dar depinde de la caz la caz cat tin aceste dureri, sau intepaturi.
NU ai facut test? Ce mai astepti dupa 2 saptamani de intarziere?

Iti tin pumnii.

pupici
Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Crinuta multam mult insa am spus ca sunt insarcinata in 6 saptamani, defapt tre sa rectific, ca am spus doar ca "sunt in 6 saptamani"!
Dar pumnii stransi nu strica niciodata!!! Multumesc mult!!!

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna!
Eu sunt insarcinata in 30 de sapt si tin sa-ti spun ca tot de pe la 6 saptamani a inceput sa ma doara burta si ovarele ca la ciclu. Eu niciodata nu am avut dureri mari de ovare la ciclu, dar atunci erau 5,6 ori ca intensitate mai puternice.
La primul control eco la 7 saptamani, imediat dr a vazut ca embrionul se desprinsese si mi-a dat un tratament. Deci, cel mai bine du-te la dr si sa-ti faca si o eco caci doar la eco iti poate spune daca e ceva in neregula.
Nu astepta prea mult. Durerile de burtica nu sunt chiar normale.
Tine-ne la curent

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 30
sapt

Mergi la inceput

Oooopsss, scuze, greseala mea. Asa e cand faci 10 lucruri in acelasi timp.
Stai linistita, am inteles ca durerile astea sunt normale. La mine au tinut mai putin decat mi s-a prezis, insa, asa cum ti-am scris si mai devreme, depinde de la caz la caz.
Nu iti fa probleme.

pupici
Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Infofun, daca durerile sunt puternice, fa cum spune Mada. Daca sunt surde, si nu permanente, nu ai motive de ingrijorare. Insa, pentru linistea ta, du-te la eco. NU control, ci eco.

Crinuta si bb Rayan din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Infofun, fuguta la medic !!! Nu vreau sa te sperii, dar asa a inceput si la mine. Restul citesti la Mamici de martie 2005. Nu neglija durerile astea, indiferent de cat de mici sunt
Toate cele bune
Aurasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Si eu am avut dureri ca la ciclu la inceputul sarcinii.Nu e nimic sa te ingrijoreze,dar e mai bine sa iei un No-Spa,sa nu se mai contracte uterul.
Si mai bine e sa te duci la medic,care probabil iti va da un tratament de mentinere : utrogestan sau duphaston.

Bafta.

Jasmine
23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Si eu am avut dureri de genul asta, sunt normale dar daca cumva apar singerari ar fi bine sa te adresezi medicului. Si da, daca e vreo problema, iti va prescrie un tratament, eu de exemplu am luat Utrogestan.

Adriana 24 sapt si cei 2 ;BBmici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Multumesc mult!
Eu am facut eco chiar ieri si doctorita nu mi-a zis nimic rau!
I-am tot zis de dureri de burtica, dar mi-a zis ca pot folosi supozitoare, cred ca no-spa, si nimic altceva. Dar nu sunt asa puternice, si nici constante. Sunt rare, usoare, si fara nici un fel de scurgere. Doar cate o data la doua zile este asa cate o picatura albicioasa fara miros. Inainte de a ramane insarcinata aveam mai multe astfel de picaturi, acum e din ce in ce mai putin.
Am observat ca daca ma odihnesc mai mult, nu mai am aceste usoare dureri de burtica.
Sper sa fie bine!!!

GabrielaHope

Mergi la inceput

Daca la eco nu s-a vazut nimic dubios, nu ai motive de ingrijorare, mai ales ca durerile tale nu sunt nici constante, si nici puternice.
Picaturile albicioase de care pomenesti sunt normale. In timpul sarcinii secretia vaginala devine mult mai abundenta, mai ales in prinmul trimestru( cel putin asta am observat eu la mine).

pupici
Crinuta si burtica

Mergi la inceput