Mamici de iulie August 2004 (92) + 32bb

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Wow, Nicole! Nastere usoara si bblina sanatoasa de nota 10! Tinem pumnii si facem galerie!

Dana si Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

A nascut gongutzaaaaaaa!!!!

"AM VENIT SI EU PE LUME AZI (ieri, 24 iulie) LA ORA 11:55, AM 3,200 KG SI 48 CM, SUNT BRUNETEL SI FRUMOS FOC, MAMI E TARE FERICITA"

Bravas Goanga! FELICITARI MAMIKOOOO
Puiul mik sa fie sanatos, mincacios si somnoros
Refacere usoara si rapida!

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari gongutza!
Sa va traiasca puiul si sa fie sanatos, voios si mancacios!

Refacere rapida si lapte din belsug!

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

FELICITARI GONGUTZA SI DENISSA!!!! sa fie puii sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Denissa, Gongutza, sa va traiasca bebeii, multa sanatate si refacere cat mai rapida!

Anemona si bb Denisa frumusica si cumintica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mey fetilii astea is la municipal. sa le zica cineva sa se caute :-)
una pe alta, vreau sa zic :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Felicitari proaspetelor mamicutze, sa va traiasca puiutzii si sa fie sanatosi!
Nicole, nastere usoara si rapida...Esti tare, te-a palit exact la termen..Ma apuca dracii cand ma gandesc ca dr tau nu vine, dar asta e, voi sa fitzi bine..
Eu astazi am iesit in oras, in ideea ca poate ceva efort o sa-mi ajute, sa nu fie dr nevoit sa-mi provoace maine nasterea, dar momentan nu simt nimic..Sper sa se intample ceva pana maine dimineatza, o dilatatzie cat de mica, ceva contractii regulate...Acuma incep si eu sa-mi fac un picutz de griji cu termenul asta depasit (mamele sunt de vina, ca deh..ele au nascut inainte de termen)..
Rox, ai idee, sper ca este totul ok, am citit eu cate ceva, dar o parere in plus nu strica niciodata..

Alexa - 41 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Fetelor, va anunt ca am nascut si eu dar nu am mai avut timp sa intru pe forum pana acum. Am nascut pe 14iulie (DPN 21 iulie) o mandrete de fetita de 3270 gr. si 50 cm. scor Apgar 10, asa ca puteti sa ne treceti si pe noi in listuta. Ne-am hotarat in ultimul moment sa o cheme Diana Cristina. Dupa doua zile ne-am intors acasa, suntem bine, mancacioase (mancam din doua in doua ore si mami este tare obosita). Acum o sa intram mai mult la parintii intreaba.... sa mai aflam una alta. Cand o sa avem timp o sa punem si poze in album sa ne vedeti.

Va dorim numai bine si celor care nu au nascut inca, nastere usoara si copii sanatosi si mancaciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Salutare mamici , sunt tati Alex,

Pe nicoleta nu au ajuns-o urarile voastre si s-a cam chimuit saracuta. Am ajuns la spital la ora 12:30 si a nascut abia la 2 noaptea, pina la urma prin cezariana (dupa 2 epidurale). Doctorul Badiu a spus ca a avut bazinul ingust si bebetica nu a putut sa treaca. Din cauza asta bebetica a inghitit un pic de lichid si acum mai face balonase din cind in cind. Bebetica e o frumusica ca maica-sa si o puteti vedea temporar la www.babyprofit.com/bebetica.html" target="_blank">http://www.babyprofit.com/bebetica.html, nu stiu contul ei de pe Webshoots.
Nicoleta se simte bine, a iesit cu zimbetul pe buze de la operatie, n-are voie decit apa si ceai. O sa trec si eu miine pe la 10. E la salonul 33 daca nu ma insel, vizavi de 39 (adica pe coridorul din stinga)

Datele complete sunt:
Andreea Alexandra , 3200g, 50cm, luni 26 iulie ora 02:00 (aprox ca eram agitat si nu mai stiu exact)

PS: cine a cistigat pariul il bea cu tati :-)

Alex,

Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Neatza fetelor,
Nicole, felicitari pentru bebelina,refacere rapida si mult laptic.. Are tati dreptate, e frumoasa ca mami, ma bucur tare mult ca esti bine..Pana la urma ai nascut cu Badiu? Tati, multzumim pentru detalii si poze, pup-o dulce pe mami din partea mea..
Christel, felicitari si tie pentru puiutza, sa fitzi sanatoase amandoua..
Florina, super pozicile cu grasunelul tau, a crescut tare mult...
Eu sunt treaza de la 4.30, nu mai am rabdare..In jur de 8.30-9.00 o sa merg la spital si gata, ma interneaza in sfarsit. Contractii tot nu simt, desi m-am destrabalat putzin aseara in sperantza ca poate incepe ceva...In schimb am avut o stare de ametzeala si gretzuri de nu stiam cum sa-mi revin, mai simt ceva gretzuri si acum, sper sa-mi treaca dupa ce beau cafeaua..Poate-mi trece si frica care m-a apucat...
Va pupacesc pe toate si o sa va dau vesti cat de repede...

Alexa - 41 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Mergi la inceput