Mamici de iulie August 2004 (92) + 32bb

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Monica, ai dreptate - nu prea este recomandata metoclopramidul...are cam multe efecte adverse dupa parerea mea. partea proasta la galactogil e ca nu prea se gaseste....e facut de un laborator mic....care sta cam prost cu marketing-ul si cu distributia. dar e bun si se pare ca sta bine la capitolul efecte secundare.(adica are putine).
Ana soro...asa..ca ma speriasei....hai sa mai stam vreo 10 zile, ce zici?
eu sunt bine....am facut aseara o plimbarica intrerupta de o serie de contractii cam naspa....asa ca ne-am oprit la o terasa ca nu aveam chef deloc de asncari simbata seara..
acum suntem cuminti acas....fac prajituri.
pupicei si vorbim later!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Pentru lactatie ceaiuri de fenicul, chimen si anason iar in Ro exista Nutrinatal, pastilute din marar, anason si laptisor de matca care au rezultate f bune si costa cam 80 000 lei. Eu as tine bebelina la sin chiar daca nu are putere sa suga, stimuleaza lactatia.
Nastere usoara, Nicole! Asteptam cu nerabdare vesti! Iar pe Badiu o sa-l stringa cineva de git cit de curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ana, Nicole, va urez nastere usoara si mult curaj! Si eu am nascut prin cezariana cu alt medic, doctorita mea fiind plecata in USA atunci si, desi totul a fost bine pana la urma, am suferit din pricina asta, ca tare mi-as fi dorit sa fie ea langa mine.
Dar pana la urma copilul trebuie sa vina pe lume, indiferent cu cine si cand vrem noi sa nastem.
Multa bafta, sa ne dati de veste!

Anemona si bb Denisa frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Aseara a nascut Denissa. Felicitaroaieeeee x2 mamiko
Taticul dede ne-a transmis ca mami si bebe sunt bine si ca e fericit taaaare :-)))
Bravo sa va traiasca flacaul!

Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

Mergi la inceput

LACTATIE

Chiar daca aveti senzatia ca sanii nu'st plini, ca laptele se imputineaza nu e asa. Bebele suge din ce in ce mai mult si aceasta comanda ajunge la "centru" si sanii produc din ce in ce mai mult. Nu scade lactatia, ci bebe trage mai mult. Ca sa ajutati acest proces beti multa apa, ceaiuri, sucuri etc. (cea mai recomandata e apa).

Scuze nu mai stiu care ziserati ca ati dat la bebe d-alea anticolici si tot plingea. Bagati-i sanul in gura. Inseamna ca ii e foame inca!
Catrina se mai contorsioneaza uneori si urla in somn dar o pun la mine pe burtica si scoate rapid un rag sau un pirtz si isi continua somnul. Daca plinge si plinge c-o doare cere sanul mai bea un 10 ml si se culca multumita. Niciodata nu mi-a plins mai mult de un minut din cauza de burtica. Nu-i culcati daca nu ragaie. E pericol sa vomite si sa se inece. DAca regurgiteaza nu-i bai...asa fac toti bebeii aproape dupa fiecare masa. Si mie mi se parea inspaimaintator la inceput dar acum stau si o pindesc juma de ora dupa ce adoarme (desi ragaie ca un birjar tot regurgiteaza) si-i sterg lapticul care da pe dinafara ca-i curge pe obraji, ii intra-n ureki etc :-))) De multe ori e asa o flamanda ca tine gura strinsa sa nu "piarza" surplusul si, evident, ii iese pe nas. Parca e un pui de balaur care improasca cu laptik:-)))

PS: iar mi-a facut sanii franjuuri si suge bine...problema ca e ca sufar de "sani sensibili" ofof si mai mai

PPS: POLUX eu am pus-o la san de cind avea 1.700 si a supt bine...nu astepta pina la due date ca o sa ceara numa biberon, n-o sa mai vrea la san. N-o chinui delok iti stimuleaza lactatia si fii sigura ca ea suge. Ca sa fii convinsa da-i si biberon dar DUPA san. Sau alterneaza o masa san, o masa biberon (teoretic este recomandat sa pui puiul la san dupa ce mulgi ca sa scoata tot. Poti sa te mulgi, pui bebele sa traga ce-a mai ramas si apoi ii dai biberon).

Pupe***********

Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Nicole, iubita, tinem pumnii stransi, stransi sa fie usor si bine!!!!

Mergi la inceput

Nicole deci dai micii aia :-))))

Nastere usoara, usoara si dilatatie mare, mare :-)))

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nu am mai reusit sa intru pe la voi aseara, ca am adormit brusc, dupa atita treaba prin bucatarie ... si m-am trezit abia pe la 11.30, bine, cu x intreruperi de dus la baie si chin de intors de pe o parte pe cealalta !!!
Si tocma ce ma gindeam sa ma inscriu si eu la pariul cu DPN-ul lui Nicole, dar bine ca nu am facut-o, ca sint sigura ca nu nimeream chiar 25 iulie !!!! Nicole, nastere usoara si sa fie repede-repede, 10 minute, vorba lui Papa !!! Tinem pumnii ! Nasoala faza cu Badiu insa ... dar lasa ca o sa fie bine, sa fii sigura !!!
Denissa, sa iti traiasca baietelul, LA MULTI ANI si sa fie sanatos si voinic si mincacios !!! Si refacere usoara si laptic din belsug !!!
O zi buna tuturor si pupici multi !!!
Alice - 37 saptamini

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gata, Nicole a plecat la spital, i s-a rupt apa!!!
tinem pumnii mama Omida, sa fie totul usor si repede!!!
BAFTA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Am inteles ca vreti poze... uite am mai facut un album!
http://community.webshots.com/album/166999161guRdnG
Papadie,
Teodor cind are coilici se ia la bataie cu tita inca din timpul suptului facem asadar pauze, il ridic, iar il pun... in final suge cu furie cite o inghititura, lasa sinul apoi iar il cauta, e extrem de obbositor, transpiram amindoi, el inghite aer... nu sunt convinsa ca ar trebui sa-i mai dau, nu cred ca ii e foame, cred ca doar cauta senzatia de alinare... Sunt foarte derutata in privinta asta! Vad ca si Cristalina a inceput sa aiba lupte!

Mergi la inceput