Mamici de iulie August 2004 (92) + 32bb

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

corinai, ce frumoase poze, sa-ti traiasca printesa, e dulce foc. la cit timp dupa nastere sunt facute pozele? cite kg a avut cind s-a nascut?

bun venit noilor bebelusi, sa fie mincaciosi, sanatosi si fara colici.

ce bine c-aud ca s-a mai racorit, si aici zilele trecute a fost infiorator de cald, azi sunt 20 grade, asa-mi place.

pe voi nu va deranjeaza statul in fund? de 1 sapt. de cind s-a intors bebe cu capul in jos, simt o presiune tot timpul si cind stau in fund incep sa am iar arsuri la stomac.

stiti cumva cam care e greutatea medie a bebelusului la 35 sapt?

Catinca, 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori, multi pupici si de la noi!!! ce scumpa e Eva!!!! si am vazut-o si pe Mara....
hihihihihi.....asa i-am luat si eun body la Ghindu, ala cu iepurasi de la Z...., o sa-i infratim!!!
Catinca, greutatea medie ar fi de 2,5-2,8 kg...dar depinde ff mult de "marimea" piticului si de antecedentele genetice ale parintilor. (nu mai zic ca la meu avea 3,2 la 36 de saptamini... - dar nu ne punem cu unii grasi). de capatzini in vezica o sa te obisnuiesti...si e adevarat, acu' mai greu cu statul p scaun...dar asta e.
gagici, hai sa deschidem un registru de pariuri, eu zic ca mama Omida naste martzi-miercuri, Maria zice ca duminica,....cine se mai baga? pariem pe serioasa, nu asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicitari Ana si Super Lia!!!!
Fetelor cu copilasi grasani (Roxanz si Rain) cum a abordat medicul vostru problema nasterii? Sint curioasa de mor....
Eu sint extrem de deprimata, BB este mare cu 1,61 si bazin ingust si dr. care vrea sa nastem natural , doar ca sa nu consume banii de la asigurarea medicala.....Si care este nemultumita de faptul ca eu nu inteleg ce tragedie este o cezariana.....si cum americancele nasc normal...ce eu nu pot? Am vrut sa -i zic ca americancele nasc normal deoarece cultura lor medicala este atit de limitata si pentru ca nu cunosc riscurile la acre este expus un copil mare care apare pe lume in urma unei nasteri naturale. Dar data viitoare nu mai scapa, si ma gindesc s-o schimb.....
Asa ca sint deprimata si frustata pentru ca nu pot sa fac ceea ce consider eu ca este mai bine pentru copil si pentru mine.....Daca as putea da o fuga pina-n Romania.....
Asa ca astept raspunsuri, please nu ma uitati.....
Un weekend placut si nasteri usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

:)...Pe noi grasanele ne treceti cu doua sticle ...pariem pe luni!

Hai sa ne mandrim si noi. Azi am implinit 3 saptamani si uite ce frumoase suntem ...:)...Pozele cele mai noi sunt de ieri, dar nu se pune...

http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Problema e ca ne certam cu tzitzele si cu biberoanele la fiecare masa...Cu tzitzele mai putin ca ne e foame la inceput, dar biberoanele mai are putin si le bate!!...Ma tot gandesc ce are...

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Kim mama cum adica mai mare cu 1,61? adica are 4,1 kg deja?....scuze....chiar nu am inteles.
la mine e asa: mai facem o masuratoare mercuri - daca a pus la greu pe el....nu ma risc sub nici o forma (dar am si o relatie fff buna cu doctorita mea). si lui Nicole i s-a pus in vedere ca daca e grasanica rau pitica....tot la cezariana ajunge.
oricum, si eu cred ca ar trebui sa iti impui punctul de vedere cu argumentele pe care mi se pare ca le stii deja....(dar ar fi misto sa ii zici si faza cu incultura...hihihihii... aci ai nimerit-o la fix....).
Monicule, trecem la cartulia de pariuri....si steclele si data! mai da' frumusele mai sunteti mai....asa certarete cum zice mama ca sunteti...cum mai e cu infectia aia? ai mai facut vreo cultura sa vez daca disparu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Scuze Roxanz, exprimarea mea este de vina. Conform masuratorilor din saptamina 32a, avea aproape 3 kg, urmind ca la nastere sa fie un bb de 4-4.5 kg.
Tinind cont de faptul ca eu sint scunda (1.61 m) cu bazin ingust, am 35 de ani si este prima nastere, si am si antecedente de macrosomi in familie....neonatogul a recomandat cezariana. Nu si ginecoloaga..
Revin miercuri cu ultimele date date de ecografie...si sa va spun ce masuri am luat.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Fetelor pe 20 iulie la ore 00.54 am nascut si eu. Richard la nastere a avut 3760g si 52cm. Suntem bine si in plina refacere. Multa sanatate si nasteri usoare! Eu am scapat !

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

LA MULTI ANI ultimilor racusori nascuti, sa cresteti mari si sanatosi!

Mai mamici, ce va zgaciti atat la poze, voi nu va dati semaa ca toata lumea vrea sa va vada puiutzii??? Puneti taticii la treaba, acuma, cat sunt in concediu de paternitate! Toata lumea la pozat si scanat!

Acum sa vedem si leutzii cei lenesi de ce sunt in stare! Sau, de lenesi ce sunt, se nasc in Fecioara ???
Eu una nu mai am rabdare.
Am fost joi la doctor si am cersit o cezariana, dar doctorul nici nu vrea sa auda. Nu stiu cat a ajuns bebe de mare, este in saptamana a 39-a, dar dupa cum il mai car cred ca e destul de mare ca sa poata iesi natural printr-un col vai de mama lui si un vagin la fel! Doctorul asta e paranoic, a recunoscut singur ca dupa operatiile de anul trecut - cel putin vaginul - e mult mai putin flexibil si nu se stie daca suporta nasterea, dar nici nu vrea sa scrie pe belstemata aia de hartie ca recomanda cezariana.
Auzitzi voi, sa-l mai sunt cand o fi bebe 1 saptamana in intarziere (dupa termen!) Pai innebunesc, pleaca si amma inapoi in Romania, cine ma mai invatza cum sa-i fac baie si alea-alea???

Cristalina, e incredibil cat a crescut aia mica in 3 saptamani, sa-ti traiasca! In cate saptamani erai cand s-a nascut? 38+ parca???? Imi place cum doarme de-a curmezisul!

Roxanaz, ramai pe baricade? Sa am si eu cui sa-i dau sms daca nasc! Ca sotzul cica nu se baga la forumuri de mamici.

Irinuca 39+ saptamani DPN 31/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

buna dimineatza la toate turele!
Kim, acum am inteles. eu iti dau perfecta dreptate. nu poti totusi vorbi cu cei de la asigurari...nu stiu...sa asigure ca acopera plata operatiei...(scuze daca zic prostii...). in orice caz eu cred ca greutatea aceasta te recomanda ptr cezariana. sper sa vii cu vesti bune miercuri!! multi pupici!
Irina eu ramin mama pe baricade..nu asa a fost vorba? ca vad ca Ana e tradatoare.....a fugit la spital eri...pai asa ne fuse vorba soro???? ce, vrei sa fie pretendenta mai "coapta" ca "ursitul"?
Alex, azi si miine stati cuminti, da?
pupicei la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Neatza,

Ce vreme adorabila!!!!!Numa' buna de gravide!
Noi mergem azi la gratare si friptane (daca nu ploua prea tare).

Felicitari si din partea noastra prospetelor mamici

Bai, gagici, suntetzi tare zgarcite cu povestile nasterilor.Da-ti si voi raportul mai complet...Iar, tu,Dano....te zmotocesc.Unde e povestea aia de 2 pagini????????????????/

pupici,
Miha

Mergi la inceput