Brasov - Cine il cunoaste

Brasov - Cine il cunoaste | Autor: rocuta

Link direct la acest mesaj

Stiu ca e ca si cum as cauta un fir de nisip pe o plaja, dar... Am mare speranta ca cineva din Brasov il cunoaste pe dl. Lascar Pastia, acum pensionat, fost doctor stomatolog. Poate il cunoaste cineva, poate a auzit o mama sau o matusa, o vecina, de el si stie unde se afla acum. E o cunostinta de familie, ii aveam adresa si telefonul, ultima dat am vorbit acum vreo 2 ani, dar ieri cind am verificat din nou Pagini Albe am constatat cu stupoare ca nu mai exista in cartea de telefon. Va rog, daca aveti cunostinta de soarta lui poate cineva sa-mi dea citeva informatii. Va multumesc mult, anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Draga Rocuta,
L-am cunoscut cu multi ani in urma, pe Dr Pastia. Daca il stii bine, inseamna ca stii de asemenea ca hobby-ul lui era sa picteze. Mama mea i-a deschis multe expozitii in tara. Mi-am adus chiar si tablouri de ale lui cu mine in Canada. La ora actuala mama mea se afla in Romania, am sa vorbesc zilele astea cu ea si am s-o rog sa incerce sa vada daca il gaseste. Ultima oara stiam ca sta in Rasnov, dar asta a fost in urma cu cativa ani.
Pupici,

Andreea si Anaïs (1 an pe 26.04)
http://community.webshots.com/user/andreeaana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Mai Rocuta, nu prea dai multe informatii: unde a fost medic stomatolog, pana cand a lucrat… Te-as ajuta cu placere si daca vrei ma ofer, ca atunci cand ajung in Brasov (cam o data la 2 saptamani), sa merg la adresa pe care o ai sa vad poate vecinii stiu ceva. Iar numerele de telefon sau mai schimbat. Da-mi pe PM mai multe detalii si te ajut.

Bychi si bb Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocuta spune:

Draga Andreea si Bychi, va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.

Dr. Pastia a fost prieten apropiat cu sotul meu pentru multa vreme cu ani in urma, pina cind drumurile li s-au despartit , fiecare locuind in alt oras si fiecare avind viata lui. Deci, legatura s-a cam pierdut un timp, pina acum citiva ani, cind i-am regasit adresa in cartea de telefon (pe internet). Eu am auzit doar de el, stiu ca era nu numai un stomatolog bun, dar si un pictor talentat, insa cred ca soarta nu prea a fost de partea lui. Am vrea mult(sotul meu mai ales) sa reluam legatura cu el.

Pentru Bychi – incerc sa trimit pe PM mai multe detalii (de fapt fosta adresa, caci din pacate nu stiu prea multe).

Indiferent cum se rezolva, Mii de multumiri pentru amindoua!!!

Cu drag, Rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Rocuta,eu sunt nascuta si crescuta in Rasnov.Daca nu ai dat inca de dansul sa imi spui;o sa incer sa vorbesc cu mama mea sa ma interesez.Rasnovul e un oras foarte micut.

Mergi la inceput