Mamici de iulie-august 2004 + 27bb (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Alice, ti-a dat ovulele alea care incep cu litera M....?Cred ca are o fixatie cu ele!
De greutatea lu' BB n-ai intrebat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, Miha, MacMirror Complex, alea cu Nistatin ... cit despre greutatea lui bebe, nu am intrebat, ca m-am gindit ca nefiind 3d, nu poate aprecia decit asaaa, din ochi ! Daca mi-a spus ca bebe este ok, nu m-am mai gindit la altele ... Mi-a spus din nou de cezariana si de data aceasta am intrebat de ce ... mi-a zis pentru ca am 35 de ani !!!
Uneori nici nu stiu ce sa fac, sa ma bucur ca e asa, sau sa nu, ca operatia tot operatie este !!! Sa dea dumnezeu sa fie bine, atit imi doresc din tot sufletul !!! Si parca intreba cineva de anestezie ... eu as opta din start pentru cea generala, ca la cit imi creste mie pulsul doar vazind halate albe, va dati seama cum ar fi sa tot aud si sa vad scule din acelea si medici performind la burtica mea !!!!!!
Alice

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mai fain a fost altceva ... inaintea mea era o fata, tinerica, cred ca avea pe la fro douajde ani, si a vrut neaparat o poza de la ecografie (nu avea mai mult de doua luni, zicea asistenta mai apoi) ca sa o trimita prin fax !!!! Probabil era maritata cu vreun turc, ca asa parea, era plina de aur pe miini si la git, si sa fie omu sigur ca nu e fro pacaleala !!! Acu nu stiu ce naiba o intelege din ecografia aia, ca ramasese poza pe ecran cind am intrat eu in cabinet si daca nu incercuiesti exact unde este bebele, habar nu ai unde te uiti si la ce !!!!!
Alice

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Si mie tot pe alea mi le-a dat.
Greutatea ti-o calculeaza, mama dupa lungimea femurului,AC-ul,bla, bla..Intreaba-l data viitoare ca ti-o spune.
Ma bucur mult ca esti ok.
Eu am emotii mari pt maine. Sunt scofalcita toata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

mandrelor mamici,
cine ne descrie si noua in detaliu o nastere cu epidurala?..cum trebuie sa stai , sa nu misti, cum distribui anestezia,ma refer cat stai pe o parte cat pe cealalta/ , cat dureaza pana la doza urmatoare etc...
pupici
LIliana, oare ati venit acasa ? ma gandeam sa va sun dar cred ca pustoaica e la program cu somnul asa c ami bien o mai lasam sa se acomodeze....va tin pumnii sa va si odihniti...sper ca nu mai esti necajita si ai laptic muuuuuuult...eu aseara imi incercai pompa de muls..am primit una electrica si e foarte fainuta...nu m-am luminat eu cum sterilizez biberoanele,dar o sa aflu..chiar, olivia, Ana, liliana,ce facem ,cumparam sterilizatoare? de care ,ce si cum? ah, si unde gasim? pupic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

he, he .. am fost si eu la dr. Nayel atunci cand am aflat ca dr. mea a avut accident .. si mi-a dat si mie ovule M ... am luat doua si m-am oprit dar cred ca o sa incep sa le iau din nou ptr. ca a ainceput sa ma deranjeze secretia aceia ... blehehehe !!!!
ma bucr ca sunteti bine fetelor !
Mihaela , bafta multa maine !
nici un bb ? cam slaba activitatea ... cred ca bebicii stiu ca este cald rau afara si mai stau in piscina lor cu aer conditionat natural ....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

fetele , ce mai stiti de Gabriela si puiutzul ei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Salutari la burtici si mamici!!!
Felicitari la toate care ati nascut pana acum,v-am citit constiincioasa dar sa va spun sincer mi-a fost cam lene sa scriu sper ca de acum o sa fiu mai activa si eu
Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut la Municipal:cat ati dat
fetelor la asistente si la anestezist?
Despre noi ce sa va zic...bebe este activ,misca in continuu,nu stiu zau cand doarme cupilu asta,mai greu cu caldura asta de afara,cu picioarele umflatele si cu loviturile la pity,dar am vazut ca si voi suferiti de aceleasi lucruri.
De nascut,o sa nasc saptamana viitoare joi 29 iulie prin cezariana,ma apuca groaza cand ma gandesc dar o sa trecem noi si peste asta.Mai vine cineva sa nasca atunci?Rain te-am vazut azi la Municipal,ce burtica frumusica ai(te stiu din poze),da ce card avea dl Badiu dupa el,respectabil ca sa zic asa

Nastere usoara la fetite,in 10 minute cum zice Papadica....whos's next la nascare???Si la mamici odihna si lapticcccc bun bun pt bebei sa se faca mari

Adina si bebe Alexandru 39sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

hai mai Adina, unde erai ?
trebuia sa vii sa ne conversam ca poate nastem amandoua saptamana viitoare, ce zici ?
te-ai distrat si tu cum ne alerga Badiu pe acolo ?

eu nu am avut net in dupa amiaza asta si noroc cu asta ca am reusit sa fac ceva de mancare, nu ca in celelalte zile nu am manca , dar mancam numai salate ...e mai sanatos, nu?

mamicilor, m-am speriat de toate superstitiile acelea, mie imi trebuie lista tot timpul in fata, ca sint prea multe si le uit!
vreau va multumesc pentru incurajari, pana la urma nu mai conteaza cum si cand nasc, important e sa fim sanatoase si sa-mi tin iubitica in brate!

va pupacim dulce
P.S. nu mai putem pune lista pe prima pagina?

Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Hi hi hi Nicole....eu am ajuns pe la 10 fara ceva acolo la B7 si tu stateai pe scaunul de langa usa cu manutza pe burtica si nu stiam de unde te cunosc....eu una eram imbracata cu un tricou maro si o pereche de pantaloni negri si sunam disperata dupa dr mea ca nu stiam de ce nu mai vine...si imediat a iesit dr Badiu si v-a chemat la obstetrica ca au si alti colegi de-ai lui consultatii acolo dar oricum a fost mortala faza cand mergeati toate dupa el in sir indian,zici ca avea miere dnul dr ,atatea gravidute nerabdatoare de un control n-am vazut in viata mea
Ar fi cool sa ne intalnim saptamana viitoare in spital,macar mai avem si noi cu cine schimba o vorba doua daca de cutit tot nu scapam....

Haideti fetelor nu mai naste nimeni?????

Pupe la fetite

Mergi la inceput