Mamici de iulie-august 2004 + 27bb (91)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

quote:
Originally posted by BLUE ANGEL

salutare mamicutze scumpe si bebici dulci !
.......fetele care stiu ca vor naste prin cezariana ...ce anestezie preferati ? generala sau locala ?
pupici si cat mai multi bebici sanatosi !

Generala fara discutii din punctul meu de vedere! Pe bb o sa-l tot vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Marina, nu e capat de lume, doar saptamana trecuta ma gandeam la avantajele cezarienei !
numai ca de vineri, de la eco, deci de cand stiu ca e bebetica asezata cu capul in jos ...crede-ma ca mi-a iesit complet din minte operatia si n-am mai simtit nici o frica

Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Felicitari pentru proaspetele mamici!!!
Sa va bucurati de bebelusi, sa fie sanatosi si mincaciosi!!!!

Eu credeam ca bat recordul si ramin singura cu termenul depasit,hi,hi...Fetelor, acu sint in sapt.41 si bebe n-are nici o graba.Doctorasul meu zice ca nici o grija, vine el cind se decide,da..nici asa.
Vineri iar ma duc sa-l mai pisez
Daca nu dau semne de nascare...cezariana e la pinda:))

Jojonel inca si bebe FREDDY( leu il fac!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Alice, curaj ca mai e un pic, uite ca ai mai putin de o luna si o sa-ti imbratisezi minunea!!
Cunosc fenomenul burtii dureroase. Eu probabil, instinctiv nu ma mai misc, asa cum ma asez sa dorm, asa ma scoala o durere de burta si oasele bazinului, ca parca ma taie cineva cu drujba. Somnul a devenit un chin in buna regula.
Acum, nu de multa vreme ma laudam ca nu stiu ce-s alea picioare umflate - acu stiu si ma sperii, de ieri am niste grisine dureroase, care nu mai arata a picioare - parca-s 2 pari cu sosete stramte.
Zambim si mergem inainte!!!

Bafta si ai grija cu caldura!(ia o sticla de apa minerala le tine)

DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Auzi la ele, sutiene de alaptat!!
Pai io port sutien numai cand ies la plimbare cu asta mica, in rest sunt "mica pana de vultur tzatze'n vant" prin casa, umblu la bustu' gol de n'am treaba! M-a intrebat omu; daca poate sa vina cu invitati acasa (...si sa rupa belete la intrare!).
Si cand pun sutienul imi vine sa ii fac gauri din alea schmekere pentru sfarcuri (daca nu s-a inventat sutienul ala il inventez io!) ca ma mananca de mor. M-a capsat domnisoara Botosel de m-a zapacit...Sunt albe sfarcurile de cate straturi de coji s-au desprins de pe ele!

Povestea nasterii....hmmm....ar trebui sa scriu si io un pic...:)

Papadie, cum o faci sa ragaie asa vartos!? Vreau si io reteta! Ca a mea invatzase sa le dea ca marinarii dar intre timp s-a gandit sa se faca domnisoara de orash si o cam chinuie colicii din cauza asta.

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Ce-aveti dragelor, cu tatal meu in frunte? Ce-i asa special de vreti toti bebei leuti? Tati mi-a dat interdictie pana vineri si mai mult el spera sa nasc pe 2 august cand e ziua lui.
S-a interesat el bine, mi-a transmis pana vineri la ora 14 sa nu ma gandesc la nastere! Hehe, poate-i face nepotica o bucurie si vine joi!

Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ana, si eu fac eforturi sa nu ma misc prea mult, dar ma trezesc si ma dor oasele bazinului de imi vine sa impusc pe cineva, si mai stau putin si inca putin, dar nu mai poci sa adorm daca nu ma intorc pe partea cealalta !!! Iau perna pe care o tin intre picioare, o mut ca sa ma pot sprijini pe ea si imi tin burtica cu mina, ca altminteri parca mi se varsa toate organele si tot ce este inauntru undeva prin pat !!! Iar picioarele, deja m-am obisnuit, mie mi se ufla labutzele doar cind stau cu picioarele atirnate pe scaun, la calculator cel mai adesea ... in rest, sint in limitele bunului simt ! Si daca ma plimb pe afara, nu prea am probleme la inceput, dar mai apoi ma dor calciiele de zici ca am o tona, asa de tare simt greutatea cum se apasa pe ele !!!
Am sa imi iau apa cu mine, nu uit, sotul meu se sperie cind vede cita apa beau, eu care abia imi muiam buzele in pahar inainte ... dar am sa apelez la cea plata, ca e mai buna, medicul mi-a spus ca cea minerala contine si ea saruri si se pot umfla picioarele si de la asta !!!
Alice

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Alice, bafta multa la control.

Dupa cum calculezi tu pe acolo s-ar putea sa nastem in acelasi timp (daca vrea mandra mea sa stea acolo dupa ce ne scoate cerclajul).Te astept cu vesti!

Mai, Nicole, ce-avetzi maica cu cezariana asta???Hai, soro, ca nu-i asa mare branza!Curaj, gaina.

Mergi la inceput

Noi va pupacim dulce pe toate si bebei!
Mergem in pat si ne rugam de somn sa apara, ca maine e ziua de curs si stocul energetic ne lipseste.
Sa aveti grija de voi si de puiuti! Asteptam povestea Danei si vestile bune de la doctor.
O zi racoroasa, placuta si relaxanta!

Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ufff ce greu imi merge internet-ul ...
Roberta , sorry .. dar uiet am gasit niste nr. de telefon de la ei ..poate ii intrebi daca au piata in Iasi si unde desfac sa te poti duce la fix ..sau poate poti comanda 0213365810 ; 0213347069 ; 0722917237- Bella Collection
Alice , eu o sa nasc tot la CFR 2 dar cu dr . Mihalache ..si sunt programata la cez. in perioada 17-20aug ... inca nu am hotarat
m-as fi bucurat sa fiu cu cineva cunoscut ..bafta multa la control !
tu ai discutat cu dr. problema anesteziei ?
pupici

Mergi la inceput